***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***
Raspunsuri - Pagina 15
Madi spune:
Mica imi pare rau pentru finalul neplacut de vacanta. Dar bine ca sunteti voi sanatosi..ca restul se recupereaza in timp.
Te cred ca ti-e dor rau de Maya.
Ana tot mucioasa rau e...si pe deasupra ne-am pricopsit si cu o iritatie/alergie sau mai stiu eu ce o fi in zona genitala. Initial am crezut ca s-a inrosit de la pipi, desi ea nu a fost niciodata rosie la fundulet, am tot dat cu bepanthen dar nu ii trecea deloc, asa ca am fost azi la doctor cu ea si doctorita a spus ca pare intr-adevar iritatie...dar nu se stie de la ce - scutece, servetele umede...Sper sa ii treaca repede. Asa nu pare ca o deranjeaza...
Ne-am hotarat sa plecam totusi 3 zile cu ea la munte, si doctorita a spus ca daca nu face febra, i-ar prii aerul curat de la munte.
Asa ca am si eu o intrebare: pentru cine are mixer vertical Braun: mixeaza si carne fiarta?! Eu am avut pana acum un minitocator de la Mulinex care a cedat, asa ca am cumparat acest mixer vertical braun, care are si tocator, dar ma gandesc sa nu ma car dupa mine, la munte si cu tocatorul, daca mixerul ar toca si carne marunt...
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
bettyR spune:
Ancamari, am vazut pozele din vacanta, foarte frumoase! mi-ai facut dor de duca. Ce dansai pe acolo, inseamna ca v-ati distrat bine.
Am vazut si pe frumoasa Ana cum fura ea mere.
Madi, taie si carne, ca si eu am cumparat unul cu care am fost in Spania in vacanta ca de obicei folosesc robotul. Banuiesc ca toci carne fiarta de pui. Doar stii ca si eu ma plangeam ca s-a iritat rau Andreea, vezi poate ii da si ei vreun canin. Mucii trec ei, dar mai greu, a mea nu mai are sa ii curga, dar tot mai sunt ceva ramasite ca se aud cand suge, dar nu ies cu pompita. Sanatate si plimbare placuta!
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
Carmen_So spune:
Lavini, ce prezervativ? Pai cine mai apuca sa-l puna? noi suntem contra cronometru, sa nu vina vreuna din dudui peste noi. Frate, cred ca bat recordul la rapiditate, de cand cu fetele. Ce preludiu, ce lumanari, atmosfera, desuuri, ca altatdata! S-a dus, acu e "taxarea la secunda". Ma mai gandesc si la scormonitoarele care ar putea gasi obectele, si nu stiu daca ar tine treaba cu " e deget de manusa, draga, daca te tai la deget" pe care mi-a spus-o mie tata, cand am gasit obectu. Ma rog, eu cu sora-mea am acceptat ideea, dar am sacrificat unele sa le umflam ca pe baloane, si cine mai avea pe strada noastra, acu treij' de ani, asa ceva...
Madi, si noi am facut o asemenea iritatie, ca o bubita arata. Si dr ne-a pus sa dam cu Kanamicina si cu Reviken. Eu am cascat ochii la kanamicina si ea m-a calmat si mi-a zis ca orice merge la ochi merge si acolo. Cert este ca i-a trecut, de a doua zi se vedea imbunatatire. La fiecare schimbat de pampers, sters bine cu servetel, pus alternativ o data kanamicina, o data reviken.
Mica, ce rau imi pare! ti-au stricat vacanta. Ce face ochioasa?
Ella, Gravi, foarte draguti chaussons aia. Da' io vreau si pentru mine, si aia la LR n-au 
Doxinu, cu ce ati izolat, dureaza mult, cam cat costa? Ma intereseaza, ca nu mai suport mult peretii astia ca foita...
Chris, tare de tot aia cu magnolia. Iar m-a vazut lumea la birou ca rad singura.
Kay, lume nebuna, ce sa spun. Bineinteles ca ai dreptate, ce nu-si dau ele seama, babetele, e ca mai rau raceste daca transpira, decat daca e imbracat mau subtire. Imi aduc aminte ce-mi spunea dr: copilul trebuie imbracat cum te imbraci si tu. Ti-e cald, tie, i-e cald si lui. Si tot ea zicea ca nici un copil nu raceste de frig, racelile (virozele) apar pe fondul slabirii imunitatii si sunt mai degraba favorizate de transpirat.
Ma duc acasa sa vad poze. Si noi avem un costum maramuresean primit cadou, extraordinar de frumos, imi inchipui ce draguta o fi Ana.
lavini spune:
Ella, si acum sta cand face kk? Andrei nu a putut niciodata din miscare, el se opreste pt fix 2 sec, nici nu cred ca ii ia mai mult(ca doar nu seamana cu mine :)) da iti dai seama cand face.Acu si constientizeaza, zice kk si ma duce la olita, dar dupa ce face, nu Doamne-fereste inainte.
