Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)
Raspunsuri - Pagina 13
alehiam spune:
papanash ai incercat sa-i faci pangasius cu orez si legume? sau doar cu orez... poate il accepta asa. Noi din noaptea asta avem caldura.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tomasa Cecilia, parca tu intrebai de Tudor, cum e cu gradi. Este ok, ii place mult, nu au fost probleme de adaptare. In alta ordine de idei, daca mai ai nevoie de medic pediatru in zona, eu ti-o recomand pe dr. mea de familie, Rodica Negrea, e la policlinica Titan. Stii ca ti-am mai spus eu de ea, cand eram gravidute, de fapt nu stiu cat iti mai amintesti discutiile de atunci. Dar ce are dr. ta impotriva Nurofenului? Eu stiam ca e ok de pe vremea lui Tudor... mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005) si a papanashei Maria (25 sept. 2007) |
Ma bucur ca lui Tudor ii merge bine, eu intrebam de el.
Multumesc mult de recomandarea referitoare la dr, am gasit o dr la vreo 50 de ani super de treaba(din ce am vazut la vecinele mele) gen, dr Palicari,(sta foarte aproape de mine) a ramas sa merg sapt viitoare sa vb cu ea sa vad daca are loc sa ne primeasca, daca nu merg la dr recomandata de tine, imi aduc aminte de discutiile dinainte de nastere, imi pare rau ca nu te-am ascultat atunci. Legat de nurofen- avea pitci pe creier, m-a certat de ce i-am dat si mi-a prescris varianta ''straineza'' a nurofenului.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Papanash si la noi au dat caldura.
Maria am gasit sacosa...erai prima.
Imi pare rau ca v-am facut pofta aseara, dar e prima data cand am facut aceasta praji si sunt tare bucuroasa....azi Cristi nu a mai vrut...
Crishtina, eu l-am intarcat pe Cristi treptat in final a renuntat singur la supt.
poze
devylla spune:
Helou din nou..
Nush ce are Erika dar face mari figuri cu somnul.Nu mai vrea deloc...azi a adormit o ora la 5 dupa amiaza.
Va las doua,trei poze noi:
http://good-times.webshots.com/album/567463613hZBqCc
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
cecilia L spune:
Aaaaaa eu ieri am facut piept de pui la cuptor cu cartofi si sos de smantana cu usturoi, iar Cristi a balotat cartof cu sos de la tati....daca vreau sa-i dau sa pape asa ceva nu papa....dar din farfuria noastra e tare bun.........incercam varianta asta, desi eu il pun la masa cu noi de multe ori( mai ales cand e tati acasa) sa papam cu toti dar vrea sa pape atunci?? raspuns corect NU, foarte rar ii mai fac mancare separat, fac mancarica mai mult pt el dar papam si noi(adica fara sare, piper si alte minuni- punem in farfurie)
poze
cecilia L spune:
Alehim uite aici costumasele
Imi pare rau de cel cu rosu...cred ca o sa-l vand sau o sa-l dau cadou...e pacat sa-l imbracam o data si spoi sa-l tin in sifonier.
daca nu l-am masurat , Cristi e lung la corp nu la picioare si de aici teapa.....
poze
cecilia L spune:
La multi ani! 
Bernix

sa fi sanatoasa, fericita si iubita. 
poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Helou din nou.. Nush ce are Erika dar face mari figuri cu somnul.Nu mai vrea deloc...azi a adormit o ora la 5 dupa amiaza. ![]() Va las doua,trei poze noi: http://good-times.webshots.com/album/567463613hZBqCc Jurnal de mogalneata www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |
poate a venit zana maseluta....

frumoasa printesa cu botosi( mi-au placaut tare mult botosiii)Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI fericiti
Gabriel de mami adriana30!
Sa-ti fie viata plina de zambete si voiosie!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI Bernix, mamica de Degetica!
Viata sa-ti fie plina de zambete, ale tale si ale Degeticai!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze