Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)
Raspunsuri - Pagina 5
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dantje Buna buna, La multi ani papanaseilor, pe care evident ca i-am ratat, sa creasca mari,si fericiti. Devylia cred ca tu m-ai intrebat, stau in centru, la cativa km de Utrecht. Apropo de calire, azi dimineata mi-a inghetat sufletul cand, dupa ce am depus kupilul nr 1 la gradi, am tras si io ( ca fetele) un ochi pe la magazine.Am vazut o tipa cu o fetita poate din aceasi grupa de varsta cu noi, era cu picioarele goale, cu o fustita scurta niste sosetele(avea geaca pe ea)...dar picioarele erau vinete,of bietul kupil. Sa va mai spun si despre printesa, a inceput sa mearga binisor,face mai multi pasi singura, cu mergatorul e serifa Ii plac desenele cu Teletubbies, si mai precis ii place Lala.Am intrebat-o alaltaieri unde-i Lala....s-a grabit spre tarc si tragea de ea printre gratiile tarcului. La revizie am iesit undeva sub medie, adik e cam micuta, e cam slabuta...dar recuperam noi. In rest miscatoare , nu-i scapa nimik,tage totul, dar sunt convinsa ca stiti cum e.... http://entertainment.webshots.com/photo/2520951590102362195DnByUx Revenim cu noutati,ca nu mai vad nici tastatura.Am racolat o gripa urata si am un cap si un nas...cat toate zilele .Dantje & Martijn & Hannah |
Are un par superb si e tare vesela ca de altfel si camera copiilor

melaniatud spune:
citat din mesajul lui carpatina![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
La multi ani! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, fericita si iubita!
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza La multi ani trandafirasului Ioana! La multi ani Andrei! La multi ani Tudor Gabriel! la multi ani Dean! La multi ani Roxana,multa fericire,sanatate si impliniri! Melania, felicitari pentru primii pasi!Referitor la tort, se taie ok, nu e nicio problema. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
M-am gandit eu!

melaniatud spune:
| citat din mesajul lui greyeras Acum va zic si eu Buna dimineata! In primul rand vreau sa multumesc tuturor fetelor care pe data de 24 ne-au urat de 1 anisor! Va multumesc din suflet si imi pare rau ca nu v-am putut multumi atunci .Chiar pe 24, adica miercuri m-a programat dr pentru operatia de amigdalite, asa ca la aora 7 dimineata ma instalam in salon si asteptam sa ma operez. A fost nasol, anestezie locala, practic anestezia e doar o inchipuire ca eu am simitit totul, si cat a durat operatia mi s-a parut un cosmar ca si orele de dupa de altfel noroc cu calmantele. In spital nu am stat decat o zi si o noapte, a doua zi mi-am cerut externarea desi nu puteam sa vorbesc si nici sa fac efort, pericol de sangerare, dar trebuia sa ajung la fata mea acasa pt ca este foarte racita si mama si sotul meu nu stiau ce sa-i faca. Acum sunt un pic mai bine in continuare nu pot vorbi, iar mancarea este un chin pentru mine, din care pricina am slabit deja vizibil. Fata e in continuare mucioasa, a venit dr acasa si a vazut-o eu neavand voie sa ies afara, ii dau Peritol, Ambroxol, Oscillococinum, Panadol si curatat nasul tot timpul. E si suparata pe mine ca nu vorbesc cu ea, asa ca ma ignora total si s-a atasat foarte mult de mama, ceea ce ma bucura pt ca mi-a fost foarte teama de cum v-a reactiona fara mine, dar ea nu are nici o treaba, din contra mananc de doua ori mai mult decat manca cu mine. Hai ca am intrat sa ma plang la voi, dar daca nu pot sa vorbesc duc lipsa de comunicare. Va pup si va multumesc inca o data. ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Refacere rapida!
Cred ca mai mult esti stresata cu fata dar o sa-i treaca si mucii!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui alinkav Yaia, l-am vazut pe simpaticul tau, ce haios e cand merge!!!!Si tu arati foarte bine!!!! ![]() ![]() |
Multumim!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
melaniatud spune:
Annisia am rezolvat cu pantofiorii... a luat mama o pereche exact ca ai lui Yannis pt ca pe rosu nu prea i-au placut.Abia astept sa-l imbrac cu fracul manca-l-ar mama de frumos!
Rox iti urez sa ai parte numai de bine si sa te bucure copii! Pe de alta parte tin sa-ti spun ca din pacate, dupa 3 sapt in care am mancat exclusiv mancare gatita, am revenit la pasiunea borcanele...mai rau ca inainte pt ca nu vrea altceva la pranz
Sper ca Bubu sa nu faca la fel!
A trecut careva copilasul pe lapte Junior de la Nestle? Lavinia stiu ca vroia sa continue cu formula...si eu la fel pana facem putin falcute...asta doar in visele mele
!
Yaia spune:
Greyeras, multa sanatate! Refacere rapida!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Mah... posesoare de sacose... poftiti inauntru...
[pa
har]

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani! Roxana sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot ce este mai bun alaturi de frumoasa ta familie[b]

Cecilia si [b]Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
La multi ani! trandafirasului Ioana
sa cresti mare, sanatoasa, la fel de frumoasa, sa ai parte numai de fericire si multa multa iubire.
Felicitari mami Carpatina, sa te bucuri mereu de frumoasa ta pintesa.
Multumim de tratatie, iti dai seama ca nu ratam o astfel de invitatie, acu' am pregatit sacosa, dar mi-e ca pana ajunge tati luna viitoare cu ea nu mai apuc nimic![]()
.....sa abeti petrecere frumoasa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze

.