Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
Reallaura spune:
Ralu_t, Doamne, ce ai mai patit si tu cu hotii aia...ziua in amiaza mare.... I-am citit si sotului, s-a oripilat. Nu stiam de puseul de 7 luni cand nu suporta despartirea de parinti..Atunci, tot ce pot spera e sa fie cald la Madrid la sf lui Ianuarie...![]()
Gabitzule sper sa rezolvati problema cu gradinita. Imi pare tare rau..
Alina_Anto f frumoase pozele, si tu semeni tare su sora ta, numai ca ea e blonda. Sunteti frumoase amandoua.
Simonica, data viitoare cand te duci la cresa baga si lumina!
Vad ca e din ce in ce mai bine! POate mai scade si la pret!![]()
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Reallaura spune:
Melly dulce fluturica Amelia!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Simonix spune:
Gata, am revenit. L-am lasat pe bebe in pat sa adoarma :) I-am luat azi niste jucarii noi si e super extaziat, trage de ele de zor. Printre altele, i-am luat si o oglinda vorbarzeatza si muzicareatza de la Vtech :) Vaca mea s-a stricat
Desi are baterii etc - nu mai canta :) NU stiu de ce. Deh... o vaca ![]()
Fetelor, cine se intreba daca e OK ca bb nu se rostogoleste pana acum ?? Pai sa va zic, Robert este printre cei mai mari de pe aciulea si pana sa se intoarca el pe burta, deja auzisem de pe la voi de o gramada de bebi mai mici si mai rostogoliciosi :) El s-a intors pe burta fix in ziua in care a facut 5 luni :) Stati linistite, nu exista bebi care sa nu se rostogoleasca
Oricum, in fiecare zi invata ceva nou, e incredibil, parca am alt copil in fiecare dimineata :) Ce imi place acum e ca vorbesteeeeee de ma ametesteeeee... Il zice pe aaaaaaaaaa asa de frumos :) hihi :)
Dolores - voiam sa te feliit pentru Patrick cel voinic :) 
Gabitza - bine ca s-a rezolvat
Of, si sa stii ca ai dreptate, desi eu inca nu am trecut prin griji de bebe mare ... dar ma gandesc mereu la ce ne asteapta. Si incerc sa savurez fiecare moment de nani/pipi/kk/joaca/papa etc cu bebemic mic :) Eu una sunt topita :) Si cred ca prietenii mei s-ar mira sa ma vada ce rabdatoare si blanda sunt acum hihi :) Credeam ca o sa fiu muuuult mai disperata si nevrozata
cam asa cum sunt io in general, daca ma deranjeaza ceva. Sper ca si pe viitor sa raman asa.
Laurita - mi-e dor de voi, fetelor... si de o praji
Oare mi-o aduce mama o mocca ?? ![]()
Pupici si noapte buuuuna va uram Bebe al meu a adormit in patutz, cel putin asa imi spune baby phonul hihi :)
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Nicole1980 spune:
Salutari si de la noi. Ieri am ajuns acasica, este asa bine acasa, imi era dor.
Astazi am avut ceva treaba prin casa si doar am citit.
Daviduta nu mai doarme asa bine dupa amiaza. Doarme o ora si se trezeste, apoi mai doarme 1/2 ora si se trezeste iar. Si in plus m-a fatait intre 17 si 19 , a stat numai cu titi in gura, adormea 20 minute se trezea plangand si iar ii dadeam titi, apoi iar adormea...
Nu stiu ce este cu el.
Azi nici nu am iesit afara si nici nu i-am mai facut baie k e sotul racit si imi era teama pt bebe.
Miss - multumim de schimbarea pozei 
Fetelor multumesc de sfaturi. Nu-i mai dau sare lui bebe. I-am pus doar in prima supita, apoi nu. 
Poze
Bebe David Adrian 16.06.2008
melly23 spune:
neata!!!the
eu nu poci dormi ca fii mea are program de povestit cu jucariile!!!si mie imi pica ochii de somn in gura!!!ce sa-i faci asta e!!!la noi iar s-a innorat!!!si iar cred ca stam in casa!!!sa speram ca totusi se deschide!!!azi mergem sa vedem la o bijuterie sa bagam cercelusii la Amelia!!!si daca reusim ceva sa speram ca nu o va durea!!!voi ce stiti de chestile aste???
merg sa bag un bol de cereala!!!pupici de la noi!!!

Noi si fluturica Amelia
gabitzam spune:
Melly, eu mi-am bagat cercei la batranetze acum. Doare ceva pe moment, dar uita. Astia mici au inca memoria scurta. Trebuie doar sa ai grija dupa aceea sa nu se infecteze, sa nu se agate si sa traga de ei. Trebuie sa-i pui din aceia sterili, direct in urechiusa, cu pistolul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
melly23 spune:
DA DA GABITZAM asa mi-au zis si mie ca va sta cu cercei sterili o saptamana!!!sper sa nu o doara!!!multumim de raspuns!!!
Noi si fluturica Amelia
gabitzam spune:
Eu am stat mai mult de o saptamana, am stat pina mi s-a vindecat bine locul, cred ca mai mult de o luna.
Ma duc sa deschid capitol nou.
gabitzam spune:
Fete frumoase, va invit la capitolul 27