Aspirante optimiste > 20 (351)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Ati scris atat de mult ca nu am reusit sa citesc tot .Pana plec o sa caut in urma ca eu am ramas la cap.349.Am trecut doar in mare peste cap.350 sa vad daca nu avem vreo graviduta.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Bun venit fetelor noi,sedere scurta la aspirante si fuguta la odisee,

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

`Neataaaaa..... Iau repede o cafea de la tine, Adina, ca nu mai pot de somn...

Tu cum mai esti?

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Buna dimineat fetele!
Teste,...ceva....?
La mine negativ ieri, dar nu mi-au venit inca "musafirii".Am vb. ieri cu dr. si mi-a zis sa-mi mai fac un test peste 2 zile daca nu-mi vine ciclul si mai vb.Eu sunt in ziua 27, 15 zile de la inseminare,dar cum ciclul meu e "ceas", ma astept pe maine sau maxim poimaine.
Cam astea ar fi stirile diminetii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Neata!

Iau si eu o !

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Merci Anidaz pentru Reduccino.
L-am baut cu placere. Ma cam speriasem ca ajunsesem la 63,7 kg....eu care din maxim 60 nu saream.
La cantareala de ieri aveam 62 kg si asta in miezul zilei, nu dimineata pe nemancate.
Cu reduccino sau fara incerc sa ma mai abtin si sa ma intorc inapoi de unde am plecat.

La mine aceeasi situatie...pauza rusi, pauza bebe...renovare din plin.
Dupa 2 luni de relaxare (august si septembrie) de saptamana viitoare ne apucam iar de luptele cu bebe sa vedem daca ne iese figura pana de Craciun.
Momentan sunt optimista. Pe 31 ianuarie fac 1 an de incercari si sper ca pana atunci sa se si prinda.
Nah...ma incurajez singura.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Tusce, pai atunci e clar : in maxim 2 zile sa te prezinti cu un test cu doua liniute!!!!

Rallu, oricat ne-am incuraja reciproc, cel mai bine e cand reusim sa ne incurajam singure! Mie nu imi mai prea iese figura asta in ultimul timp ...

Iarasi lansez o rugaminte: cum sa ma trec pe lista aspirantelor? Face bine la optimism, asa ca, pleaaase, imi scrie si mie cineva cum? Mersi, dau o cafea!!!!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Oana... pentru cafea, fac orice ...
data nasterii pls...

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

In ce faci masterul Amber?

Comunicare in afaceri (in lb engleza)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

neatza, fetelor...mi-am baut cafeaua shi...sa nu aruncatzi cu roshii...mi-am fumat tzigara! e asa de grav daca fumez (6 tzigari pe zi..) shi totushi vreau bebe? ma simt ca o ucigasha cateodata...mai sunt fumatoare printre noi? pana una alta ashtept data de 2...sa ma testez..dar parca nu mai vine odata! Doamne Ajuta!

Mergi la inceput