Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mami patrik, lapte neinghitit nu cred sa fie, nush ce sa-ti zic, sper sa nu fie mucisori

shose la mobexp voi cauta si eu,dar nu latos ci mai periuta ca sa nu lase puf. te asteptam pe aici, mai ales daca vii si prin nord
va pup

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Shose eu sunt "dop" , am 1,62 m dar sotul meu este inalt, are 1,85 m. Si Bogdan este inalt, nimeni nu ii da 8 ani, mai ales fiind scolar de clasa a IIIa toata lumea il crede de 9 jumatate ca si colegii lui.

Ema Andrei mai papa in timpul zilei cam 200-230 gr legume cu carne sau ou si cam 150 de fructe cu cereale/ branza si 180 gr iaurt

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Da, , dar bleaga cum sunt am apasat pe "trimite" in loc de "vizualizeaza". Cred ca am reusit pana la urma.

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

of Shose, eu tare sunt stresata ca nu bea suficient lapte. Pipe e o bufleica frumoasa, i-as papa falcutele! Noua ne-au scazut falcutele, o sa pun poze mai noi sa vedeti, cred si eu, s-a inaltat dar creste cu 50-100 g pe luna de cand a ajuns la 9 kg., aka acum 2 luni.Uf! in seara asta ii voi da cu tetina mai larga si sper ca va lua mai mult

chiar ca va pup, trag toti de mine pe aici, tb spalat si culcat cupilul marait la maxim

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LalaD tu nu esti dop, esti tu mica dar nu esti slaba, Pip e dop.
Io am 1,60, dar nici sotu nu e inalt, pe la 1,75 are inaltzime.
La voi e misto ca au mostenit baietii de la tati inaltzimea.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

M-am linistit sa citesc ca mai sunt destui mofturosi care nu mananca cum mancau acum 2-3 luni si ca Patrick nu e singurul care nu vrea lapte decat de la mama lui. Daca e doar o faza, sper sa treaca cat mai repede, dar numai sa nu fie anemie, ca el a iesit anemic si la internarea in spital de la 6 saptamani si a facut atunci o cura cu Fe Haussmann. Ieri de exemplu n-a vrut altceva decat cereale toata ziua, asa ca i-am dat cereale si la pranz si seara. Iar azi abia a mancat un castronel cu fructe, cu prosteala de rigoare, cotcodacit si facut avioane si mai stiu eu ce alte bazaconii. Prietenii stiu de ce!

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose miri a venit in romania azi. i-am lasat numarul meu de mobil sa ma sune .. pana acum nimic ..

ma rog sa fie totul bine cu mami ei.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

lala D , ce grozav e pustiul tau . am vazut poze cu raposata Doamna girafa pe care matei a pierdut-o din carucior . era preferata lui

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ellen sunt cu gandul alaturi de ea.
Sper sa ne aduci vesti bune.

Ereenutza hahaha....si voi aruncatzi din carutz? Io am zis ca i le leg cu sfoara ca le arunca si plange apoi dupa ele. Si nu am cum sa i le mai dau de pe jos. Ma bag la tine pe blog acum, sa mai scotocesc.
Va monitorizez intens si pe tine si pe Doculetzul meu drag.

Apropo Doc am bagat la cap chestia cu certatul bblusilor. Cred ca o sa o pun in practica si cu celelalte pers din jurul meu. Or sa ma creada putzin tzicnita, dar macar nu o sa mai simt sentimentul ala de vinovatzie pe care il simt dupa ce scot 'pasarica' pe gura uneori.

Mi'e dor de Iri si de Cretzulina!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Salutare!

M-ati mai linistit putin in legatura cu papa, dar... Lala_D, m-au trecut toti fiorii cand am citit ce trebuie sa faca ei pe la 8 - 9 luni :(( El face asa: spune ta-ta, de-de, ba-ba, si iete, bate din buze cu zgomot, rade la toata lumea, se rostogoleste, se ridica pe-o parte-asa, da' vine in nas daca nu are de ce sa se apuce, sta in fundulet dar mai mult pica in fata sau in parti, cand sta pe burta bate din picioruse sau le agita in parti, cand il sustin de axile sta in picioare, dar nu pune pasi, sau ii pune aiurea, cracanat, il mai pun cateodata sa se tina de canapea si rezista cateva secunde dupa care i se inmoaie picioarele, izbeste cu palmele suprafetele netede si obiectele mai mari, apuca tot ce vede, se intinde dupa obiecte dar stie si sa aprecieze cand chiar nu ajunge la ele si mai nou a inceput sa arunce lucruri, mai cu voie, mai fara voie, am inteles ca asta e o etapa de dezvoltare... Calciu ii dau si eu, dar Osteocynnesine, nu Ca lichid, asa a spus doc. Vigantol nu ii dau. Ca avem fontanela cat o boaba de mazare. Bine, acum nu mai e pericol...

Emabucuresti, v-am admirat pozele, tare fain cred ca a fost in Antalya, iar Milan e tot un grasunel, plin de cute pufoase!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput