Aspirante optimiste > 20 (351)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandrab

Oana... pentru cafea, fac orice ...
data nasterii pls...

Roxana
Hai cu

18 11 1979

Si am facut si cafeluta:

Multumesc mult de tot!

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King
http://tt.lilypie.com/AaCkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Gata! Erai pe prima lista si te-am pus si pe a 2-a!

Hai cu

Mergi la inceput

... acum sunt o aspiranta cu "acte" in regula! Brusc am devenit mai optimista! Cred ca asta e un defect profesional la mine...

Mai ramane sa ne treci pe toate la "mamici foste aspirante".

"Fa primul pas cu incredere. Nu conteaza daca vezi toata scara, pur si simplu paseste!"M.L.King

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Vreau si eu pe lista aspirantelor!!!!!!!!!!
Dau si eu o cafea, sau mai bine doua. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele!!! Am luat cafeluta si am venit!!!
Inca 2 zile pana ar fi programati rusii! In calculator scrie ca testul s-ar pozitiviza pe 3 oct! Sa-l fac atunci sau acum duminica ?
Mona noutati? La mine nimic!! Mi-a aparut un cos, care de obicei imi apare la ciclu!! Adina multumim pt cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

neatza fetelor.iau si eu o . de-abia v-am terminat de citit.hehe, fetelor referitor la statul acasa, sa stiti ca nu e chiar asa de bine, mai ales daca esti obisnuita sa lucrezi, sa fi intr-un colectiv, si sa ai banii tai.eu cand am plecat de la fostul job (cu scandal) am cerut 3 salarii compensatorii cu tot cu comision, asa ca mi-am ajuns din nov anul trecut pana la sf.lui ianuarie.dupa aia din ian pana in mai cand am inceput munca la noul job, am trait pe spinarea sotului, si nu mi-a placut deloc.Innebuneam cand ma gandeam ca nu am banii mei.Nu ma simteam bine sa ma duc la shopping pe banii lui (de fapt banii nostri, dar totusi).Parca ai alta satisfactie cand sunt banii tai.aaaa...si innebuneam, pentru ca toate prietenele mele erau la munca, nu aveam cu cine sa ies si eu ziua la un suc, la o cafea.In plus nu aveam chef sa fac curatenie sau treburi casnice.Singurul lucru bun e ca ma apucasem de pilates.AAAAA, si incepusem sa imi stresez sotul de plictiseala ( unde esti, ce faci, hai acasa ca m-am saturat sa stau singura bla bla)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

CarmenAlbu, eu zic sa-l faci pe 3 oct. Eu l-as fi facut pe 4 oct. pentru ca atunci imi in scrie, dar trebuia neaparat sa o sun pe dr.
Sper sa-ti iasa cu II liniute.

Mergi la inceput

Buna, Carmen!

Eu una "zic" sa ti-l faci pe 3 octombrie, daca asa zice, pentru ca altfel, daca il faci mai devreme si nu e pozitiv, o sa incepi tu sa nu mai fii optimista si, doar stii, ovulul nu trebuie stresat!

Asa ca, in 3 octombrie o sa ne anunti ca esti gravi, e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns demonizza spune:

vreau si eu pe lista!! shi plusez,pe langa cafea, shi cu un vin fiert!! mi-e asha o pofta de vin fiert cu mere shi scortzishoara!! dar cred ca o sa mai ashtept pana la Mosh Nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

Carmen, io zic sa il faci si duminica.....pai vrei sa ne mai tii mult in suspans?? io una de-abia astept sa aflu si iti tin pumnii si ma pentru tine.

Mergi la inceput