Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu am fost la o tura de sopingareala....poate sa vina iarna,avem ''sanie''(glumeam).I-am cumparat lui Cristi doua super costume de iarna, unul din 2 piese, salopeta si geaca, iar celalalt dintr-o bucata, gen costumatie de schi(super groasa), cizme am luat de la babyexpo asa ca asteptam zapada(nu dati cu pietre).

Anisia am aplecat urechea la ce spuneai tu de Dragon si am dat o tura azi, mai ales ca s-a oferit nasa si nasu sa stea cu baiatul(care a fost super cuminte, a marait dupa ce am venit acasa...de foame, nu a vrut sa pape nimic pana atunci).Daca tot am batut drumul pana acolo nu am luat doar costume de iarna, am mai luat si alte lucrusoare,cel mai mult m-a bucurat ca am gasit super costumase si badyute pt nasicul mic, toate de la flexi, asa ca i-am cumparat si lui ca nu ma puteam abtine....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pentru micii sarbatoriti de astazi avem o calda urare de LA multi ani fericiti ! alaturi de parintii lor care-i adora :
delicatul trandafiras Ioana primeste de la noi www.flickr.com/photos/septoct2007/2892127322/" target="_blank">multi,multi pupici
veselul papanash Andrei are si el www.flickr.com/photos/septoct2007/2892134660/in/photostream/" target="_blank">un cadoutz bine pastrat
papanashul Tudor
papanashul Dean

Sa va fie viata luminoasa, cu zambet de buze si pace in suflet !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

La multi ani! trandafirasului Ioana
sa cresti mare, sanatoasa, la fel de frumoasa, sa ai parte numai de fericire si multa multa iubire.

Felicitari mami Carpatina, sa te bucuri mereu de frumoasa ta pintesa.

Multumim de tratatie, iti dai seama ca nu ratam o astfel de invitatie, acu' am pregatit sacosa, dar mi-e ca pana ajunge tati luna viitoare cu ea nu mai apuc nimic.....sa abeti petrecere frumoasa.

poze

Mergi la inceput

Iar pentru sarbatorita cea mare avem multe, multe flori, ganduri bune si calde urari :
Rox, sa ai parte de tot ce-ti doresti, sa fii fericita alaturi de familie si de cei dragi !
La multi ani !
Te imbratisam cu mare drag !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Ioana! Sa fii fericita si tu si parintii tai!

Roxana La multi ani si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

LA multi ani fericiti si plini de zambete si voiosie sarbatoritilor mici de azi:

trandafiras de Belgia Ioana
Andrei
Tudor
Dean

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

La multi ani Roxana! Sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, si Dumnezeu sa te calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine si pentru cei dragi!

Mergi la inceput

La multi ani!
Andrei
Tudor
Dean

sa cresteti mari, sanatosi si frumosi.

poze

Mergi la inceput

Cecilia imi faci pofta de o vizita in dragon. Ce culoare sunt costumasele de iarna?

Carpatina multumim de tratatie.

Cristina chiar ma intrebam ce e cu voi. Uitasem ca ai mentionat ca te operezi de amigdalite. Sanatate amadouara. Si noi o cam tragem cu mucii... e enervant doar la supt.

Eu ma laud cu o accidentare la picior... din fericire nu pare a fi entorsa. Asa ca sper ca pana luni sa ma refac macar un pic.

Mergi la inceput

Sunt mai multe combinatii de culori, eu i-am luat cu gri petrol cu galben cel din 2 piese si albastru cu rosu cel intreg, dar asta este cam fix, l-am probat acum si imi vine sa plang de suparare, nu dupa bani, dupa faptul ca era super gros si era intreg(ca si cele de bebe).

poze

Mergi la inceput