***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexAlice spune:

[quote]citat din mesajul lui chris27
AlexAlice...am admirat pozele ....Draguta,dulce foc micuta.Ce papa ea acolo,in poza cu geguta rosie?...

Chris in poza cu geaca rosie manca paine goala , ii plac mult chiflele nemtesti (si mie, din pacate pentru silueta mea), iar in poza in care sta in scaunul de masina mananca un baton cu fructe de la Hipp bogat in calciu (cred ca la ala te refereai ca arata ciudat in poza).

Mai e vreun capsunel care sa aiba doar 2 dinti ca Alice?

http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

http://www.youtube.com/watch?v=Gi47G37iuTY&feature=related

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ckristina

http://www.youtube.com/watch?v=Gi47G37iuTY&feature=related

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

chris, doamne ce frumos ne scrii tu ai mai pus poze noi cu Daphne? daca nu, te rog sa vedem si noi blondina aveti cum sa lasati copii cu cineva peste we? poate n-ar strica un we in 2..desi stiu ca lucrati acum la casa si e greu, dar un pic de deconectare n-ar fi rea

AlexAlice, Calin are mai multi dintisori si o maseluta, dar fii linistita! nu ramane Alice fara dintisori numele Alicei imi aminteste de basmul lui Carroll

ckristina, super filmuletul as vrea sa vad tot filmul, dar nu stiu cum se cheama. unde plecati?

kokyi, ce face Razvanel? mai e bolnavior?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am gasit asta, daca va intereseaza. http://comodo.ro/

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

arcadia, plec doar eu cu bianca in atena; e sora mea acolo in vizita la o prietena si mergem si noi o saptamana.... ne plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Arcadia astazi este mai bine...ieri noapte nu am dormit deloc...saracutul din cauza mucisorilor nu avea aer ...vroia sa pape tzatza si nu putea...a stat treaz pana la ora 3 si jumatate noaptea...in plus a facut si febra peste 39 ...nu suporta sa-i aspir mucozitatile...nici macar sa-i pun picaturi ceva ...aseara dupa ce mi-a facut 39.7 l-am bagat in baie (dupa ce am facut aburi),apoi i-am facut frectie(cu o sol. luata de la farmacie),i-am dat 10 picaturi de algocalmin +nurofen si inainte de culcare i-am scos mucutii fortat cu aspiratorul ...fetelor help...exista(eu nu-mi aduc aminte numele) un unguent pentru decongestionarea mucozitatilor care se aplica pe piept...stie cineva cum se numeste????? in lipsa am folosit Karvol pe o batistuta ...
Astazi s-a trezit la 10.00 foarte sprinten si fara febra ...sa speram ca pana diseara mai scapa si de mucozitati...

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Helou! Mai, da' ce mult ati scris.
An@, si voua va plac castanele? Am cules si noi cred ca vreun 1 kg din parc, spre deliciul lui Matei care le tot numara si analiza, impreuna cu DE CE-urile de rigoare.
Elteka, frumos momentul conceperii lui Elias! Eheeeh, vreau si eu sa merg pe o insula pustie dar nu pt BB3.
Betty, cum desfunzi nasul cu usturoiul?
Lavini, si B face de 3-4 ori pe zi. Pt alimente nedigerate se recomanda biotics - noua asa ne-a zis pediatra.
ASL, impresionant! Multumesc ca mi-ai explicat! Sa va dea D-zeu multa fericire si sanatate alaturi de cei 2 copii, cu certitudine minunati! Asteptam si poze cu voi.
Ella, m-ai amuzat teribil cu episodul conceperii lui Bob. Uite de aia nu pot rata eu postarile de pe forum chit ca-s aglomerata de nu mai stiu de mine. Ii place lui Bob laptele Parmalat - prima crestere? Matei al meu a pozat pt o reclama foto la Parmalat, insa acest produs nu-i place.
carmen, suntem bine dpdv health. Esti mortala cu tati care s-a bucurat si mai mult cand a aflat ca BB 2 e tot fata. Si noi la fel suntem apropo de cronometru. Am "ratat" de curand 2 partide din motive de copii care s-au sculat cand ii credeam adormiti la pranz. E tare nasol, dar nici seara nu-mi place sa ratez timpul de nani in favoarea "actiunilor". Of, nici nu stii cum s-o dai sa fie bine (Lavini!).
Ioana13, DA DA, asa e! Chris povesteste ca in romanul La medeleni! (ce mult mi-a placut!)
Kay, eu acum pt casa le dau la baieti 2 perechi de sosete din care cea exterioara are anti-deranpanti pe talpa. E mai bine asa pt dezvoltarea talpii decat incaltaminte fie ei si cu talpa flexibila (parerea mea).
Mica, welcome back si imi pare tare rau sa aud asemenea vesti. Te pomenesti ca erau romani cei care v-au furat?
Carstea, mai detaliaza te rog partea cu ferma si cum fac business britishii din asta.
Ancamari, am vazut si eu pozele din Corfu. Mama ce bine arati - esti trasnet in costumul bleu si cu piele bronzata. Eu le felicit sincer pe mamicile good looking. Eu din pacate am pierdut de mult trenul asta.
Doxinu, poza aia e cu puii unei mamici de la grupa cu Matei al meu. Acum is mari, fata are 3,5 ani, baiatul la scoala. Da' vad ca te intereseaza subiectul "2 copii".

Nasoala faza cu Nestle. Ma felicit ca nu am consumat DELOC produse de la ei. Tot ce e facut de mana mea e mai safe, atat cat se poate caci si materia prima poate fi crescuta cu produse indoielnice...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Arcadia astazi este mai bine...ieri noapte nu am dormit deloc...saracutul din cauza mucisorilor nu avea aer ...vroia sa pape tzatza si nu putea...a stat treaz pana la ora 3 si jumatate noaptea...in plus a facut si febra peste 39 ...nu suporta sa-i aspir mucozitatile...nici macar sa-i pun picaturi ceva ...aseara dupa ce mi-a facut 39.7 l-am bagat in baie (dupa ce am facut aburi),apoi i-am facut frectie(cu o sol. luata de la farmacie),i-am dat 10 picaturi de algocalmin +nurofen si inainte de culcare i-am scos mucutii fortat cu aspiratorul ...fetelor help...exista(eu nu-mi aduc aminte numele) un unguent pentru decongestionarea mucozitatilor care se aplica pe piept...stie cineva cum se numeste????? in lipsa am folosit Karvol pe o batistuta ...
Astazi s-a trezit la 10.00 foarte sprinten si fara febra ...sa speram ca pana diseara mai scapa si de mucozitati...

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Cred ca e vorba de PULMEX baby sau cel putin asta am folosit noi cu succes ...este crema cu ulei volatil de rozmarin is eucalipt...zici ca e frectie camforata. ff bun. ii pui putin pe piept si spate si ii faci putin masaj. apoi invelit bine, bine.

si noi ne-am "distrat" in we cu asta: febra mare, sosete cu otet si frectii cu spirt sa scadem febra...acum e muuult mai bine. doar mai tuseste putin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Helou! Mai, da' ce mult ati scris.
An@, si voua va plac castanele? Am cules si noi cred ca vreun 1 kg din parc, spre deliciul lui Matei care le tot numara si analiza, impreuna cu DE CE-urile de rigoare.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

oooo, daaaaaaa! ma intreb cat ne mai suporta vecinii de jos ...si noi avem juma de kil de castane si distractie mare sa le aruncam de la unul la altul sau prin toata casa, dar numai pe parchet!! pe covor nu au farmec .

Mergi la inceput