Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Moni, ce peste i-ai dat? As vrea sa incep sa-i dau si eu dar nu stiu ce..Noi aici avem salmon (care din cate stiu este un fel de pastrav), tilapia, pastrav, catfish (care este un fel de somn)..Cam astea mi le aduc aminte acum...
Sau, in principiu, ce categorie de peste se da? cu carme alba, cu carne mai rosie? slab, mai gras?

Saru'mana mult pentru vizionarea pozelor! Am avut o sarcina foarte frumoasa si am amintiri absolut deosebite...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

cati nici eu n-am prea stiu ce sa-i iau, acum i-am dat file de pengasius...poate fetele cu experienta au niste alte vrecomandari..le astept si eu!
si eu am avut parte de o sarcina frumoasa, cred ca suntem niste norocoase,sunt atatea care au tras greu sa-si vada puiutii in brate..
acum chiar ca ma culc,noapte buna!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pt.ziua de ieri :

ANDREI CRISTIAN

RADU TEODOR
ALMA

RARES STEFAN

ANNA LAURA
SARA DENISA

Pt. ziua de azi:

MIHAI VIKTOR

KARLA
LULUA

poze - NEW

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

nu prea stiu sa le descriu, sunt niste legume mici, verzi.
Uite aici
http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/Bame.jpg
Ies bune cu pui, sos de rosii, cam asa imi amintesc eu, seamana putin cu mazarea(?) la gust.
Parca gratiela a spus cand era discutia cu legumele puse la congelat pentru iarna ca ea a cumparat si bame.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Ms Elia, da sa stii ca eu nu cred ca am vazut vreodata legumele astea.Oare numai in sud exista sau eu is moaca rau de tot?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Aici, de obicei se gasesc in magazinele cu specific arabesc. Nici eu n-am vazut in Ro. niciodata, pana n-am venit aici.

poze - NEW

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Moni, ce peste i-ai dat? As vrea sa incep sa-i dau si eu dar nu stiu ce..Noi aici avem salmon (care din cate stiu este un fel de pastrav), tilapia, pastrav, catfish (care este un fel de somn)..Cam astea mi le aduc aminte acum...
Sau, in principiu, ce categorie de peste se da? cu carme alba, cu carne mai rosie? slab, mai gras?

Saru'mana mult pentru vizionarea pozelor! Am avut o sarcina foarte frumoasa si am amintiri absolut deosebite...

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Daca nu te superi, as face cateva corecturi .........
trout = pastrav
salmon = somon
catfish = pisica de mare

poze - NEW

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata zuze buburuze.
fa fac cate o ? de fapt nici nu stiu daca am ca nu prea se bea cafea la noi,dar laptic am daca vreti

lala20 , inveti?

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Apar si eu la cafea - sunt cam capie: buburuza are muci la greu; vineri noaptea s-a trezit din ora'n ora si a trebuit "s-aspir" ca nu mai putea respira; i-am pus Colargol si ser fiziologic cald.

Azi noapte, s-a trezi o data, pe la 1, cand iar am aspirat-o si apoi pe la 3, cand i-am scos mucii cu pompitza.

Febra nu face (temp a fost 37, si vineri noapte, si azi noapte), in gat nu pot sa ma uit ca nu ma lasa, dar nu da semne c-ar durea-o (adik mananca normal).

Acum, am vazut ca mai sunt muciosi, intreb si eu (desi cred s-a spus de mii de ori) Ven, ca esti "in subiect", sau LalaD Sinupret ii dai pe gura? Si Ophtamesone N tot pe gura sau in nas? Si pot sa-i dau "de la mine putere"? ca vak de pediatra nu-mi raspunde (asta, c-am tot laudat-o ca e de treaba )

Si, am apucat sa citesc ce-ati spus de dezvoltarea locomotorie; eu cred c-ajung la balamuc: din tot ce-ar trebui sa faca la 9 luni jumate (adik, 8 juma'te, biologic vorbind, c-a fost prematur) , Adela sta singura in fund, se rostogoleste (asta, de mii de ori), se intinde dupa jucarii, "aduna" scame sau atze, sau trage de sireturile de la aparatori, se taraste si se ridica in genunchi, agatzandu-se de zabrele, si "vorbeste" (mamamamamam, babababa, aiiiii-aiiiii, oticoticotico si "bla-bla"-uri de-ale lor, ca nu le pot descrie).

Dar, NU STA IN PICIOARE !!! Dak-o tin eu, sta, dar nici un min, si se-nmoaie grisinele; iar pasi, doar o data paseste si asta, pe varfuri, mai intai si apoi se lasa pe toata talpa; dupa care, se lasa in fund.
Nici de-a bushilea nu "serveste" - asta, poate o fi genetic, ca nici eu, nici Dan n-am mers de-abusilea, dar noi am mers in picioare de la 9 luni.

Nici nu stiu ce sa fac; mi se ridica paru'n cap, cand ma gandesc c-ar putea fi o pb de ortopedie - asta, ar fi "bonus" ca marti ma duc iar, cu pipi sa vedem cum stam cu exterminarea balaurului!

Gata, m-am vaitat destul - scuze, ca v-am stricat dimineata.
(LalaD, Ven, sau fetele care mai au "experinta" nu ma uitati cu raspunsul, pliiiiz!)

Asa, acum Andrei cu intarziere - chiar tornada (m-am uitat la poze) si ce-mi plac pletele lui .

Si, pt astazi: Mihai Viktor, Lulua si Karla

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!

Am vazut de dimineata o tornada pe numele Andrei, care acu ii aici, in secunda urmatoare e in capatul celalalt.Mai cunosc eu una, se numeste Razvi.
Am mai vazut si poze noi cu Patricia Irlandezei,cu bunicii, o grasuna frumoas foc.

Noi ne pregatim sa mergem la BM, la sarbatoarea castanelor.Facem poza si va prezentam si voua

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ginette , daca imi permiti iti spun eu Ophtamesone N ,este solutie nazala ,dar nu stiu sa iti spun cate picaturi sa ii pui,din cate am inteles este pentru nasuc infundat . sinupret este pe baza de plante pt mucisori se da pe gurita 15pic de 2ori/zi.se pot da amandoua.

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,
am intrat sa spun un mare multumesc Lalei D caci a baut puiul meu azi noapte 510 ml de lapte formula,in vreo 3 transe, maximul istoric atins. Cu tetina pt lichide groase avent.Sper sa tina figura de acum incolo, dak de la lene i se tragea nebautul. Catimagureanu uf, ce probleme avem si noi!

Ginette of imi pare tare rau ca ti-e papusica racita, pup dulce sa treaca repede ca tare incercata a fost si ea mititica. Eu nush sa-ti spun despre medicamente dar sper sa te lamureasca fetele. Sanatate multa!

Lavi merci frumos,da sincer nu mai e asa umflatel, o sa ii pun si lui poze mai noi sa vedeti fetelor ca nu aberez, bufleiul meu s-a mai ascutit. Conrad s-a facut un si mai frumos, stii? Nu-mi dau seama excat, cum mai e cu a ochilor culoare?

jelimoni si eu tot cu pangasius il voi incerca azi, in doza mica deoarece va fi pt prima oara. ma bucur ca Robert este mai bine!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput