Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
Daria_Ioana spune:
Simonacip, eu am auzit si de locul acesta de petreceri pentru copii din Bucuresti.
Probabil ca il sti deja, sau e departe de voi ( eu nu prea cunosc Bucurestiul bine....cu toate ca acolo m-am nascut
....nu ca ar avea vreo legatura)
http://www.booboo.ro/
ralu_t spune:
Buna dimineata mai spre pranz si de la noi. Tot la un castron cu cereale si eu, are vreo importanta ca-s cerealele lui fi-miu?
daca lui tot nu-i plac, eu sunt fan cereale nestle pt 4 luni. De fapt eu sunt o pofticioasa de felul meu, ca d-aia mai am inca 8kg in plus
.
n-aveti idee de cat timp imi doresc sa va pot scrie un mesaj. Dar n-a fost vreme, fara tati acasa n-am avut timp de nimic.
Acum sper sa doarma bebe mai zdravan si sa apuc sa scriu, asa, din amintiri, ca v-am tot citit, dar daca n-am raspuns la timp, am uitat multe cu siguranta.
Incep cu miss pe care o s-o scutur zdravan. Cum adica zer in loc de lapte? Ai o fabrica de branza in tzitzi care strange branza si iese doar zerul?
draga mea, eu cand ii dau lapte de mama lui fi-miu, am o incantare de zici ca-I dau ambrozie. De fapt asa si simt, ca e ceva miraculos, medicament, mancarea zeilor. Eu mor ca nu mai suge, decat asa cum zicea socrate doar noaptea, dimineata, sau cand e semiadormit. Altfel e asa de puturos ca nu mai vrea deloc. Azi am reusit sa-l pacalesc cu un mamelon de silicon, a crezut ca-I bibe, dar s-a desteptat dupa ce n-a mai fost foamea asa mare si a inceput scandalul asa ca i-am dat si 60ml supliment. Eu m-am tot jelit zilele astea, ca eram asa un pic depre, cu tati eram certata, singura acasa, bebe nu mai vrea san. M-a durut mai mult decat ma asteptam. Asa ca acum sun un mic simonix pompist. Dar nu ma mulg decat de 2-3 ori pe zi si ii dau cam 500ml de lapte de-al meu/zi. Restul formula. Asta e.
Daria stiu ca raspund cam tarziu. Neopreolul pediatra mea mi-a zis sa-l arunc la gunoi cand a vazut ca-l aveam la medicametele lui bebe, cumparat preventiv la sfatul unei mamici. Are cortizon si nu e deloc indicat. Acum , eu nu i-as da nimic cu cortizon lui bebe insa si pediatra care-i recomandase prietenei mele e Culcer, una dintre cele mai bune pediatre...
Laura eu te sfatuiesc ca in ianuarie sa pleci cu bebe. La 7 luni apare anxietatea de separare, cica nu e bine sa faci schimbari majore in viata copilului, e momentul cand incepe sa sufere daca pleaca mama de langa el-acum ii e egal cine-l ingrijeste. Eu sunt in aceeasi situatie ca ma gandeam sa ma intorc la serviciu in ianuarie si nu prea stiu ce sa fac. Luati-l cu voi, oricum o sa fie frumos si odihnitor. Si asa il alaptezi linistita. Iesiti din rutina si tot e ceva. Asta e sfatul meu, eu m-am tot plimbat cu bebe si a fost f bine. La sf. Lui octombrie plecam o saptamana la salonic, la prietena mea cea mai buna care s-a mutat acolo si abia astept. Visez cu ochii deschisi.
toledo e f frumu ca am fost, la segovia n-am ajuns. Oricum, pt noi madridul va ramane clar in amintire, acolo l-am conceput pe tudor
sigur o sa va placa mult.
Sa va mai zic ce am patit ieri. Am plecat frumos la un botez si pe drum ne-am oprit sa cumparam apa plata pt formula lui bb. Si am tot cautat pe la diverse magazinase si nu gaseam apa plata mica dorna. Intr-un final ne-am oprit pe stirbei, langa cismigiu si tati s-a dus sa cumpere. Eu eram in masina, stateam pe locul din spate langa bebe care dormea si scriam un mesaj pe mobil cand dintr-o data, doi barbati deschid usa de la masina din dreapta, se infig in geanta de la carut a copilului si in mobilul sotului .eu am inceput sa tip, sa-i injur, sa fac ca toate alea, mi-era groaza sa nu-mi faca ceva mie sau copilului ca la geanta si la mobil deja nu ma mai gandeam. Spre marea mea surpriza respectivii s-au speriat si au fugit fara sa ia nimic. Cred ca nu m-au vazut in masina, masina noastra e sport, are geamuri f mici in spate si mai avem si parasolare cu ratoi sa nu-l dreanjeze pe bebe lumina. Cred ca au avut un soc cand m-au auzit tipand, altfel nu-mi explic.Am iesit din masina tremurand si uitandu-ma dupa tati care nu se vedea nicaieri, intr-un final a aparut, eu tipam ingrozita la el ca era chiar in dreptul alora de ne intrasera-n masina dar el cica nu auzea nimic din ce-i ziceam, iar respectivul i-a zis ca doar si-a facut freza in oglinda si eu sunt isterica, iar tati l-a crezut
. Pe moment m-am enervat groaznic ca n-a inteles nimic si ca nu s-a luat de ei, dar ma gandesc ca a fost mai bine asa, al meu e mai nervos din fire cand se pune problema sigurantei mele sau a lui bebe si cred ca ieseau scantei. Una peste alta s-a terminat cu bine dar eu am mai tremurat o ora dupa. Uffff, noroc ca bebe nu s-a trezit si nu s-a speriat si el.
gabitza am vazut doi pui frumosi foc.
cleo abia astept sa se intoarca mama saptamana viitoare sa vad si io filmul 3d
am vazut reclama si am salivat instantaneu.
mi_bebelina dupa niste peripetii, ca nu a notat bine nr meu de telefon si nu ma mai gasea sa-i explic cum sa ajunga, saraca femeie isi luase si liber de la serviciu sa vina mai devreme, intr-un final a venit si ne-am placut reciproc zic eu. Deci ramane sa colaboram, e muncitoare, chiar ok.. Mi-a zis ca am avut noroc ca de 2 ani nu mai presteaza dar ca fix acum avea nevoie de bani pt meditatiile fetei. Multumesc mult de tot 
puputi te inteleg asa de bine, bebe al meu vineri spre sambata s-a trezit din ora-n ora de 6 ori. Am crezut ca mor, deja aveam lacrimi in ochi. Noroc ca sambata a mai stat tati cu el si am dormit mai mult. Si cand ma gandesc ca timp de 2 luni n-am stiu ca am copil pana la 8-9 dimineata...si eu o astept pe mama sa se intoarca ca pe un mar copt. Nu ma ajuta ea cine stie ce, dar macar o data de 2 ori pe saptamana vine sa stea o ora 2 cu el si mai am si eu timp de altceva. mi_bebelina i nteleg ca nici tu nu te poti baza pe mama ta. Si mie mi-e greu, mai ales ca m-a dus cu zaharelul o gramada de timp, ca ma va ajuta de n-o sa stiu ca am copil si acum se da bonlava si neputincioasa, vb lui miss fi-mi-ar scraba. Dar asta e, n-am facut copilul sa mi-l creasca mama.am inceput deja sa caut bona. E prea greu sa n-ai nici un ajutor. Sper din noiembrie sa vina si sa stam 2 luni impreuna acasa pana incep serviciul desi cred ca pana va face bebe 1 an voi sta si eu si voi lucra de acasa
Va pup ca s-a trezit bebe deja
.
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
Reallaura spune:
Dana H ce pozici frumoase i-ai facut Teodorei cu floricele la ureche...s-a facut tare frumoasa...
Adriana, in ianuarie trebuie sa plecam, bb va avea 8 luni...pana la urma am decis sa-i rezervam bilete si lui, si atunci vedem daca il luam sau nu in functie de timpul de afara si de cat laptic de la san ii mai dau...
Gabitzulemisto colajul!
Lorich, mi se pare ca Mirci e mai bine, multumim de intrebare!
Lilly am avut si eu un moment cand m-am trezit si uitasem ca e cu mine in pat...ooof, nu mi-a venit sa cred, eu in general sunt f lucida cand e vorba de bebe, dar uite ca se poate intampla..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
ralu_t spune:
eu stiam ca bebe pana in 2 ani nu plateste bilet de avion daca sta la mami in brate. noi asa vom merge in grecia
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU-
de minune TUDOR ![]()
![]()
![]()
poze tudor
Alysh spune:
BUNA FETELOR,
WOW, vad ca ati muncit ceva cat am fost eu plecata : poezii, colaje....Super idei! as fi vrut sa las poza pe care ati ales-o voi, dar totusi o prefer pe aceasta:
http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/?action=view¤t=IMG_2267.jpg
daca nu e cu suparare Miss si Ancaurn> multumesc mult de tot!!!
Noi azi am mancat supica cu morcov pasat si acum la urmeaza piureul de mar dupa care Vlad e innebunit. La noi merge f bine diversificarea, Vladi accepta cu usurinta orice aliment nou.
Alina cu iubirea noastra, Vlad
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralu_t eu stiam ca bebe pana in 2 ani nu plateste bilet de avion daca sta la mami in brate. noi asa vom merge in grecia a venit toamna...cu un bebe albastru RALU- de minune TUDOR poze tudor |
ralu, nu plateste biletul, dar plateste taxele de aeroport. si chiar daca sta la mami in bratze, trebuie sa ii faci rezervare,are si el/ea bording pass.
laura, multumim frumos de complimente. da, a crescut si s-a facut frumoasa (fiecare cioara isi lauda puiul, nu?)
Poze
MissParker spune:
Acum o saptamana a murit un om. A murit, la numai 44 de ani, Thomas Dörflein. A murit ingrijitorul lui Knut. Knut este ursul polar nascut in gradina zoologica din Berlin. Thomas Dörflein a fost decorat de orasul Berlin pentru modul cum a avut grija de Knut. El spunea insa ca si-a facut jobul si ca s-a indragostit de Knut ca toti ceilalti, deci nu e nimic deosebit in ce a facut el. La gradina zoologica au fost adusi in ultimele zile munti de flori pentru a onora memoria lui Thomas Dörflein. Am vazut oameni maturi, barbati chiar, plangand la vestea mortii lui Thomas Dörflein, spunand ca e atat de pacat ca a murit „un om atat de valoros“... Si noi am plans la vestea mortii lui Thomas Dörflein. Se vorbeste de „efectul Diana“. De ce? Thomas Dörflein era doar un om ca toti oamenii, un om simplu, cu maini batucite si negru sub unghii, era un simplu angajat al gradinii zoologice care avea grija de animale... Oare?? Imaginile in care el se juca in apa cu Knut sau il mangaia sau il hranea pe Knut au facut inconjurul globului si ne-au mers la inima. Iata de ce Thomas Dörflein nu era un om ca toti oamenii: el era un om capabil sa iubeasca din tot sufletul, sa iubeasca cu adevarat, iar asta se vedea cu ochiul liber! Un om cu o inima atat de mare si capabil sa atinga sufletele altora prin iubirea pe care o emana nu este un om ca toti oamenii. Din pacate pentru omenirea asta... Intamplator, obiectul iubirii lui publice a fost pentru o perioada Knut, ursuletul polar. El ii simte cu siguranta lipsa. Si noi i-o vom simti. Lumea este mai saraca de la plecarea lui Thomas Dörflein dintre noi.
www.faz.net/s/Rub117C535CDF414415BB243B181B8B60AE/Doc~ECD95B230CEE5400DBDEC6A46DB52CEF7~ATpl~Ecommon~SMed.html#21C45C84FA174C36B898D27EBB68E256" target="_blank"> Knut si Thomas Dörflein
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
inais spune:
Ziua buna!
Va multumesc intarziat celor ce ne-au mai urat La Multi Ani! pentru tati: daria_ioana si reallaura!
Sambata am avut o zi super plina..de la 8 dimi trezit/schimbat/hranit bebe...apoi directia bucatarie! Am ornat tortul , apoi am facut aperitivele...telina cu maioneza, crema de branza + sosul pentru Pierrade si intre timp de vreo 2 ori iar schimbat/hranit bebe...care la un moment dat a ramas cu mine in bucatarie. Au mai fost reprize de calcat, dat cu mop, etc...astfel incat cand au ajuns invitatii eram pe 7 carari. 

Asadar si prin urmare la ora 23 am cazut lata si l-am lasat pe tati sa se ocupe de bebe. Ieri in schimb am bolit toata ziua...iar spre seara, revenindu-mi, am gatit!!
La ora 24 spalam aragazul! 
Azi am fost pe afara, m-am relaxat...nimic n-am facut.
Nu fac conspect pentru ca am ratat muuulte pagini.
In rest, v-am citit si va
!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!
gabitzam spune:
Mi-a cazut cerul in cap ce veste am primit, de luni se inchide gradinita unde e Andrei. Doamne, era prea frumos sa fie adevarat!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
DanaH, - probabil e vremea si raceala de vina, ma gandesc ca la toti bebeii le va veni randul sa treaca prin asta, sa se imunizeze... Of, Doamne, cate vom mai avea de tras... ma ia groaza...
Lorich, bafta cu ochisorul!! Ai mare dreptate, digestia e de vina, fir-ar ea sa fie... Noroc ca mai da si partsuri la greu, in felul asta vad concret ce-l apasa...
Lilly79, felicitari pentru fifitsa care doarme asa multe ore legate! Oare voi apuca si eu asa o zi??? Mi-ai dat o idee buna cu ragaitul, fiindca intr-adevar dupa ce-l alaptez noaptea si-l asez – adormit fiind – din nou in patutul lui, incepe sa caraie si sa gajaie... iar eu de multe ori fie sunt prea obosita ca sa-l ridic, fie ma gandesc ca l-as putea trezi de-a binelea si atunci il las... O sa incerc sa-l fac sa ragaie de fiecare data, daca e usor treaz, sa vedem daca e mai bine. 
gabitzam,
tre’ sa-ti mai spun odata ca ai niste baieti absolut superbi-superbi!!!
socrate,
si multa putere iti doresc!!!! Tu macar l-ai diversificat si papa si biberon, deci nu va flamanzi – cum imi baga mie unii fitile ca ii e foame copilului de mai mult si eu il tin pe regim de lichide
Daria_Ioana, si eu mi-as cauta alt pediatru, dar sunt putini in Hanau si cabinetele sunt supraaglomerate, asa am auzit... Mai bine o pastrez pe dobitoaca asta, ii spun in fata ca nu vaccinez copilul in primul an si sa ma scuteasca de noi si noi lamuriri, iar in caz de nevoie sau de urgenta fug cu el la spital, cum am facut vineri! Ehei, pai am tot citit carti despre asemenea „victimutze“: Who’s pulling your strings (how to break the cycle of manipulation and regain control of your life); Narcissism (Denial of the true self); Why is it always about you?; If you had controlling parents; When you and your mother can’t be friends; In sheep’s clothes; Co-dependent no more etc. Nu mai tin minte toate titlurile, dar e vorba despre astfel de persoane, narcisiste patologice, manipulative, care joaca mereu cate un joc pervers si fraieri ca mine (copilul bun din mine!) cad mereu in capcana...
ralu_t, saru’mana si tie de incurajare! Sa stii ca si mie imi provoaca o satisfactie deosebita sa-l alaptez pe Daviducul, mi-am dorit mult s-o pot face si sunt tare fericita cand il aud cum soarbe hulpav „licoarea magica“, in plus abia cand a aparut „cuiul“ asta am realizat cat de important si de special este alaptatul pt. mine si ca nu as da acele momente pt. nimic in lume
Am sa-i relatez lui Bogdan experienta ta cu hotii care au dat buzna in masina, sa se bucure ca el intotdeauna ne blocheaza in masina cand pleaca fie si pentru 3 minute... Of, doamne, ce spaima ai tras si tu...
gabitza, of, ce ghinion cumplit cu inchiderea gradinitei. Ai aflat si de ce? E sigura treaba?