Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miss, sunt asa de suparata. Cica ar fi avut control si ar fi nu's ce reguli care le cer sa aiba asistentza medicala sau medic permanent, n-am inteles bine la telefon de la Costi. Si patronul a zis ca nu-si mai permite si asta dupa ce a bagat nu stiu cati bani si mai bine inchide. Asa, pur si simplu. Imi vine sa ma duc sa-i dau doua palme. De-abia se invatase, totul parea asa bine, educatoarele, ingrijitoarele, dormea bine, manca... Astept sa vina Costi sa vedem ce naiba facem...E mare problema cu gradinitele in Bucuresti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Miss, sunt asa de suparata. Cica ar fi avut control si ar fi nu's ce reguli care le cer sa aiba asistentza medicala sau medic permanent, n-am inteles bine la telefon de la Costi. Si patronul a zis ca nu-si mai permite si asta dupa ce a bagat nu stiu cati bani si mai bine inchide. Asa, pur si simplu. Imi vine sa ma duc sa-i dau doua palme. De-abia se invatase, totul parea asa bine, educatoarele, ingrijitoarele, dormea bine, manca... Astept sa vina Costi sa vedem ce naiba facem...E mare problema cu gradinitele in Bucuresti.

Of, Gabi, ce rau imi pare; si sper sa gasiti o solutie, poate se intoarce Dora sau oricum trebuie sa se rezolve.

Miss multumim!

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Dora s-a angajat, nu mai am cum cu ea. O sa luam gradinitele la rand sa vedem unde ni-l primeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Gabitzam...vai de mine si ce vei face..Macar sa va fi anuntat din timp, acuma nu il ai inscris pe nicaieri nu?? Incerc sa ma pun in situatia ta, dar nu reusesc..ce vei face? O alta particulara?
Ralu_t, imi pare rau ca nu prea mai alaptezi..E intr-adevar cel putin la fel de greu si pt noi..Eu cind l-am intarcat pe david imi venea sa pling cot la cot cu el...dar citisem ca dc te hotarasti si incepi tb sa fii ferma, sa nu zapacesti copilul...Mai mult de asta nu l-am intors la san...Poate vine bb Tudor la ginduri mai bune...Mai si ce faza cu hotii aia...Valeu, nu m-as fi gindit...
Inais, La Multi Ani si de la noi pt tati vostru, noi am pierdut informatia asta...dar n-am pierdut tortul..ooff
ah, voiam si eu sa-i spun lui Nicole sa nu ii mai puna sare, pana la un an nu e nevoie..macar pana la un an!..mai ales ca asa cum spunea si Adriana 78 el nu stie gustul cu si fara sare..

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Gabitza, imi pare rau de problema cu gradi...Vorbeste cu parintii celorlalti copii si vezi ce solutii au ..poate gasiti impreuna o gradi unde sa mearga si Andrei si prietenii lui... Succes! Ti-am vazut si pozele. Sunteti super

Am pus si eu poze noi

Nu am apucat sa citesc din urma....Sara nu ma mai scapa din ochi...vrea sa ne jucam tot timpul zilei, sa-i povestesc, sa-i cant...etc. Dar noaptea nu am probleme..de 3 luni de zile are acelasi program de somn: de la 22.30 la 8 dimineata!! Invariabil!
Azi i-am luat un borcanas de la Nestle cu suc de mar si pulpa pasata. I-am dat cayteva lingurite si ii place foaaarte mult. N-a vrut sa adoarma pana nu i-am mai dat 2 lingurite

Scortisoara Sara

Sara la Breaza
Scortisoara
Botez Sara-Maria

Alina-mami fericita de SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui Daria_Ioana

Simonacip, eu am auzit si de locul acesta de petreceri pentru copii din Bucuresti.
Probabil ca il sti deja, sau e departe de voi ( eu nu prea cunosc Bucurestiul bine....cu toate ca acolo m-am nascut ....nu ca ar avea vreo legatura)
http://www.booboo.ro/

Merci Daria, facuse barbate-miu o lista intreaga cu locuri d#539;astea pt copilasi. Preturile sunt cam aceleasi peste tot. Ma oprisem la Castelul fermecat in ideea in care e foarte mult spatiu acolo de joaca, sper sa ne placa simbata cind il vom vedea pe viu...Chiar ma gindeam ca daca ar fi sa-mi fac o afacere, ceva de genul asta mi-as face..Mi se pare super, imi si place si cred ca e si profitabila...Dar deocamdata stam asa.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Gabitzam, zic si eu ...ca ma gandeam.
Oare directorul asta al gradinitei n-o fi aruncat si el pastila asa ca nu mai isi permite inca un salriu pentru un medic sau o asistenta?!
CA sa va faca pe voi parintii sa mai dati ceva in plus ca sa "Ajunga " la salariul medicului.
Imi vine destul de greu sa gandesc ca cineva care si-a facut o afacere ca asta, a investit atatia bani , are deja clienti...
ar putea renunta deodata la totul pentru ca nu isi mai perimite un salariu de doctor in plus.
Mi-am zis parerea mea...ca nu m-ar mira sa va bata un apropo ca mai trebuie sa dati ceva bani in plus...
Dar deocamdata va lasa un pic sa fierbeti in suc propriu...
Ar fi bine sa fie macar asa cum zic eu...decat sa cautati alta gradinita acuma.
Indiferent daca face asa sau nu...tot un om neserios e ...care a incurcat o gramada de lume si nu si-a respectat nici o obligatie din contract.
Il puteti da si in judecata , daca v-ati pune mintea cu el.
Ar merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Buna seara, dragele mele :)

Revin dupa un weekend frumos foc De azi au aparut si niste nori pe aici - cred ca asa o sa ne tina pana la primavara :(( Am profitat si am mers la mare, la noi in Belgia, nu am mai ajuns prin "vecini" hehe caci si aici sunt scoici bune Raportam un bebe cuminte si vesel nevoie mare, noi ne bucuram de ultimele zile in 3 caci de miercuri vine maamaaaaa .... Mamma mia ! Ce o sa fie Evident ca imi propun sa fiu coooool, caaaaalmaaaa... sa respiiiir etc Mda, sa vedem ce o sa iasa - am vazut ca ati discutat nitelush subiectul "mame" Hehe ... A mea nu pot spune ca nu ma ajuta... doar ca uneori are asa o maniera de a o face ca-ti vine ... sa iti iei campii (vezi Mutti, o varianta muuult mai dulce, zic eu - e totusi mama hihi) Intotdeauna exista o perioada nashpa, de acomodare, de vreo 2 saptamani asa... apoi lucrurile intra in normal. Ce ma deranjeaza cel mai mult acum, cand vine sa locuiasca la noi, sunt criticile la adresa sotzului meu "uite ce incet se misca; ia uite, a trantit usa, vai de mine cum mananca, ia uite cat s-a ingrasat, ar trebui sa faca ceva, acum are copil de crescut" etc - chestii care pe mine ma maaaaciiiinaaaaaa ... Ei... o sa treaca :)

Miss - ma inscriu si eu pe lista celor care vor sa iti dea bataitza Mai, ce bebe frumos ai, m-a dat pe spate cu ochii aia ai lui si cu genele alea Pai... si cum poti spune ca laptele tau ar fi "apa chioara" Nu mai pleca urechea la vorbe "binevoitoare" - eu una te admir ca alaptezi exclusiv, mi-as fi dorit sa reusesc si eu :) A propos de asta hihi m-a distrat cineva care a zis "Simonix pompist" Scuze, dar neuronul meu e in pauza de masa Dap - recunosc ! Io eram cu pompa spanzurata de gat - si am alaptat asa 4 luni exclusiv, iar bebe a facut o pauza de 3 saptamani si acum ia cel putin un bibe de lapte matern pe zi - o ducem asa pana la 6 luni pe putin. Si uite ce bebi mumoshi avem !!! Hai, tine-o tot asa !! Daviducul e un norocos :)

Azi iar am trecut pe la cresa de care v-am povestit - de data asta era mai bine, erau si cele care aveau grija de pitici, si se jucau cu totii :) Era OK, cu exceptia faptului ca iar stateau pe intuneric

Fetelor, voiam sa mai scriu o groaza, sa o pup pe Alysh, pe Daria, pe Gabitza si pe restul - dar trebuie sa fug

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Am rezolvat deocamdata. De fapt se duce Costi maine sa vada gradinita, tot in cartier aproape este. Fusese Andrei prima doua zile la o gradinita, care s-a inchis cum va ziceam. Se pare ca s-a redeschis intr-un nou sediu, si l-ar primi acolo imediat. Sa vedem conditiile si dotarile.

Am mai cautat pe net si alte gradinite, o sa le viziteaza Costi, dar niciuna nu e prea aproape, dar ar fi in drumul lui Costi spre birou.

Daria, asa am crezut si eu, ca pluseaza, dar Costi zice ca parea foarte hotarat sa inchida. Cred ca de fapt asta a fost pretextul, ca nu cred ca era asa complicat sa mai creasca nitel taxa daca era musai sa aiba si asistentza medicala asigurata. Probabil joaca de-a gradinita este mai grea decat a crezut. Dar se joaca si cu sufletelele copiilor, care suporta foarte greu schimbari majore ca astea. Plus tot personalul. Mai ales ca o face nesimtitul acum cand deja s-au cam ocupat toate gradinitele, cele de stat cu siguranta, aproape si toate cele particulare.

Ufff! Ce usor era cand era Andrei mic precum e Raducu acum. N-aveam grija decat de papa, nani, pipi, kk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ehe ia vedeti ce se mai joaca fii'mea!!!

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput