Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (194)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

eu va intrebase de lapte de vaca, fiindca Ghighi nu mananca nici gris nici orez cu lapte, si stiam ca de la 1 an multi trec pe lapte normal.
din calcul rezulta ca nu e mai ieftin, cam tot la banii aia iesi cu lapte praf sau de vaca.
important insa e ce vrea el, daca-i place doar humana o sa-i dau in continuare, incerc sa-i pun tot de-asta si la piure sau orez,dupa ce-l fierb in apa.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani, Bernix! Sa ai parte numai de cele dorite, de sanatate si de fericire!

La multi ani, Gabriel! Sa cresti mare, cuminte si voios!

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet

Mergi la inceput

tot despre mancare, i-am facut pangasius cu spaghete, nu i-a placut, l-am fiert in lapte ( oare de-aia nu i-a placut ?) si avea un gust incredibil de bun,nu a vrut deloc , l-am mancat eu .
in schimb a mancat orez simplu facut la abur - de la chinezi. am comandat noi mancare chinezeasca si asa m-am scos daca n-a vrut pangasius, a mancat cu multa pofta doar orez ( fara sare, fara absolut nimic in el)

Marunzika, botezul a iesit ok, asa cum am vrut noi, adica simplu, fara aglomeratie, fara invitati, o sa detaliez zilele astea, initial am facut multe planuri pentru franta dar am avut multe bete-n roate puse de unii si de altii asa ca am schimbat total planul initial.
Crema aia pt. iritatii fundulet e minunata, de atunci nu mai are nimic puiul,are popou de bebelus

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Sim, ce mai face Stefanut ? Ce activitati mai are la cresa ? Dupa ce-ai zis de desenat i-amluat si lui Ghighi creioane cerate si ii placemult sa deseneze, a inceput si pe frigi si pe aragaz dar cel mai mult pe caiet
mai vino pe-aici ca ne lipsesti

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!! bernix

LA MULTI ANISORI! Gabriel

pozici

Ebonee(02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Salutare!
Dupa doua zile de absenta va salutam si noi! Suntem deja un papanash de 1 an si 3 zile. Va multumim din suflet pentru urari.
La multi ani tuturor sarbatoritilot! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa va bucurati parintii
Roxana - La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de minunata ta familie!
Bernix La multi ani si tie!Multa sanatate si bucurii

Noi am petrecut de vineri. Vineri a implinit Luca 1 an ! Eu am avut zi scurta si am venit repede acasa sa fiu cu el la 15.55 cand l-am nascut. A fost vesel. Am avut ceva musafiri apropiati . A primit cadouri si s-a bucurat mult.Apoi am facut ultimele cumparaturi pentru sambata.

Sambata am avut petrecerea oficiala. A fost putin marait de la dinti. Nu prea a vrut sa stea cu altcineva, nici macar cu zana care s-a ocupat de copii.I-am dat ceva nurofen si s-a potolit. A dansat si ras, a facut poze.Apoi motul si tava. Ei ce credeti ca a luat:
- oglinda;
- icoana;
- verigheta de aur;
Deci cochet, credincios si ... familist.Sau...preot. Sanatos sa fie .
Apoi a suflat in tort si a fost incantat de artificie.
Dupa asta a obosit si a plecat bu bona acasa. Noi am mai stat . Dar nu a durat foarte mult de pe la 12 la 18. O masa de pranz cu prietenii si rudele.

Acum se reface . Doarme cu tatii. A fost incanta de jucarii si chiar si de hainele pe care le-a primit. Le taraia prin casa.O sa pun si poze
A trecut si asta. Nici nu-mi vine sa cred ca am baiat de 1 an.Sunt tare fericita . Si cred ca si voi la fel.
Va pupam
Duminica placuta

Mada28 Si Luca

Mergi la inceput

fetele din bucuresti,voi aveti caldura ? noi nu si stam peste noapte cu caloriferul electric iar ziua cu ac. e cam frigut si in zire tot anunta astia ca baga caldura si la noi nici probe n-au facut.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Tomasa am vazut ca ai scris ca ii dai lapte Milupa Mariei. Ai intarcat'o sau ii dai si una si alta? Daca da, zi'mi si mie cum a fost in cateva cuvinte te rog, am inteles ca esti bolnava tare.

Despre noi sa va mai zic 2 cuvinte. Robert bea lapte cu paharul...pana acum adica vreo saptamana si ceva i'am dat lapte de vaca...si am observat ca nu il tolereaza...facea caca si de 5 ori pe zi. Am inceput cu un lapte de crestere...pt copii de la 1-3 ani si sa vad cum e si cum asta...de nu mai incercam. Bea cam 200ml pana la 400ml pe zi. Pediatra mi'a zis ca la varsta asta e normal pana la 500ml/zi. Acu a fost putin racit....fara febra insa avea muci si nu putea respira...noaptea e mai greu. Sper sa ii treaca de acum.

Aaa...si eu i'am mai dat orez lui Robert. Tot asa simplu fara sare...cu putin morcov doar si manca cu placere un castronel.

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Crishtina, scumpo, am intarcat-o, da. Nu stiu daca te va ajuta insa ce-ti voi spune pt. ca ei sunt foarte diferiti la capitolul asta. Eu ii bagasem bibe-le de ceva timp, sa zicem cu 1 luna inainte, adica pe la 11 luni. La inceput nu l-a acceptat, apoi, dupa mult lapte aruncat l-a vrut, initial bea foarte putin, apoi treptat ajunsese la cca 300 ml. lapte praf pe zi. Eu ii tot ofeream bibe mereu pe pacursul zilei, inainte de mese, daca il refuza o lasam in pace.
In fine, faptul ca pana la urma acceptase bibe nu o facea sa suga mai rar, sugea in continuare si peste zi si noaptea, de fapt numai asa adormea, cu sanul. De intarcat am facut-o brusc, cand m-am hotarat ca e timpul si ca e suficient de prietena cu bibe, nu i-am mai dat sanul pur si simplu. Ea nu a plans dupa lapte cat dupa metoda de adormit. De atunci am adormit-o ori plimbata in brate, afara prin curte, la aer mai rece ca sa o rapuna , ori in bouncer si nu eu ci sotul, pt. ca mi-era ca daca o culc eu va vrea san. Acum ii dau bibe-le pe care il bea cu placere (dupa intarcare a crescut cantitatea pe care o bea), apoi o tinem in brate sa eructeze si pe urma ori o plimbam putin in brate cu capul pe umar si o punem in patut, ori o leganam in bouncer pana adoarme, cam asta e tabietul.
Pt. ea nu a fost greu, nu a plans mult si nu pare sa fi suferit, eu insa m-am chinuit rau cu sanii, ma dureau, am facut si noduli si ceva febra, de cateva ori am fost gata sa cedez si sa o pun inapoi la san....nici nu vreau sa-mi amintesc. Sincer, mie faza asta cu lactatia, intarcatul si furia laptelui de la inceputuri, mi se pare mai dureroasa decat nasterea.
Inca ceva ce ar putea fi important, ea numai Milupa a vrut, cred ca este mai dulce. La inceput, cand ma chinuiam sa-i bag bibe-le il faceam mai diluat decat scrie pe cutie, asa l-a vrut, mai apos. Iar tetina am folosit din aia mai moale, din cauciuc nu silicon. A fost greu pt. ca ea nu are nici suzeta, nici deget nu suge, era singura ei metoda de adormit. Nu stiu cat ti-am fost de folos...
Bernix, LA MULTI ANI!!! Sa ti se implineasca toate dorintele si sa ai parte numai de bucurii!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

La multi ani, Gabriel! Adriana, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos!!!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput