Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
EliaElia spune:
chiar asa si sunt, mai ales daca nu stii sa le faci(ca mine).
.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
La multi ani clopotelui sarbatorit azi, Andrei
Sa cresti mare si sanatos, pletosule
Am vazut pozele cu pozitia de somn (asa doarme si Thea cu nasu'n aparatori
) si cu bilele, e un dragalas, ca tot timpul!
Mitsule
sar'na. Inca nu merge in picioare singura, dar se ridica mereu si mai da cate o tura pe langa biblioteca. Am vazut si pozicile din mega vacanta ta si a lui bebe C
Super, cred ca i-a placut de numa, dar nu a fost obositor pt tine sa-l cari de colo colo? E un scump
Fetelor, eu ma gandesc sa merg cu Thea la stomatolog sa vada care-i treaba de-si tzine dintii de jos peste cei de sus
Nu stiu ce ar putea sa-i faca la varsta asta, dar poate imi da un sfat, ceva!
Deci pot sa-i dau vit C pt imunitate? Cata vreme? Eu i-am dat cat timp a fost mucioasa 6 pic/zi (3 si 3), oare pot sa-i dau in fiecare zi? Ii dau si Fe Haussman 4 pic/zi (intr-o sg doza).
Nu stiu ce mai voiam sa zic, dar fug la calcat. SI diseara mergem la ianugurarea unui club
Sa vedem ce va fi, nici nush cu ce sa ma imbrac
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Shose spune:
La multe lunitze 

Andrei (Lala), Radu (Raluca), Alma (Cornilia), Rares (Lumsta), Anna (Anca), Sara (Adab0)

Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
LalaD ce'mi place cum se dezvolta Andrei! El pare baiat mare deja. Ma uit la poza in care sta singurel in picioruse si mi se pare ca nu o mai vad si io odata pe Pip asa.
Voiam s ate intreb cum sa fac cu Pip sa o pun pe jos, ca tare m'e frica. Ii pun o plapumica apoi o pun pe plapumica (noi neavand covor gros, avem o vacutza exact ca cea a Micsunei in pdin pozele lui Mishu).
Dar Pip sta in patru labe sa zicem, merge ce merge sau se balangane si odata ridica o manutza, se sprijina in cealalta si isi da drumul pe spate si 'trosc' se aude caputzul prin plapumica, cand se loveste de parchet. Stau mereu de 6 sa nu se loveasca. Ce fac, sa mai astept?
Si pe Mishu sa o intreb, nu au luat bebe C si Amandina par de pe vaca? Ca io deja ma gadesc cum sa o dau afara din casa si sa caut un covor pufos. L'am pus deja pe sotz sa gaseasca o alta alternativa pt pus pe jos, care sa'l satisfaca, caci la noi el e cu designu'
.
Micsunea ale tale sunt picioarele incaltzate in papuci bleo? daca da.... atunci avem papuci ila fel.
si Amandina frumoasa.... tare bine'i sta cu bb C la joaca.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
LauriciI distractie placutaaaaaaa!
asa ppetrecaretzi va vreau. Sa mai facetzi pofta si la altzii.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Saliu gagici!!! Scriu din business center de la hotel (sper sa nu ma falimenteze astia). Am ajuns bine dupa un zbor de 10 ore (cu oarescare turbulente la un moment dat de ma gandeam cat o sa mai reziste aripa care facea ca la pescarus). Este fff frumos pe aici (cat am apucat sa vedem noaptea), am papat sushi, ne-am imprietenit cu o groaza de oameni pe aici (foarte prietenosi...o placere sa vorbesti cu ei) si ne pregatim sa dam iama in magazine. Eu m-am trezit prima, am facut baita, m-am aranjat si am vrut sa intru sa vad daca sunt ceva vesti de la Miri. Se pare ca nu... Sa dea Domnul sa citesc vesti bune cand mai intru. Va pupacesc mult, urez multa sanatate bolnaviorilor (si mamici si clopotei) si La multi ani sarbatoritilor de azi!! ![]() ![]() ![]() Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Alina, ma bucur ca te simti bine pe acolo, ai grija sa faci pozici multe sa vedem si noi NY, astea care nu spera sa ajunga pe acolo, asa ca mine.

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 8 LUNI

VEDETA LU MAMA
Laura Ioana spune:
Shose
multumim. Abia astept sa mergem, sper sa fie fain (cica vin Morar si Buzdugan, sunt f curioasa ce-or sa faca
).
Cat despre pusul pe jos, eu nici nu aveam covor si o puneam pe o pilota mare, dar mai mult o incurca: nu reusea sa mearga-n 4 labute ca-i alunecau picioarele cu tot cu pilota. La fel cadea si bubuia parchetul, dar nu se lovea tare, mai mult zgomotul. Am luat si noi covor in sufra, dar restul casei e cu gresie si parchet si ea mishuna peste tot. Asa s-a invatat sa mearga in 4 labute, lasata pe jos si a prins f repede miscarea. Si, dupa ce a luat cateva trante, a invatat sa cada, e super simpatica: pune manutele la inaintare sau da fundul tare-n spate si cade pe el (cand e in picioare).
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Lala_D spune:
Poze cu pletosul sarbatoritul , calde, calde de 10 minute ![]()
http://community.webshots.com/album/566593325keOEGJ?start=24
Cam atatea face tornada in 10 minute de activitate, te invarti ca titirezul dupa el 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui Shose LalaD ce'mi place cum se dezvolta Andrei! El pare baiat mare deja. Ma uit la poza in care sta singurel in picioruse si mi se pare ca nu o mai vad si io odata pe Pip asa. Voiam s ate intreb cum sa fac cu Pip sa o pun pe jos, ca tare m'e frica. Ii pun o plapumica apoi o pun pe plapumica (noi neavand covor gros, avem o vacutza exact ca cea a Micsunei in pdin pozele lui Mishu). Dar Pip sta in patru labe sa zicem, merge ce merge sau se balangane si odata ridica o manutza, se sprijina in cealalta si isi da drumul pe spate si 'trosc' se aude caputzul prin plapumica, cand se loveste de parchet. Stau mereu de 6 sa nu se loveasca. Ce fac, sa mai astept? Si pe Mishu sa o intreb, nu au luat bebe C si Amandina par de pe vaca? Ca io deja ma gadesc cum sa o dau afara din casa si sa caut un covor pufos. L'am pus deja pe sotz sa gaseasca o alta alternativa pt pus pe jos, care sa'l satisfaca, caci la noi el e cu designu' .Micsunea ale tale sunt picioarele incaltzate in papuci bleo? daca da.... atunci avem papuci ila fel. si Amandina frumoasa.... tare bine'i sta cu bb C la joaca.![]() Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
Shose si Andrei se lovea la inceput, inca o face cand si cand. Mai da o barbie in covor, mai plange ca da cu capul de o mobila ...
Asta e, invata.
Vor avea la vanatai de acum in colo ...o gramada.
Nu ai cum sa o feresti.
Si eu pun pilota aia uneori dar mai mult de decor ca oricum pe ea sta fix 2 minute apoi o zbugheste la plimbare.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Poze cu pletosul sarbatoritul , calde, calde de 10 minute http://community.webshots.com/album/566593325keOEGJ?start=24 Cam atatea face tornada in 10 minute de activitate, te invarti ca titirezul dupa el ![]() O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
tornada mica si pletoasa! toate alea le ia la mana .. e tare tare dulce si frumusel 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva