Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 7
Mitsu-bishu spune:
TinnaS, ma ia cu calduri, stii... Nu, nu l-am aruncat, ca as fi cautat in orice groapa cu gunoi, am facut ceva mai grav, am ars niste treburi peste :(((( Crezi ca puteau fi pozele acolo? Daca erau, mai mergea sa trag peste? Nuuuuuu, de doua ori ghinion!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Mitsu-bishu spune:
Haha, Ereena, tare clipu' cu pufuletii, l-am savurat pe indelete! Mare s-a mai facut flacaul tau si tare serios mai e el!
Si cum sunt in anticronologie, Ema, ce mai faceti voi, ce mai face bebeloiul? Tot asa bine se dezvolta? Sunt curioasa cum papa? Ca stiu ca si el e tsitsi addict. Hm, tu nu ne mai arati poze?
Va pup acum, ma bag si eu la somn!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Ven spune:
Buna dimi!
Mitsule fain periplu prin tarile de jos.....in Luxemburg exact acolo am si eu mai multe poze :)
Cat despre Conrad, da-i pace. Dpdv motor se va dezvolta EXACT asa cum vrea el, in ritmul lui. Stiu ca te-ai saturat de textul asta, dar este purul adevar. Daca e sa compar, Markus a fost super lenes vis-a-vis de Mathias. Si la miscat/mers, si la vorbit. Si cum am mai zis
acum e perfect ok, sanatos, inalt (120 cm la 4 ani si 10 luni!) si destept (asa zic educatoarele, nu numai eu).
Iar cu papa, la fel. Tsitsi-addicts deseori de comporta asa. O sa pape mai bine cand va disparea tsitsi din peisaj, eu asa cred.
Cu Fe nu e de glumit. Dr. noastra tocmai mi-a explicat ca orice bebelus ar trebui sa ia fier intre 6 luni si 1 an, indiferent daca a fost diagnosticat cu anemie sau nu! Pt. ca rezervele lor se cam termina atunci. Mathias ia deja de 2 luni, ca i-au gasit in spital hemoglobina 10.5. A zis sa-i dau pana termin sticla de Ferrum Hausmann. De 2 ori pe zi cate 10 pic.
Eventual poti sa-i dai ceva siropel cu vitamine, pt. stimularea poftei. Sau Peritol, cum i-a dat Gatta Sarei. Daca nu vrei sa-i stimulezi pofta 'artificial'...... nush, mai rareste-o cu tsitsi si ...... nu mai stiu ![]()
Oricum pupam baiatul care a umblat hai-hui! 
Intrebare acum: stie cineva cum se da Vit. C picaturi la un bebe de 9 luni? Pe prospect nu scrie nimic, sotul zice ca nu a vazut retete de genul, dr. nu rasp. la tel. Si vreau sa-i dau la Mathias, ca altceva lui nu prea pot sa-i dau pt. imunitate....
Ereena spune:
ven, mie mi-a dat doctora vit C picaturi .5 pic/zi . si trebuie sa ii mai cumpar imunnobaby dar nu am gasit la farmacia de linga mine.si matei i-a fier de aproape 2 luni. noua ne-a spus ca incepand cu 6(sau 7? ) luni se face profilaxia anemiei la copii. matei primeste 2pic de 2 ori/zi , 2 luni apoi o luna pauza.
mitsu, ce lenes spui ca ai acolo? s-a ridicat singur in fundulet? suuper.deci cum poti sa imi parasti baiatul mic si iubit ca e lenes? matei nu se ridica singur ,desi sta in fundulet bine,acum isi incearca talentele de "taratoare" ca nu se cheama de-a busilea, dar sigur o sa reuseasca .
Matei-Florin 24.01.2008
PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI
ramonab spune:
Neata!
Ancab la Cj o sa fie internarea,per totutsi sa nu fie nevoie ca doar nu i-or face iar analize de sange si urina ca abia le-a facut de careva zile.
Eu is tare happy azi ca se intoarce sotu din italia, ca tare mi-a fost dor de el.Nu avea cine imi face de mancare seara
.Mamaaa, asa de mult imi lipseste ajutorul lui, greu e fara el.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
miki_baby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mitsu-bishu Shose, si noi va pupam; nu ne-a priit cine stie ce, adica mie da, baietului nu, speram sa pape si el mai bine de la aerul ala rece... In fine, am si eu cateva intrebari, ca nu am mai intrat de muult tare de mult, nu stiu cum au mai evoluat bebeii : Conrad inca nu sta bine in fund, abia azi s-a ridicat singurel prima oara, sprijinindu-se de o perna mai inalta... De mers deabusilea nici nu se pune problema... E vioi, zambaret, vorbeste toata ziua, are 2 dintuchi, mie mi se pare normal, insa ma ingrijoreaza faptul ca e in urma din punct de vedere motoriu... Plus ca papa fooooarte prost - avem cateodata 4 mese pe zi, din care aia de fructe are maaaaxim 180 g, maxim adica o data pe saptamana :( ; masa de legume... acolo e jale.. Ce mai mult ia 100 g dar cu scuipat si plans si implorat... El pe mine :( am incercat toate combinatiile, cu sau fara iaurt, cu sau fara carnita/galbenus, mai cald, mai rece, mai marunt, mai grunjos, mai moale, mai cu cereale, mai crocant, cu unt, cu plante aromate, nu mai stiu ce sa ii mai fac! Nici bocanelele nu se ridica la inaltimea asteptarilor lui, in schimb e cu tsitsi in gand toata ziulica, mai nou nu mai adoarme decat la san, nici cel mai lung si mai complex leganat nu o egaleaza! Iaurtel mananca cu placere, dar numai d'ala cu fructe de la Humana si cu limita, se plictiseste repede.. Biscuiteii ii plac da' nu vreau nici asa, sa-l infund cu fainos... Doctorita lui zice ca e ok, da' mi se pare prea relaxata... Ah, copilul are o usoara anemie pe care o tratam de vreo 2 saptamani, cica ar fi un cerc vicios - nu mananca, face anemie si daca are anemie ii scade apetitul... Oricum, cel mai mult ma ingrijoreaza incapacitatile lui motorii... :( Lavi, de baby ConradFilmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami Povestea nasterii Ne facem mari! www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli NOU! |
Mitsule, welcome back! Mi-a fost dor de voi! Ma bucur ca v-ati distrat in vacanta! O meriti din plin!
Nu-ti face griji ca nu merge de-a busilea! Unii copii nu merg deloc sau fac foarte tarziu! Nepotelul meu care are aproape 2 ani a facut toate activitatile motorii tarziu, dar era sanatos si voios. A mers singur la 1 an si vreo 4 luni si s-a rostogolit mult mult timp. Sa stii ca faptul ca s-a ridicat in fundulet este un mare progres si dupa asta, intr-u timp foarte scurt le va face pe toate. Saara intr-o luna a inceput sa meraga de-a busilea, apoi s-a ridicat in genunchi, apoi in picioare si acum merge tinandu-se de canapea si de mobila...INTR-O LUNA!!! Startul e mai greu, dupa aceea toate miscarile vin de la sine!
Referitor la mese...si Saara manca putin cand o alaptam, acum ca am trecut pe formula are mesele la 3 ore si jumatate si mananca cam 200g de legume si cam tot atat de fructe, plus laptic. Incearca sa nu-l alaptezi intre mese, poate ca nu-i e asa foame cand ii servesti altceva decat laptic. Si incearca totsi sa faci un anumit program, cam la 3 ore. Bun ai masa de legume, ii dai legume cat mananca apoi imediat san, dar nu-i mai da peste o ora tot san,chiar daca suge putin, pentru ca el mananca des si putin. Eu asa am facut si intr-un final am reusit.
Saara doarme de aseara de la 22.30..e prima noapte dupa mult mult timp cand nu s-a trezit. Sper s-o tina!
Pupici
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven LalaD, daca esti prin zona, zi-mi te rog, Sinupret si Ophtamesone N se pot da deodata? Mersi! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
Da.

