Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Salut, fetele! Vreau sa va intreb daca ai vostri copii sforaie. Mie ori mi se pare ca Patrick sforaie, ori are muci sau ii ramane lapte neinghitit pe traseu si se aude bolborosind. Ce ziceti?
In alta ordine de idei, nu reusesc si eu sa-mi fac o semnatura. Ajutati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_patrick

Salut, fetele! Vreau sa va intreb daca ai vostri copii sforaie. Mie ori mi se pare ca Patrick sforaie, ori are muci sau ii ramane lapte neinghitit pe traseu si se aude bolborosind. Ce ziceti?
In alta ordine de idei, nu reusesc si eu sa-mi fac o semnatura. Ajutati-ma!

mergi la CONTUL MEU / PROFIL PERSONAL / EDITEAZA PROFIL / OPTIUNI PROFIL (APESI PE PLUS SI ITI APARA UN CARNATOI UNDE TRE' SA COMPLETEZI) ..

succes!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Bilant de 9 luni la ... manechin

- 8.300 gr...ufffff
-76-77 cm ( noroc ca e inaltut)
-perimetru cranian- 46 cm
-perimetru toracic - 46 cm

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

LalaD merci frumos, of cat te-ai chinuit si tu cu papa! Bine te-ai gandit la chestia cu tetina.

noi am inceput de cca 3 sapt cu bibe, cu tetina avent nr 2, am trecut de curand la nr 3 desi nr 4 este pt peste 6 luni, dar nu am vrut sa ac trecerea brusca. Am si tetina cu cifre romane pt lichide groase si am incercat sa-i dau laptele simplu cu ea, mi s-a parut ca-i vine prea repede si se ineaca.dar o sa mai incerc cu ea iar si o voi lua si pe cea de la nuk, poate merge asa.Caci si suzetele de la nuk sunt preferatele lui, pe avent o scuipa. Imi amintesc ca mi-ai mai vorbit de tetina aceea nuk ce s-a potrivi si la bibe avent. Merci frumos, i hope it works!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

ml

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

Mergi la inceput

Scuze pentru asta, fac teste ca sa vad daca mi-a reusit vrajeala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LalaD merci . Acum m'am prins ca e vb de folie ca cea care se pune pe geamuri la masina. Cu aia chiar daca se sparg raman compacte. Am bagat sotu in sedintza si a zis ca sunt uer rezistente, ca in showroom cand le'am luat cica i'a probat'o vanzatorul...la modul ca a ibit cu scaunul in ea ca sa ii arate ca no chance sa se sparga usor, si cica daca se sparge ramane tot asa compacta, numai se crata.
Io nu intelegeam cum e cu securizarea asta la sticla.
Doamne ce dimensiuni misto avetzi... e inaltutz nu gluma, grasa noastra e dop. Avea acum ceva timp 67cm...poate o mai fi luat un cm de atunci.
Voi sunteti inaltuti?

Ema si mie mi'ar placea tare sa va intalnesc. Singuri am mai venit pe la Buc vara asta, destul de des. Avem un apartam pe care l'am amenjat in vara si l'am inchiriat de curand. Plus cumparaturici pt noi si pt bb...am facut drumuri destule pe la voi.
Data viitoare chiar daca nu o sa fie cu Pipetu' o sa anuntz sa ne vedem. Tre' sa vin sa ii fac shopinguiala de iarna, gecutze si alte nebunii mai groase, ca pe aici nu avem multe variante.
Despre covor ce sa zic, am luat pt la Buc unele din bumbac mai pufoase si latzoase de la Mobexoert. Numi'a venit atunci ideea sa incercam si pt acasa. Pe atunci nu experimentasem busilitul si nu ni se parea necesar.
Stii covoarele de care vbesc? Ti se par ok pt bb? Scria pe ele 100% bumbac.
Daca gasesti ceva model practic sa imi aratzi, poate ma inspir.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Lala,Andrei arata foarte bine, lasa el sa fie sanatos. Inseamna ca si el are cantitati mai mici la mesele dezi, asa-i? sau arde mai repde caloriile, ca se deplaseaza bine de tot la 8 lunite!

somn usor fetelor,noi mergem la baita cu maraila

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_patrick

Scuze pentru asta, fac teste ca sa vad daca mi-a reusit vrajeala!

vezi ca ai optiunea VIZUALIZEAZA .. acolo poti vedea cum arata semnatura

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ema si a noastra sta rau cu laptele. Tot la 400ml ajunge, avand in vedere ca nu papa decat dimineata la 6 si seara la culare. Rar noaptea.
Milan arata f bine pt varsta lui, cred ca nu are probleme chiar daca papa mai putzinel. Asimileaza bine si creste tare frumos.

Fetelor ce mai stiti de Miri? Mi'e dor tare de ea si as vrea sa stiu daca mamica ei se simte mai bine.
Ma sa ii fie bine.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput