Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (19)
Raspunsuri - Pagina 20
stuart spune:
maryb, FELICITARI pt. printisor! Sa creasca mare, sanatos, papacios si sa aiba mult noroc in viata!
mada23,
si de la mine si tin pumnii ca rezultatul celei de-a 2-a IUI sa fie II!
Va doresc o saptamana frumoasa tuturor!

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
laurraa spune:

Buna dragele mele si imi cer scuze de lipsa mea....
am o MINUNE pe care vreau sa v-o impartasesc....
In luna mea traiam o deceptie, pierdeam o sarcina de 21 de saptamani.....dupa o perioada indelungata in care incercasem sa raman insarcinata.
In vara mi-am gasit linistea sufleteasca doar la Maicuta Domnului si in minunatele lacasuri sfinte din tara (poate tineti minte cand v-am povestit cum am urcat cu listuta noastra cu toate de aici la parintele Gherontie....).
Am fost la multe manastiri cu lacrimi in ochi rugandu-ma pentru "zamislire si nastere de prunci sanatosi".
Am pus acest pomelnic pentru 40 de zile la multe manastiri.
Si ce credeti?
AM RAMAS INSARCINATA!!!!!!!!!!
Nu ma asteptam.
Ma protejam cu sotul meu caci am zis sa mai treaca o periada de la pierdere si in periaoada fertila nu faceam nimic.
Am ramas insarcinata numai ca Dumnezeu si Maicuta Domnului a vrut.....si exact in timpul acestor 40 de zile de acatiste.
Am emotii, mi-e frica sa fiu fericita dat fiind necazul meu de acum cateva luni, insa daca Dumnezeu mi l-a dat inseamna ca tot EL va fi cel care ma va ajuta in continuare.
Sunt in luna a treia de sarcina si deja nu mai merg la servici.
Totul numai sa fie bine.Stresul este nociv pentru sarcina.
M-am dus la doctorul meu la inceput si i-am zis:"Sunteti credincios?"
el mi-a raspuns afirmativ si atunci i=am zis:"atunci trebuie sa facem tot posibilul sa nastem acest prunc care numai Dumnezeu si Maicuta Domnului mi l-a dat.
Deci dragele mele cu rugaciune si speranta, se poate.Cel de Sus ne asculta si ne ajuta!
Va pup cu drag!!!!!
Doamne ajuta'!
http://bd.lilypie.com/pruSp3.png
laurraa spune:
Scuze ca ma intind atat dar trebuie sa mai completez ceva:
Sa nu uitati ca eu nu ramaneam deloc usor insarcinata.Am ramas odata in 2006, am pierdut la 8 saptamani sarcina si apoi am ramas tocmai in 2008 la inceput.
Iar ACUM Dumnezeu mi l-a dat nici dupa 4 luni de la ultima sarcina.
Doamne ajuta!
stuart spune:
laurraa, FELICITAAARI pt. sarcina! Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa duci sarcina cu bine la termen si sa aduci pe lume un puiut sanatos si papacios!

Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
mada23 spune:
Laura...

felicitari, Bunul Dumnezeu sa-ti ocroteasca minunea mica din burtika, Doamne ajuta!
Maryb....felicitari pentru barbatzel, sa fie sanatos, cuminte si sa va aduca numai bucurii 

Multumesc tuturor pentru pumnii stransi, din pacate nu a fost IA-ul norocos, dar nu-mi pierd speranta, Bunul Dumnezeu va avea grija de toate, la timpul potrivit.
Doamne ajuta tuturor!
Livsy...
ma bucur mult ca ne-ai mai scris, iti doresc tot binele din lume, DD are grija de fiecare 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz 

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">
si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">
laurraa spune:
Multumesc mult fetelor!
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!
Pup
ingeras70 spune:
laurraa,felicitari!

Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze!Ai vazut ca se implinesc rugaciunile?Asta este si pentru noi,celelalte,pentru curaj.Si rugaciunea parintelui Gherontie se implineste!repet,eu sint din Prahova si mai aproape de Busteni,la noi oamenii o fac(cei care stiu de ea) si pina acum n-am auzit pe nimeni care sa nu fi reusit.Singura problema e ca oamenii sa o ia in serios,sa o faca si sa o continue si peste 40 zile.Va pup pe toate si sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului.O zi buna.
noce spune:
Maryb, sa-ti traiasca voinicul! Sa-l protejeze Dumnezeu si Maicuta Domnului toata viata, sa faca numai fapte bune si sa-si bucure parintii! Asteptam si povestea nasterii in odisee (sau cum se numeste sectiunea aceea a site-ului unde povestesc mamicile experienta nasterii).
Lauraa, felicitari!
Sa ai o sarcina usoara, iar bb sa stea acolo la caldurica pana la 40 saptamani. V-a rasplatit Maicuta Domnului credinta si curatia si v-ati invrednicit de o asa minune. Sunteti un exemplu pentru cei ce se roaga pentru prunci. Iti multumim ca ne-ai povestit si ne-ai dat incredere sa ne rugam in continuare, din ce in ce mai tare.
Ingeras, fa-ti rugaciunea parintelui Gherontie zilnic, de fiecare data cand iti vine gandul despre anexita, doctori si tratamente. Asta incerc sa fac si eu. Nu numar de cate ori o zic, dar incerc sa contracarez gandurile nesanatoase cu rugaciunea parintelui Gherontie si cu rugaciunea inimii: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatoasa!
Am citit o carte, care mi-a dat incredere foarte mare in puterea noastra de a ne insanatosi prin iertare, iubire si ganduri bune: Lumina sufletului, de Luule Vulma.
Va 

pe toate, va multumesc pentru vestile bune si sper sa auzim tot mai multe, acum in Sfanta luna a Maicii Parascheva.
http://tt.lilypie.com/teJ4p3.png
MaraAnisia spune:
Buna ziua, dragele mele,
In primul rand felicitari Laurei pt sarcina si sa dea Dumnezeu sa stea acolo in burtica pana la final si sa fie bine.
Iti multumim foarte mult ca ne-ai impartasit minunea ta, e foarte important pt noi sa vedem ca SE POATEEEEEEEEEE!!!!!!!
Felicitari Maryb pt bebel, sa fie sanatos si norocos.
Scuze ca nu am mai scris dar nu prea am avut ce sa va povestesc - prima IA nu a reusit, acum am facut pauza luna asta, urmand probabil sa mai incercam o IA luna viitoare daca nu reusim pana atunci.
Livsy, aingriv, anadomnica, cami_antonia,

multe imbratisari si Doamne ajuta tuturor.
Mada23, nu ne pierdem speranta si rabdarea. Doamne ajuta 
Va pup tare pe toate,
Mara
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/C0SJp3.png
magdita spune:
Maryb
, sa iti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos si sa va bucurati toata viata de acest dar minunat.
Lauraa
, felicitari pentru sarcina, sa ai o sarcina usoara si fara probleme si copilas sanatos.
Madutz
, Mara
, va veni pana la urma randul fiecareia dintre noi sa ne tinem puiutzii in brate, sunt sigura ca se va intampla lucrul asta atata timp cat facem tot ce depinde de noi sa ne implinim acest vis si ne rugam neincetat la Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa se milostiveasca de noi
.
Doamne ajuta sa auzim numai vesti bune
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler