Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Mitsu, sa ma ierti ca ma bag ca musca-n lapte, dar dupa cate descrii, eu cred ca nu ai motive de ingrijorare in privinta dezvoltarii motrice a lui Conrad. Toti parintii isi doresc ca micutul lor sa faca de toate, cat mai repede, dar cine stie, poate ca micutul are alte idei. Daca el sta ridicat pe canapea, chiar si cateva secunde, e foarte bine, maine va sta un minut! Nu te ingrijora!

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

lavi nici robert mananca maxim 150 la o masa intre 100 -150 si rar foarte rar 200 dar numai la fructe cu iaurt..legume niciodata asa mult...si cu toate astea uite ce pufos e...mie mi se par ok cantitatile...mai ales daca ii dai si san des!si eu am un dpepndent de titzi...mai imi cere si la amiaza si dupamasa dupa ce se trezeste neaparat titzi ca-i de rau de nu...apoi in jum de ora isi primeste cerealele..
ah si din ce-ai descris tu mmi se pare foarte bine conrad nu cred ca are nici o problema, mai ales ca tu ziceai ca nu-l fortezi nu-l pui intre perne...ma gandesc ca e normal sa nu stea asa binisor daca nu ai exersat cu el. o pt mami sa nu mai aiba griji!

ahh si m-at speriat acum voi pe mine...robi nu zice nici mama sici ta-ta nici ba-ba numa uuuuuuuuu si tipete sunete ciudate zici ca am un chinez in casa...sa intru la idei??

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Salutare fetelor!

Lala (D)..maaa...cand am citit ce tetina folosesti..imi venea sa te pup...parca era vorba de noi..Exact aceeasi tetina am descoperit-o intr-un magazin, cand avea Matei vreo 5 luni, si am zis sa cumparam 2, sa le incercam, caci aveam oricum colectie acasa...eram disperati..daca iti mai amintesti ca eram dusa deja cu nervii din cauza ca Matei nu manca bine...Atunci mi s-a parut ca se cam ineaca cu ea si am evenit la alte tetine..INSA..insa...acum o saptanmana, am facut curat la tetine, cu gandul sa arunc tot ce era nefolosititor (si crede-ma..era o mare gramada) si am dat iar peste ele zicand sa le mai ofer o sansa, inainte sa le arunc..
Si MINUNE..De o sapatamana, Matei al meu mananca de 4 ori pe zi cate 230 ml lapte datorita acestei tetine..El se plictisea, saracutul si de aceea nu manca bine...Iar eu mi-am revenit cat de cat cu nervii...
Asa ca..fetelor (cele care va luptati cu bebeii care nu prea mananca laptic de la biveron..poate este o solutie), si eu va recomand sa incercati aceasta tetina..are un sistem special pe unde se elimina aerul si lapticul curge f. bine..
Asa..si, drept urmare, zicem "hai sa mai cumparam"...si...canci..cum zicea si marele Toma Caragiu...Nu se mai gasesc...adica nu se mai gasesc de latex, marimea asta....nu se mai importa..se gasesc numai de silicon..noi preferam latex-ul..Asa ca..a trebuit sa apelam la cineva din Romania, ca sa ne trimita printr-o ruda care vine in state...he, heee..ditamai tevatura pentru niste tetine..ca sa vezi

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Aaa..si ce tuta sunt...La multe, multe lunitze pentru Andreiutul frumos si pletos! Am vazut si pozicile calde..maa..sa stii ca la trasaturi, mi se pare ca seamana cu sotul tau..i-am vazut pe amnadoi si mi s-a parut ca seamana picaturi..nu te superi, nu?

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

...precum si tuturor clopoteilor sarbatoriti azi! sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si sa fiti oameni buni!

SUFLET DRAG

Mergi la inceput

lalad LA MULTI ANI pt Andrei!sa-ti creasca mare si sanatos!!!am vazut pozele tare frumos mai e!!

noi am dormit f bine azinoapte am luat si aparat olynth si tare bine ne-a facut.azi am mai scos mucisori da mai putini, maine l-as scoate afara,sper sa nu gresesc, dar daca febra n-a facut nu vad de ce ne-am chinui si maine in casa...nu?azi a mancat si foarte bine, dimineata 200 de iaurt cu fructe,la amiaza un file mare de paste cu spanac eu zic ca e minunat!
altfel...mi se pare ca s-a cam ingrasat o sa-l cantaresc maine...o facut iara falci si burtica
va pup si va doresc o noapte linistita!

ah era sa uit, ramo felicitari pt rezultatul analizeleor!bine ca ati scapat!
de saraticace se mai stie?imi pare rau ca n-am apucat sa citesc din urma, sper ca e bine!
va pup

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Moni..da' ce bine mananca Roberticu'..noi la capitolul asta suntem, cred, codasii codasilor...Matei nu reuseste sa mananace mancare solida, in 24 ore, mai mult de 250 grame..adica, mananca dimineata maxim 100 gr. fructe, dupa amiaza, o data vreo 100 gr. piure de legume (ca carnita sau fara..sau alte combinatii), iar mai pe seara, vreo 50-70 gr. maxim..cam asta..Nu vrea sa manance mai mult...si asta 250...le mananca cu "cantec" si tot felul de pacaleli...
Dar..asta este..nu-mi mai fac nervi ca innebunesc..atata vrea sa manance..asta e..bine ca imi mananca lapte..macar atat..
La kg stam binisor..m-am linistit..nu-mi mai fac probleme..este vioi, se dezvolta bine...

SUFLET DRAG

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Moni..da' ce bine mananca Roberticu'..noi la capitolul asta suntem, cred, codasii codasilor...Matei nu reuseste sa mananace mancare solida, in 24 ore, mai mult de 250 grame..adica, mananca dimineata maxim 100 gr. fructe, dupa amiaza, o data vreo 100 gr. piure de legume (ca carnita sau fara..sau alte combinatii), iar mai pe seara, vreo 50-70 gr. maxim..cam asta..Nu vrea sa manance mai mult...si asta 250...le mananca cu "cantec" si tot felul de pacaleli...
Dar..asta este..nu-mi mai fac nervi ca innebunesc..atata vrea sa manance..asta e..bine ca imi mananca lapte..macar atat..
La kg stam binisor..m-am linistit..nu-mi mai fac probleme..este vioi, se dezvolta bine...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

cati la noi asta a fost zi exceptie!!si vad ca pestele ii place tare mult.cred ca a recuperat ca ieri si alaltaieri nu prea a avut pofta de la raceala cred...si aci cum i-a mers mai bine i-a revenit si pofta de mancare.de obicei tot cam la 100 ml mananca si iaurtul hai 150 ca-i place mult, dar la legume la fel..nu cred ca mananca 100 decat rar.eu ma multumesc si 50-60 sa manance ca pana acum am tras greu la legume nu vroia nicicum.dar vad ca mananca mai bine daca ii dau bucatele,ii dau peste apoi lingurita de spanac si a mers f bine.la fel si cu puiul nu le mai da prin blender ca nu mananca. incearca poate merge si la voi mai bine
o sa caut si eu tetina de aia in cruce desi n-am vazut pana acum.abia i-am gasit nr 2...numai nr 1 frate peste tot de parca copii astia nu mai cresc ce-si inchipuie?
pupici,, ma bag la film ca am dormit de amiaza si n-am somn

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

cati...stii ca eu nu tin minte sa-ti fi vazut pozele cu burtik in odisee...??le-am savurat acum..

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Moni, ce peste i-ai dat? As vrea sa incep sa-i dau si eu dar nu stiu ce..Noi aici avem salmon (care din cate stiu este un fel de pastrav), tilapia, pastrav, catfish (care este un fel de somn)..Cam astea mi le aduc aminte acum...
Sau, in principiu, ce categorie de peste se da? cu carme alba, cu carne mai rosie? slab, mai gras?

Saru'mana mult pentru vizionarea pozelor! Am avut o sarcina foarte frumoasa si am amintiri absolut deosebite...

SUFLET DRAG

Mergi la inceput