Carmen, ce tare esti...cum mai contracronometru ? :)))Si puteti asa?Bine, rad io avcum, dar parca ma vad peste vreo 2 ani in aceeasi situatie...Si Andrei a gasit obectele, lubrifiantul l-a incantat cel mai tare...il privea cu atata admiratie...bine ca eram doar noi acasa...
Am vazut poze de Ana, asa dulce e cu ia aia...mie mi-a datt socrela costumul popular al lui sotulache, da e cam mare acum, poate in vreo 2 ani sa il imbrac...S-a trezit, ma duc si mai revin pe seara...
Lavinia, 19+
si Andrei (11 iunie 2007)
ella_74 spune:
Tre sa intru repede intr-o sedinta dar sa scriu inainte:
Mica, imi pare rau pentru patanie; asteptam poze, alea cateva![]()
pacat de laptop, cred ca tot romani de-ai nostri au furat...
Ancamari, ba da, te-am citit si la LR dar cred ca am uitat sa raspund; super pozele din Corfu, o sa te mai intreb de locul asta.
Multa sanatate la pitic!
Ana, vai e ce dulce e printesa, imi place ca e asa delicata; nu stiu daca seamana cu tine, nu da cu rosii.
Gravi, da, sosonii aia bleumarin sunt din carrefour, dar sunt si culori de fetite; sunt usori si poti sa-i speli si la masina.
bettyR spune:
Daca noi si acum suntem uneori contracronometru, dupa ce mai facem unul cum o sa fie? Nu vreau sa ma gandesc ...
Am mai pus si eu www.flickr.com/photos/rbeatrice" target="_blank">2-3 poze.
bettyR spune:
Tot io ca astept sa se trezeasca mandra mea. Numai aiurea doarme, de la 3 jumate - 4 si trebuie sa o obosesc bine ca altfel nici la 12 nu se culca, e plina de energie.
Si iubeste mata tot mai tare, orice ii dau in manuta sa manance trebuie sa ii duca si ei, odata m-am enervat si am inchis pisica in baie sa manance linistita si sa nu se mai duca Andreea ca tot ii ia bobitele si i le arunca in wc sau in apa, si s-a apucat de plans ca am inchis matu si s-a dus si i-a dat drumul. In schimb mata se uita asa de sus la fata, plictisita, e intotdeauna pe birou, dar mananca orice ii da, de obicei paine sau biscuiti, dar n-ar manca veci daca i-as da eu.
Mica, urata treaba cu furatul, si mai stiu pe cineva la care i-a furat laptopul de la lucru din masina, tot in Milano si tot asa zicea ca a lipsit un ceas numai.
Carmen_So spune:
An@, foarte frumoasa donsoara Ana, tunsa scurt si grasuta, iti vine s-o mananci.
Madi, eu am d'ala vertical, Moulinex cred si toaca carnea de pui, toate trebuie sa toace, stai linistita.
Ancamari, foarte frumoase pozele din Corfu. Era ceva lume cu carucioare pe acolo, din cate am vazut. Otita, nasol tare, sa va insanatositi repede.
doxinu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmen_So Doxinu, cu ce ati izolat, dureaza mult, cam cat costa? Ma intereseaza, ca nu mai suport mult peretii astia ca foita... Carmen, Mara (12.08.2004) si Ana (21.06.2007) poze cu noi |
ii izolam cu "scartaietoare"cum zic muncitorii si apoi peste punem rigisp.Costa destul de mult da' am nimerit si unii neseriosi tare
.Da' sa sti ca deja nu mai aud cand face vecinu' pipi sau trebuirle lor acoloIoana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
AlexAlice spune:
Fetelor, va pup!
nu stiu daca ma mai tineti minte, sunt mama lui Alice cea creola, nu am mai scris demult dar va citesc mereu.... sunteti prietenele mele dragi!
Am vazut poze cu aproape toti capsuneii, care mai de care mai frumos... si mi-e dor si de fetele care nu mai scriu, desi si eu sunt una dintre cele care abia mai scrie....
Alice e bine in general, din pacate de vreo saptamana a racit si trebuie sa ii dau antibiotic ca are inceput de bronsita
. Ii dau amoxicilina... A mai dat vreuna dintre voi antibioticul asta la asa copil mic? Atat m-am chinuit sa am grija de ea, si tot s-a imbolnavit.
Chiar daca nu scriu, sa stiti ca va citesc si imi e tare drag de voi, ca prea multe prietene pe aici nu am... decat pe Angiuta dar ea e tocmai in Berlin...
Inchei ca devin melodramatica...
Va pup si urez multa sanatate copilutilor dragi!
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica