Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (19)
Raspunsuri - Pagina 19
cami_antonia spune:
caciantoni si virginia aveti PM de la mine ... cu cateva intrebari in plus ... multumesc de ajutor ....
pupici la toate lumea si incredere mihaela .... si toata lumea .... mada la fel ....
23+
ANTONIA IOANA
Camelia
ingeras70 spune:
pauza la noi 3 zile.La biserica am aflat ca de Sf.Dimitrie vor fi aduse la Bucuresti moastele Sf.Pavel.Acum e rindul nostru sa ne rugam mai mult,cele din regat.
caciantoni spune:
Doamne ajuta!
Astazi este sarbatorita Cuvioasa Maica noastra Matroana cea de la cetatea Hios.
Sfanta Matroana s-a nascut prin secolul al XIV-lea, în satul Volissos din Chios, intr-o familie instarita, cu parinti evlaviosi, pe nume Leon si Ana. Inca din tinerete sfanta avea inclinatii spre monasticism. Intr-o zi ea si-a parasit parintii, mergand sa locuiasca intr-un loc pustiu, unde a gasit o mica manastire de maicute. Curand, i s-au alaturat acolo si alte calugarite, nevoindu-se impreuna pentru mantuire.
Sf. Matroana a facut minuni cat a fost in viata dar si dupa aceea, fiind slavita in Chios pentru viata sa curata si sfanta. Ea era milostiva cu saracii si avea puteri de a vindeca bolnavii.
Acatistul Sf. Matroana a fost compus de Mitropolitul Nichita din Rodos si a fost gasit intr-un codice din anul 1455, unde se consemneaza ca sfanta a murit inainte de aceasta data.
Sf. Matroana mai este praznuita si in ziua de 15 iulie, cand i-a fost gasit capul.
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
caciantoni spune:
ingeras70- ai un PM de la mine
"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)
Livsy spune:
Buna, dragele mele,
Am intrat sa va salut si sa va asigur ca sunteti in sufletul meu. MULTUMESC tare mult celor care m-ati pomenit din cand in cand in discutia voastra, desi eu n-am mai scris de mult. Am incercat acum sa "recuperez" cat de cat timpul petrecut departe de voi. Sunt sigura ca rugaciunile voastre, ale tuturor, ma ajuta si m-au ajutat enorm in incercarile mele si va sunt foarte recunoscatoare!
Nici astazi nu vom vorbi foarte mult, dar nu puteam sa nu va salut, pe absolut toate. Cand va ingadui Dumnezeu... am sa povestesc mai multe, mai cu seama ceva anume doresc sa spun. Dar suporta amanare... Pana una-alta, oricum, eu sunt bine, in atitudinea (fostului) sot mie mi se pare ca nu s-a schimbat nimic. Am momente in care ma rog fierbinte sa inteleaga ca familia, sotia... sunt pentru totdeauna si sunt de la Dumnezeu, iar alteori, trebuie sa recunosc, imi doresc sa intalnesc pe altcineva. Simt ca gresesc atunci cand incep eu sa-mi fac ganduri.... dar tot nu reusesc mereu sa ma abtin. Am sa mai incerc....
Am citit cu mare nerabdare listuta de gravidute, sperand ca voi gasi in ea mai multe "cunostinte' dragi de aici. Ma bucur enorm pentru fiecare viitoare mamica fericita in parte!! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute sa duceti sarcina cu bine si sa aveti Bebei sanatosi!!!
Am vazut cu mare tristete vestea data de Alexa. Alexa, chiar daca nu mai citesti, poate ca vor ajunge la tine gandurile noastre: sa speri in continuare si sa-L rogi pe Dumnezeu si mai abitir si sa crezi ca vei primi ce-I ceri. Intr-adevar, nimic nu se aseamana cu durerea unei mame... chiar si asa, in viata, trebuie sa dam uneori dovada ca putem trece peste orice, chiar si peste cea mai adanca dintre dureri. Face parte din viata si toti trecem prin asta, intr-un fel sau in altul - chiar daca ni se pare ca altii o duc foarte bine si fara atatea incercari, e numai o iluzie. La indeplinirea visurilor noastre numai Dumnezeu este autor, nu exista alte "smecherii" pe care le putem face. Deci pe El trebuie sa-L convingem. Doamne ajuta si speram ca vei intra din nou, ca sa ne da o Veste Buna! Te asteptam! 

Va pup pe toate si astept, mai din umbra, asa, vestile frumoase! 

Cu multa dragoste,
Ana
ingeras70 spune:
caciantoni,multumesc mult de mesaje,m-am bucurat MULT de propunere,m-ai scos din letargie,eram la servici saturata,ca asta e termenul.A ajuns mesajul meuPm catre tine?ca am impresia ca nu merge nici calculatorul prea bine.

noce,ce mai faci?esti in tratamente,cum o duci?tu ce ai luat pr.anexita?daca iei vreun tratament,please,scrie-ne si noua,ca sintem multe,cred,cu situatia asta neplacuta.ce antiinflmatorii iei?ce faci ptr.anexita????te

si iti urez in continuare succes cu tratamentul.
caciantoni spune:
ingeras - am primit raspunsul.... referitor la anexita nu stiu ce sa zic, nu prea am avut probleme de genul asta... eu cu rinichii m-am luptat... cateva chisturi ovariene si un fibrom care s-a remis in mod miraculos dupa ce cineva mi-a trimis un acatist la Parintele Gherontie Puiu si dupa Acatistul Cuvioasei Parascheva.... chiar in ziua cand trebuia sa aflu daca ma opereaza sau nu....nici medicilor nu le venea a crede....
De aceea am indemnat pe toata lumea sa mearga la Parintele Gherontie Puiu....si tot de aceea am tot vorbit pe forum despre SF. Cuvioasa Parascheva si minunile savrsite la Sf. Ei Moaste....
ingeras70 spune:
sa stii ca esti foarte,foarte cistigata ca n-ai inflamatii genitale.cit era de marisor chistul?ca daca era mititel,si eu am patit asa,"aveam unul mititel"si dupa ciclu nu-l mai aveam,cind am refacut eco,si doctorul a spus ca asa se intimpla in cadrul c.m.
inca o data VA ROG MULT,fetele,daca ati facut tratam cu succes ptr.anexita,scrieti-le aici,ne folosesc si noua.MULTUMESC

caciantoni,poate scriem ceva din Faptele Apostolilor,despre Sf,Apostol Pavel,saptamina aceasta,intru cinstirea sa.multumesc.

noce spune:
ziua buna la toate fetele 

Ingeras, eu mi-am terminat tratamentul acum o saptamana si ma simt foarte bine. Inca nu am refacut nicio analiza, trebuie sa mai stau putin, dar ma rog sa fiu sanatoasa. Eu am avut anexita in vara parca, apoi, mi-a iesit papanicolau modificat II-III, ceea ce inteleg ca e tot in zona. Dr mi-a dat ovule cervucid pt anexita si ovule ovestin pt papanocolau modificat, in completare cu vit A si E. In paralel, am facut tratament antibiotic pentru infectii urinare, ceea ce poate a influentat in bine, sper eu, si problemele genitale de tipul anexita. Am mai luat de la plafar super-gyn - un adjuvant pt mai multe problemele genitale feminine, recomandat de vanzatoare.
M-am rugat la Sf Parascheva si la Sf Nectarie sa ma insanatosesc si sper sa nu mai am nevoie de doctori si de doctorii.
Iti doresc multa sanatate tie si la toate fetele de pe site. Pana la urma asta e cea mai importanta ca sa vina bebicii.
Va pup pe toate! 

Sa aveti o saptamana armonioasa! 
http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png
maryb spune:
buna dragele mele,
nu am mai trecut de multa vreme pe la voi si imi cer scuze pentru asta.
vreau sa va anunt cu mare bucurie ca pe data de 13 octombrie a venit pe lume puiutul meu. suntem acasa de joi, suntem bine amandoi, papam numai laptic de la mami si dormim linistiti. puiul meu este superb si ma topesc toata cand il vad cum se uita cu ochisorii lui mari la mine atunci cand vorbesc cu el, este superb sa fii mamica.
Le multumesc neincetat Bunului Dumnezeu, Maicutei Domnului si tuturor sfintilor ca au avut grija de mine si m-au ocrotit atat pe mine cat si pe puiutul meu.
va pup pe toate si va doresc sa traiti si voi astfel de clipe minunate. 
maryb
37+ cu
Mario Gabriel
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 19 zile