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Si acum "buna dimineata " si azi dau de baut :

are mami flacau de 9 luni 
La multi ani si celorlanti sarbatoriti ai zilei 

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
AngeliquedeS spune:
Ven, pt imunitate pediatra ne/a recomandat cate o jumatate de tubulet de oscilococcinum pe saptamana (o zi pe saptamana) cat tine iarna.
Mitsu, si eu am un Tsitsi-addict cum zice Ven si la fel papa destul de prost, adik 100 de grame de fructe, legumele numai cu cantat si dansat dc are chef, de multe ori numai cateva lingurite, iaurtul il papa f bine atunci cand nu ii ies dinti
si in rest tsitsi la greu. neaparat fier pt ca laptele de mama e sarac in fier, din cauza anemiei e posibil sa nu aiba nici pofta de mancare. Cat despre ridicat singur in fundulet mai ai rabdare, nici al meu nu se ridica, daca ii intind o mana se agata de ea cu o manuta si cu cealalta se impinge in pat si asa se ridica dar singur inca nu.
De-a busilea nu merge deloc dar in schimb merge ff bine tinut de manute.
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ramonab spune:

Andrei Cristian (lalaD) sa cresti mare mare si sanatos si cuminte!,
si 
si pt
Radu Teodor (ralluca),Alma (cornilia),Rares Stefan (lumsta), Anna Laura (anca74), Sara Denisa(adab)
si pt
Mary b
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA