Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nici eu nu ii pun sare. rinichii lor nu sunt suficient dezvoltati .. acum fiecare face cum vrea, desigur.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vai ce bine ca a scapat de infectie!!!
Internare la cluj sau la voi?

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Am revenit, analizele sunt bune, iupiiii, a scaoat de infectia urinara.
Acuma luni ne asteapta alta distractie la Cj.
Acu imi zicea d-na doctor ca se asteptam la o scurta internare de vreo zi doua pt alte investigatii, pt a vedea de ce face infecie urinara.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Moni,acum am vazut in urma postarea ta......eu m-am convins sa cumpar BB dupa ce am vazut la tv o emisiune in care vb despre ea,am cumparat-o si am folosit-o si e ok,nici nu ma astyepatam sa iasa asa cevda,iese si cu gura daca tragi dar nu ca si cu aspiratorul,pe cuvant,inceraca dar nu cred ca poti singura....eu una nu am putut singura

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

ali i-am facut cu aspiratrul si i-a iesit bine.am facut-o singura in scaunul de masa mi-a mai dat peste mana da n-am avut ce vace ca domnul sot sensibil cum e "nu asista la asa ceva d-apai sa participe"la chinul copilului imi venea sa-i dau vreo doua da nu mai aveam nervi sa ma cert cu el...auzi la el..doar la bine la pupaturi ii convine...mai bine ma lasa sa ma chinui singura...in fine..
mi se pare mai bine febra nu a facut in schimb e marait si nua in brate se linisteste...
sper sa trecem mai bine de noaptea aste
multumesc la toate ,va pup@

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Mitsu, in sfirsit am apucat sa vad toate pozele din vacanta ta. ce grozav mi se pare ca te-ai plimbat cu bebe C prin atitea locuri. super. bravo.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Tinna am vazut pozicile cu copilasii tai...cel mic e o combinatie de mami si tati - aduce si el a matematician...dulce foc, iar cel mare are un aer de filozof! Sunteti tare dragutzi!

Mitsule, eu ziceam ca-s zuza rau ca l-am tot purtat pe Dudu vara asta (de 2 ori la mare, de 2 ori la BV, la Paris...)dar tu esti si mai curajoasa! Bravo! Ti-am mai zis cred ca ai un baiat frumos foc si mai ales deosebit. Mi se pare mie sau l-ai tuns?

Miri pt mami!

Fetelor cu bebici bolnaviori sa dea Dumnezeu sanatate puiutzilor! Si Dudu e inca racit...ii curge nasucul si tuseste dar eu cred ca mai am vreo 3 zile si scap. Febra nu a sarit de 37.8.

Sa ma dau si eu vrednica: am facut curatenia de toamna!!! Am dat hainute, jucarii, pantofaraie...

Mi-e dor de Iry si bebe Rares.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Am reusiiiiiit! Avem un dintzisor !

Doamne, am ajuns la concluzia ca fata nu seamana cu mine de loc. Eu la durere sunt rea de tot. Ma vait si ma aolesc, ea n-a zis nimic s-a comportat ca inainte. Si nici nu as fi observat dintzisorul daca nu incepea sa-si dea cu limba peste el (asta era o miscare pe care n-o mai facuse pana acu).
Sa dea Domnul sa ii scoata si pe ceilalti la fel de usor.

Pupam ceilalti clopotei, le uram insanatosire grabnica celor bolnaviori si multa putere si rabdare mamicilor.
Azi suntem foarte fericite.

Madalina
mami de Isabella Andreea
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Este vreo fata din targu mures?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Scuze ca ma bag... trimiti mail cu datele tale codurile produselor si marimea in 3 zile vine comanda.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

ca te-ai bagat,MULTUMESC

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

LalaD, daca esti prin zona, zi-mi te rog, Sinupret si Ophtamesone N se pot da deodata?
Mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut!

macar de la ramona vesti bune despre vindecari...
si de la virgo despre job!

LauraI, uite un sfat prentru tine: daca nu vrei sa o mai certi pe Thea, fa asa: cand esti linistita, te gandesti ce ai vrea de fapt sa-i spui, si exersezi, oricat ar parea de ciudat pentru vecinii care se uita pe geam si in momentul cheie, inspiri si numeri pana la 5, si apoi ii spui, FARA SA TE ASTEPTI SA FACA CE II SPUI. nu din prima cel putin. cel mai bine la varsta asta functioneaza distragerea atentiei sau transformarea intr-un joc. eu mai fac asa: dupa ce reusim de bagam un piciorus il gadil in talpa, ne jucam cu degetelele (daca nu are soseta). si apoi jap! alalalt.
la noi nashpa e cu statul pe spate pt. pusul pampersului. trebuie sa fac de toate, sa-i dau sa roada ghete, pungi, pampersi, sosete, u name it. e cu circ cam de fiecare data.

pupici de la noi!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput