Aspirante optimiste > 20 (351)
Raspunsuri - Pagina 7
noname spune:
Iar sunt singurica???
Chiar nimeni mai pe aici?
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
aliki4god spune:
buna! nu mi-a venit cm de 4 zile, mai astept sa vad si imi fac testu. Simptome? : dureri de cap, slabita, balonare, dureri de sani, dureri de spate, urinare mai inchisa la culoare. Ce e normal si ce nu aici pentru a fi insarcinata? Sa e un CM pe vine?...va rog imi raspundeti?...au trecut deja 5 zile si nimic CM. Simptome cam aceleasi de mai sus. Imi tot vine sa inghit in sec mai nou, imi suna urechile si am dureri de cap, balonare, dureri difuze de ovare, slabita. Este un Cm pe vine sau simptom de bb?....doamne ajuta sa fie cu ochisori la toata lumea!
CarmenAlbu spune:
Fetele!! Am venit, dar ati plecat voi sa dormiti, ce sa fac daca aici la mine e mai devreme!!! Va pupic si va doresc vise ca al meu de azi in care am si plans de fericire!!!
Alaki, draga mea simptomele difera de la o femeie la alta, in general ar trebui sa nu iti mai placa anumite mirosuri, daca esti fumatoare sa nu-ti mai placa sau sa nu mai poti fuma,sa fii ametita dimineata sau la calatorii cu masina, sa nu mai suporti anumie mirosuri de parfum sa descoperi ca iti plac lucruri despre care nu stiai nimic sau care nici nu-ti placeau inainte, sanii in general cresc treptat dar sigur, mameleonul isi schimba putin culoarea iar sfarcul este muuult mai sensibil in sensul ca se intareste mult mai repede suficienta fiind doar o atingere de pulover sau halat de baie, dus, etc... oboseala in picioare, dormit mult, sensibilitate emotionala- incepi sa plangi sau sa te enervezi mai repede-, luat vreo 2 kg in prima faza, te balonezi, retii apa te umfli, iar in cel mai rau din cazuri stai la pat,stomacul in gat! Astea sunt in general simptome, traite de mine,si generale, nu este obligatoriu sa le ai pe toate, poti avea doar o parte sau deloc! Sora mea nu a avut deloc in nici una din cele 2 sarcini purtate pana la 6 luni! Dar toate sau o parte constituie definitia simptom de sarcina! Pot fi si altele,nementionate de mine, fetele care au fost sau sunt insarcinate iti pot spune! Fa-ti testul si asteptam vesti bune, daca ai ciclul regulat 5 zile de intarziere sunt suficiente!
Bafta!!
CarmenAlbu spune:
Of of of fetele imi doresc asa de mult sa iasa pozitiv luna asta, poate ma asculta DOAMNE-DOAMNE!!!!!!!!!!!!!!
Imi e si frica sa ma rog ca daca nu iese sa nu ma supar pe El!!! Cred ca sunt un om bun, cu multe greseli, dar cred ca El stie cine e om si cine e caine!!!! Sper sa aiba ochii deschisi si pentu mine acum!!! Si pentru noi fetelor!!! Eu am crescut langa biserica, si cred tare in El!!!
Of fetele haideti sa strigam tare la El sa ne auda!!!!!!!!
Mi-a dat multe de dus si a fost mereu acolo, sper sa fie si acum!!!!!!!!!
Doamne ce mult imi doresc!!!!!!!!!!!!!!!!!
noname spune:
Eu mai bantui pe aici......
Vreau si eu sa fiu 
Bb hai la mama!!!
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
anidaz spune:
Buna dimineataaaa,
.
Am cafea cu frisca de ciocolata,cappuccino,reduccino pt.Rallu,suc de portocale ,ceai deee...sunatoare(ca sa rimeze
)

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!