Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Merci Elle
E perioada cea mai nasoala, Andrei trage tot ce prinde si eu nu mai am casa aia safe ce o aveam cand era Bogdan mic
Exista o groaza de lucruri pe care el teoretic nu ar trebui sa puna mana dar pe care eu nu am pe unde sa le pun.
De aia nici nu va pun poze de la Bogdan din camera ca acolo nu il pot pune pe jos nici 5 secunde singur fara sa aibe vreo chestie ce se poate baga cu usurinta pe gat . Si asa ii tranteste tot cat este in premergator, sta ala sa adune dupa Andrei intr-o veselie.
Imi trebuie un drum la Ikea dupa cutii de depozitare cat mai curand
In living atractia este calculatorul meu si CD-urile lui Bogdan, aici il redirectionez mai usor.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala e delicios cu ochisorii lui mari si nasuc frumos....ufff e . Si e tot o actiune, imi place!
Referitor la trosc, poc sa nu'mi fac griji, deci. Poate va invatza si ea curand, ca Theutza sa se mai si fereasca sau sa nu'si mai dea drumul ca bolovanul, de sus.
Andrei pt cele 9 lunitze

La noi in casa oricum nu prea e de cerscut copii. Numai ganduri negre imi fac. Daca e in premergator si ii inchid usa la sufra, se duce acolo si se izbeste cu premergatorul de usa de'mi sta inima. Ca sunt de sticla in totalitate si mi'e teama sa nu se sparga sa cada cumva. Sotu ma asigura ca sunt solide, da io's numai o idee toata ziua.
Vreau sa stau la casa!!!!!!!!!!! sa am spatiu si sa nu am lucruri din astea periculoase

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Lala e delicios cu ochisorii lui mari si nasuc frumos....ufff e . Si e tot o actiune, imi place!
Referitor la trosc, poc sa nu'mi fac griji, deci. Poate va invatza si ea curand, ca Theutza sa se mai si fereasca sau sa nu'si mai dea drumul ca bolovanul, de sus.
Andrei pt cele 9 lunitze

La noi in casa oricum nu prea e de cerscut copii. Numai ganduri negre imi fac. Daca e in premergator si ii inchid usa la sufra, se duce acolo si se izbeste cu premergatorul de usa de'mi sta inima. Ca sunt de sticla in totalitate si mi'e teama sa nu se sparga sa cada cumva. Sotu ma asigura ca sunt solide, da io's numai o idee toata ziua.
Vreau sa stau la casa!!!!!!!!!!! sa am spatiu si sa nu am lucruri din astea periculoase

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Shose pune folie transparenta pe usi !!! Urgent. Nu e de glumit cu asta. Cunosc un copil care a spart o astfel de usa si daca nu aveau folie pusa ar fi fost un dezastru. Nu te baza ca e solida

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Lala cica e securizata. Cum o fi nu'mi dau seama. Folie se gaseste in oras?????

Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Poate fi securizata ca parbrizul de la masina . Si cred ca stii cum se face un parbriz...
Folie de geamuri transparenta gasesti la orice magazin de constructii, este acel autocolant , pe care eu de exemplu il folosesc la copertile pentru manuale.

Cam de asta vorbesc :

http://images.google.ro/images?hl=ro&q=folie+de+geamuri&btnG=C%C4%83utare+Imagini&gbv=2

http://www.cara-folie.ro/center_cladiri.html

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Lala D am vazut poze cu sarbatoritul dulce,ochios si bretonat!sa-ti traiasca,la fel si fratiorul lui frumos!

shose si eu sunt in cautare de covor, de vitel vazusem si eu la ikea f mishto dar am zis pas ca bebe e si va fi pe jos mai tot timpul.acum il tin pe paturici dar depaseste incinta, stau cu ochii pe el ca a dat un cap de parchet 'supravegheat' de tati. Vezi sa nu-ti iei de lana, ce tot un drac e.Din bbc si poliester ar lasa cel mai putin puf/alte alea.Eu asa caut.daca vedeti ceva pe lila uni, anuntati-ma , hihi.
Shose dar tu cu Pipe o plimbare pe aici nu faceti? tare mi-ar placea sa ne cunoastem!

Gratiela,Angi,Mitsu, m-am mai linistit si eu cand am vazut ca mai sunt si alti clopotei care nu depasesc 100-150 g de papa solida, credeam ca e al meu cel mai cel.

fetelor am pus si eu o intrebare referitoare la cantitatea de lapte formula, ca mi se pare ca al meu copil papa prea putin.Am inceput sa ii pun cate o cupa de lapte in gustari, sa mai compenseze. dau copy si paste la ce am scris, poate ma dumireste si pe mine cineva.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Ema merci.
De ce cantitate de lapte este vorba ?
Normal ar fi in medie cam 500 ml de lapte in 24 de ore.
Andrei are cam 600 de ml in 24 de ore.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ven ma bucur mult ca Mathias e mai bine, of, tare greu e sa fie bebe bolnav! te cred si ca nu stii cum sa te mai imparti intre scoala si familie, mai ales cu 2 copiluti.

Grati painica Ulker, de unde te rog? E tare?

fetelor asta am intrebat, mi-e groaza ca vine iar seara si ma rog de el sa pape. De fapt lucrurile se desfasoara asa: la 8 i se face somn, nu vrea bibe,adoarme intr-o jum de ora si pe la 10-11 se trezeste , tipa, de foame probabil, sunt pe faza cu apa incalzita si ii fac bibe, bea adormit 150-170ml, f rar 200. Si spre dimineata tot asa, dupa enspe treziri in care nu ii trebuie mancare, bea pe la 3sau 4 inca 150-180.

si acum copy and paste

" in privinta formulei acum,oare ii sunt suficienti cca 350-400 ml de lapte, cat bea in zilele mai proaste? Nu suporta biberonul, imi fac zece cruci cand reuseste sa manance in 24 ore cca 400-450 ml. Pe de alta parte pe cutia de Humana scrie astfel, de la 6 luni una sau doua mese de lapte pe zi, de cate 230 ml, ar fi suficiente. Nu stiu ce sa cred"

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

400 ml in zile proaste este ok daca in acele zile papa si iaurt si/sau branzica.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Ema inca o chestie :
- ce tetina folosesti ?

Andrei bea foarte bine cu tetina cu gaura in forma de cruce de la Nuk , cea pentru hrana groasa, chiar daca e lapte simplu !
Avand debitul mult mai mare la o "tragere" curge mai mult lapte . Daca ii dau cu tetina normala dupa 120 ml se plictiseste.
Eu am folosit acea tetina de la 4 luni. La inceput in primele 2 zile se ineca putin dar pe urma s-a adaptat. Bine el a fost hranit intre 4 luni si 6 luni la 80 % din mese si cu seringa de Nurofen ca nu vroia sa suga ( din cauza de fren lingual)

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput