***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele/KID, vreau sa cumpar si eu ceva de la Bazarul Soniei, dar nu mai pot scrie la capitolul respectiv caci e inchis.
KID, ma ajuti te rog sa licitez pentru rochita asta: http://good-times.webshots.com/photo/2576181030102116445sMcrqi sau urmatoarele 2 din album. Merci.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Fetele/KID, vreau sa cumpar si eu ceva de la Bazarul Soniei, dar nu mai pot scrie la capitolul respectiv caci e inchis.
KID, ma ajuti te rog sa licitez pentru rochita asta: http://good-times.webshots.com/photo/2576181030102116445sMcrqi sau urmatoarele 2 din album. Merci.

PICATURI DE VARA

KID a deschis un nou capitol LIVIANA !

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci, Doxinu, am vazut si postat.

PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Liviana, usturoiul se pune in camera langa patut, in loc de Karvol, eu am folosit iarna trecuta si are efect bun, atata ca pute. De la Pepsi stiu.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

AlexAlice, sigur ca va tinem minte. Pai cate capsunici creole avem noi? Nu i-am dat amoxicilina, nu stiu ce sa zic. Noi dinti avem mai multi, kilograme mai putine...

Doxinu, multumim pentru info cu polistiren, de mult imi doresc sa fac asta, poate reusesc la anul.

Chris, io mi-aduc aminte de cand renovati casa ca spuneai tu cat de mult iubesti soba, pe aia cu omul beat n-o mai tin minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Liviana nici nu ma gandesc,dar mi-au placut mult

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mica, te inteleg cu accidentele cu masinile inchiriate... si eu am patit-o... in drum spre aeroport, cand ieseam din parcare am "marsalierat" intr-o bordura cazuta si rupta care a spart cauciucul... dar aveam full insurance. asa ca n-am platit cauciucul... oricum, imi pare foarte rau pt laptop, pt poze si tot stresul si nervii acumulati... o de la noi !
p.s. pe 1 mai puteai sa vii la noi iti dadeam laptic cald cu Nesquick !

inrebare : SE PLIMBA VREUN CAPSUNEL PRIN PARCUL KISELEFF? pt ca S a devenit brusc super sociabila, alerga toti copiii prin parc azi... si deja am speriat o mamica de fetita care venea la Sonia... nu stiu ce vb, de i-am zis ca s n-a prea iesit din casa pana la 1 an... si a cam plecat acasa... cred si eu... oricum, mi-e greu sa o iau de la capat iar, cu toate detaliile si povestile...poate-poate vine cineva in Kise...

va pup ca mi-a somnic.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Oana, eu zic sa nu te obosesti sa explici ce si cum. Si Mara e foarte, dar foarte sociabila, adica ajunge calare pe celalalt copil de sociabila ce e. Dar nu vad un rau in asta.

Spuneti-mi si mie cum fac sa pun una-alta in bazar?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

gravidutza, incarci foto cu produsele pe albumul comun(ai adresa pe prima pagina a bazarului, iar user si parola.. aceleasi ca la mail); am vazut ca fetele anunta cand pun ceva nou; vezi ca s 2 bazare:copii si adulti

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Asa pus cateva poze din concediu aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2170291040099064252hCiwhK

Mergi la inceput