Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 6
stoisor spune:
Moni nici tati nostru nu se da in vant dupa asta dar nu are incotro,adica dupa 2 ture de vomat la administrarea antibioticului acum sade lanag mami pana i gata ,la 12 la 20 si la 4 noaptea,iar de candam stat toata noaptea cu ea in brate ca se infunda,dimineata a zburat la Sb a luat BB si amandoi aspiram copila de 4-5 ori pe zi,acum de 3-4 ,ma rog dupa caz,la inceput o urlat groaznic,acum parca e mai cizelata d-ra,dar amandoi,e pt binele ei si trebuie facut......ma bucur ca ma intelege dpdv ,imi pare rau pt tine
noi dim mergem la doc ,la noapte gatam antibioticul,sunt curioasa sa nu mai faca febra si sa vedem cum mai stam
sper sa fie bine si la voi peste noapte
va sarut ,noapte buna
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Shose spune:
Doamne, ma gandesc la Miri si as vrea sa o imbratisez tare si sa'i dau putere. Cei mai dragi ne sunt copii si parinti si orice intamplare trista referitoare la uni sau la altii ne drama.
pentru mamica Miricului sa se insanatosasca si sa aiba grija de nepotzi si copii inca multi ani de cum incolo.
Am citit de bbi bolnaviori si mi se rupe sufletul. De Saratzel cand am citit mi'au dat lacrimile. Imi pare rau de febra si de starea prosta, sper sa se insanatosasca si sa nu mai vina nenorocirile astea pe langa ea.
Tocmai i'am vazut pozitele frumoase si vreau sa o laud pe mami Gatta de domnisoara si sa l tzin pumnii si cu gatul si cu infectia urinara.
La muciosi le trimit un
si mamcilor spor la aspirat. Pt cele care nu au curaj cu batista bebelului, nu stiu daca v'am spus dar noi mai folosim si aspirator nazal mai mic, cu baterii. Are muzicuta si 2 modle de capete. Cand sunt singura cu ea mi'e mai usor, e mai simplu de manevrat.
http://www. muccelmic.com/aspirator-nazal-electric-p-423.html
Asta e.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Vazut pozici de Mishu si bb C. Frumoasa plimbare ati facut. Se pare ca v`a priit vacantza in 2. Va pup
pe amandoi
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Ramo
super ca au iesit analizele bune! Sa speram ca vor iesi bine si celelalte invetigatii. AM vazut filmuletele de la nastere si m-a apuact plansul cand i l-a aratat pe Razvanel lui tati
Ce emotionant! Mie mi-a filmat sora mea nasterea, dar nu m-am putut uita decat o data la inregistrare, ca plang de sare camasa de pe mine
Nu pot pune inregistrarea ca-i pe dvd si nu ma pricep.
Docdecap
sar'na pt sfaturi, sper sa le pot aplica...azi am certat-o (am tzipat la ea
) ca ma musca fff tare...bineinteles ca a durut-o la basca si incerca in continuare sa ma shtantzeze de unde prindea![]()
LauriciD
mama ei de pofta de mancare....am si eu ceva asemanator, dar e pofta pt dulciuri![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Vai de mine, Gatta, acum am citit mesajul tau de aseara, cum ca i-a fost rau Sarei ieri noapte
Mititica...puroi in gatut? De la ce naiba se face asta? De asta a avut micuta temperatura asta, bine ca l-ai descoperit si ca ia tratamentul care trebuie! Mai citesc sa vad cum a fost si azi noapte.
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Laura Ioana spune:
Gatta
presupun ca Sara e mai bine, nu? Sanatate multa!
Ven
imi pare rau ca-i bolnavior si clopotelul tau! Sanatate multa! SI eu la fel sunt cand plange Thea: ma invart cu ea in brate sau pe langa ea si-s toata panicata si stresata ca nu-s obisnuita sa fie plangacioasa![]()
Ereena
si la mine functioneaza treaba cu shopingul.
Mitsule
bine ati revenit. Foarte fain ai povestit, da-mi pare tare rau de pozicile pierdute. SIgur, sigur sunt duse pe vecie?
Felicitari, Virgo
Tre sa dai de baut, nu?
Noi am dat drumul la centrala de vreo saptamana, nici nu vreau sa ma gandesc cat ne ajunge gazul iarna asta (cu tot cu toamna asta iernoasa
).
Ginette, multa sanatate si Adelei
Sarcina 2007
Atat sunt de mare
Mitsu-bishu spune:
Scuze, nu am vazut unde scria capitol nou in capitolul trecut, chiar voiam sa va acuz de inactivitate, :P
Scriam ca:
Daaaaa, miky, merci de info, da' noi nu credem ca mai ajungem, din cauza de maica-mea, ma exaspereaza fiinta asta; copilul e putin fornait si ea cica e racit
In orice caz, daca ajungem, te caut! Pupicei!
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky_mamica Lavinia te astept sa ravasim niste oi la Bran. Eu stau in Bv la veri dar venim si sambata si duminica acolo 0766479350 e nr meu..... daca ai chef de o pupaceala de clopotei Gata ca plec deja...... Miky de LUCA GABRIEL Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi La 8 luni - la mare Poze cu Luca Gabriel Cea mai fericita zi din viata noastra a fost 29 Decembrie 2007 !!! si de atunci traim un vis ... |
Lavi,
de baby ConradFilmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Mitsu-bishu spune:
Vaaaai, LauraI,
, poza asta mi se pare geniala! Scuza-ma, asa-s eu, mai defazata, da' [b]Theiutsa[b] merge deja?!?
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
Mitsu-bishu spune:
Shose, si noi va pupam; nu ne-a priit cine stie ce, adica mie da, baietului nu, speram sa pape si el mai bine de la aerul ala rece...
In fine, am si eu cateva intrebari, ca nu am mai intrat de muult tare de mult, nu stiu cum au mai evoluat bebeii :
Conrad inca nu sta bine in fund, abia azi s-a ridicat singurel prima oara, sprijinindu-se de o perna mai inalta... De mers deabusilea nici nu se pune problema... E vioi, zambaret, vorbeste toata ziua, are 2 dintuchi, mie mi se pare normal, insa ma ingrijoreaza faptul ca e in urma din punct de vedere motoriu... Plus ca papa fooooarte prost - avem cateodata 4 mese pe zi, din care aia de fructe are maaaaxim 180 g, maxim adica o data pe saptamana :( ; masa de legume... acolo e jale.. Ce mai mult ia 100 g dar cu scuipat si plans si implorat... El pe mine :( am incercat toate combinatiile, cu sau fara iaurt, cu sau fara carnita/galbenus, mai cald, mai rece, mai marunt, mai grunjos, mai moale, mai cu cereale, mai crocant, cu unt, cu plante aromate, nu mai stiu ce sa ii mai fac! Nici bocanelele nu se ridica la inaltimea asteptarilor lui, in schimb e cu tsitsi in gand toata ziulica, mai nou nu mai adoarme decat la san, nici cel mai lung si mai complex leganat nu o egaleaza! Iaurtel mananca cu placere, dar numai d'ala cu fructe de la Humana si cu limita, se plictiseste repede.. Biscuiteii ii plac da' nu vreau nici asa, sa-l infund cu fainos... Doctorita lui zice ca e ok, da' mi se pare prea relaxata... Ah, copilul are o usoara anemie pe care o tratam de vreo 2 saptamani, cica ar fi un cerc vicios - nu mananca, face anemie si daca are anemie ii scade apetitul... Oricum, cel mai mult ma ingrijoreaza incapacitatile lui motorii... :(
Lavi,
de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
Mitsu-bishu spune:
Wow, Grati.ela, am vazut pozele voastre, sunt splendide! Si ziceam ca nu vreau sa vad Parisul, ca nu imi place Franta delooooc! Dar merita, fie si doar pentru Versailles! Eh, da' lasa ca tu ai fost mai nebuna ca mine, eu macar l-am carat doar o data, 8 zile in UE, tu l-ai dus si pe la mare si pe la munte etc. etc. Ah si da, i-am taiat creasta!!! De ceva vreme, cred ca are o luna deja!
Lavi,
de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!