***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***
Raspunsuri - Pagina 16
arcadia spune:
AlexAlice cum sa nu te tinem minte
parca io i-am dat amoxicilina lui Calin, o singura data i-am dat antibiotic si parca asta era, era suspensie cu gust de capsuni sau asa ceva. i-a facut bine, desi eu sunt impotriva antibioticelor daca nu e cazul, bine Calin nici nu s-a imbolnavit decat atunci. scrie mai des, chiar daca ai griji, depresii, asa te mai descarci si gasesti si sfaturi, ca doar de asta suntem aici sa ne ajutam 
mica, imi pare rau de patania voastra..
la masina noastra autohtona portbagajul se deschide si cu alte chei
asa ca eu las mreu laptopul in masina sub scaun.
chris, ce mi-a placut faza cu magnolia..dar mai ales felul in care i-ai explicat lui albert ca nu e frumoasa para 
carmen, ai fost totala cu manusa de deget

Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
madaiulia spune:
AlexAlice e ok amoxicilina la copii, desigur daca e nevoie de antibiotic, dar nu-i vad eu pe nemti sa se avante daca nu ar fi fost necesar.
Fetelor azi mi-a cazut baiatul din cosul de cumparaturi in Pic. Nici acum nu imi dau seama cum a reusit. M-am intors sa iau ceva de pe raft si in secunda urmatoare am auzit zgomot si pe el plangand. Nici nu imi dadeam seama ce se intampla pe moment, asa m-am speriat. Sper sa nu fi patit nimic, a plans ceva, dar alte semne nu are ca ar fi afectat. Mama denaturata ce sunt
!
Vad ca vorbiti de descoperitul prezervativelor. Andrei e campion si la activitatea asta, avem cateva ratacite printr-un sertar pentru orice eventualitate si le-am gasit de mai multe ori aruncate prin casa. Si de fiecare data dupa ce stateau socrii cu el
.
doxinu spune:
Fetelor am gasit AICI O SUPER POZA pe net da' mi se pare suuuper tare.Sa-mi ziceti ce parere aveti.E de la noi de pe site!!!!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
ckristina spune:
doxinu, chiar e tare poza!
alexalice, binca nu a luat antibioticul ala;
creola ta.
mica, imi pare rau pt incidentele tale
fetele care au calatorit singure cu capsuneii... tu oana... ce mi trebuie la aeroport(acte) pt bia in afara de procura de la notar si pasaportul meu(pe care e trecuta si bia); mi a zis o prietena ca mi trebuie si certificatul de nastere si cel de casatorie... asa e? mi se pare inutil...merg doar copii xerox?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Ioana13 spune:
Alex ce frumoasa e Alice!
Mica vreun concetatean de-al nostru sa fi fost? Mergem si noi in Italia peste o saptamina si ma tot lupt cu sotu' sa ne dam cu trenu si autobuzele pe acolo, nu cu masina.
An@ ce blondine dragute sinteti voi doua. P v-ar adora din prima, ii plac tare mult blondele, de orice virsta. Seamana f bine si la multe cu tata-su
.
Chris e o figura Albert, iar tu povestesti minunat peripetiile voastre. Parca sunteti ireali sau din perioada interbelica, din romanul La medeleni.
Nici eu, ca inca cineva de aici
, nu mai stiu momentul in care a aparut Patrick... in luna, aia, a opta de incercari, am tras la foc continuu... fara incetare, ca ne apucase disperarea ca noi nu stim cum se fac copiii. Veniseram si din concediu, ne mutaseram de o luna in apartament nou... toate au fost favorabile aparitiei minunatiei noastre. Am avut o sarcina f usoara, nastere lunga, imi pare rau ca nu v-am gasit de pe atunci.
Noapte buna
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
AlexAlice spune:
Arcadia 
exact suspensie din aia ii dau si eu dar cat ma chinui ca incapatanata mea mica daca nu vrea sa deschida gurita nu deschide si pace... trebuie sa facem program artistic si eu si taica-su...
Madaiulia 
si Alice a cazut de multe ori. Bine ca n-a patit nimic Andrei...
Ckristina 

Ioana 
multumim... ce-mi creste inima ![]()
Somn usor, capsunici!
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
AlexAlice spune:
Ckristina, in afara de procura si pasaport (Alice are pasaportul ei) mie nu mi-au cerut nimic. Eu mai aveam oricum la mine certificatul de nastere in original (sa dovedesc ca e copilul meu, pentru ca avem nume de familie diferite, eu nu port numele sotului). Certificatul de casatorie chiar nu cred ca e necesar.
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
An@ spune:
Fetelor, multumim ca ne-ati vazut pozele
! vad ca mai sunt capsunei care au costum national/ie...poate facem o parada o data
...
Ioana13, pai daca ii plac blondele lui Patrick, poate le facem cunostiinta...sotu' sigur ar fi incantat de un ginere din Cluj, ca el e din turda
.
Chiquitita, intrebai daca nu i-a fost Anei frig pe pietre...era cam rece apa, ca, de, era rau de munte
, dar actiunea se petrece in august, era caaaaaald afara si i-a placut la nebunie sa stea cu picioarele in apa. Si eu sunt cam friguroasa si am tendinta de a o imbraca pe Ana dupa mine...noroc cu maica-mea (care sta in timpul zilei cu Ana) care o creste in stil mai ...spartan (de ex asta-iarna, Ana n-a ratat o zi de iesit afara, indiferent cate grade au fost, lapovita, ninsoare,... si nu a racit deloc).
Revin...
mami de Ana (22 mai 2007)
chris27 spune:
Ioana 13 si fata mea -i blonda si nepetita!...Iar eu sunt fascinata de Ardeal,sunt locurile copilariei mele (pe la Dej)...mi se face cateodata tare dor!...Doxinu,mi-a placut mult poza.Ai cui sunt copilasii?AlexAlice...am admirat pozele ....Draguta,dulce foc micuta.Ce papa ea acolo,in poza cu geguta rosie?...Ckristina,nu stiu ce sa-ti raspund,nu am iesit niciodata din tara cu copiii...imi pare rau ca nu te pot ajuta.Va doresc sa va simtiti bine...Doxinu,ce e aia "scartaietoare"?adica polistiren?Imi pare rau ca ai nimerit muncitori neseriosi(am trecut si eu prin asta,mai tineti minte cand eram depresiva tare,va scriam ca am pe balcon o pasare moarta si-un om beat?!?,,,)Las' ca vin vremuri mai bune....La capitolul conceptiei pupezei,declar ca stiu cand s-a intamplat .Din acest motiv,am poreclit-o pe Daphne,"domnisoara Maciupiciu".Si pe Albert stiu cand l-am conceput si unde,mai ales.De asta-i spun" Delfinutul Abe".
.Acuma sa nu va ganditi ca PUPAZA a fost facuta in pom,pe creanga!
.Numai la Albert se potriveste...
Va pupam pe toate!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
chris27 spune:
Si totusi treaba cu pomul ar fi de viitor!...Sa am un copil terestru,unul acvatic si altul...aerian!si apoi inca unul...extraterestru!(acum ca tot e experimentul cu gaura neagra
...Dar din pacate pt mine(si din fericire pt sotu'care-i vesnic "impodobit" cu cei 2 copii,Daphne a fost pt mine ultimul tren....).Nu mai stiu ce-i aia contraceptie,mi-a legat trompele pt ca uterul meu n-ar mai putea suporta o sarcina pe viitor...Si mai putin si uit si ce-i ala sex...(din motive de copii catarati pe noi,de la rasarit si pana dincolooooooo de apus...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra