***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***
Raspunsuri - Pagina 14
chris27 spune:
Salutare gagici!...Mica...imi pare tare rau pt ceea ce ai patit!...Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva,nici n-am pierdut in viata dar...nici n-am castigat!...Imi imaginez ce-i in sufletul tau,sunt alaturi de tine...Oana,draga mea prietena,eu cred ca ai dreptate!si la mine in familie se poarta caciula numai in situatii extreme!...Si eu obisnuiesc sa pun la suflet ce spune lumea si...asta nu imi face bine!Numai eu...mie imi placea fostul tau nick!Ma gandeam ca pt sufletul tau de mama iti spuneai asa,ca ...pentru voi ,numai tu ai putut creea o asemenea minune;nu m-am gandit niciodata ca e egoist!...Doxinu,spor la renovari!e bine ca izolati,la urma urmei...cui i-ar conveni sa renunte la camera de joaca?!?Lavini,iti doresc sa ai parte de sarcina usoara in continuare si...incearca sa nu fii ca mine,sa nu bagi in seama vorbele rele!...Ai mei puiuti sunt putin raciti....In viata noastra a mai aparut un personaj..."Sfantul"...Daca saptamana trecuta Albert imi promitea ca se va face cuminte "daca o sa-l lase D-zeu",ieri mi-a spus sa nu-mi fac griji ca intarzie de la scoala ca "nu mi se intampla nimic'.L-am intrebat de unde sa stiu eu asta .Mi-a spus "intreaba-l pe D-zeu si pe Sfantu'..."...Singura referire pe care-a mai avut-o la D-zeu,de-a lungul timpului a fost atunci cand eram gravida si...mi-a spus ca sunt D-zeul lui...Noi nu suntem asa credinciosi in familie...eu,oficial,apartin cultului ortodox....dar nu sunt total de-acord cu el.Eu cred in bine,in general,cred ca daca esti un om bun vei continua sa existi mereu(sub o forma sau alta)si ca binele din tine nu se va pierde niciodata.Tot acum cateva zile,am avut o discutie cu el in care am incercat sa-l fac sa inteleaga ca ...nu-i frumos sa parasti.Si m-a inteles...partial.Ieri s-a dus la scoala si invatatorul i-a rugat sa deseneze casa in care locuiesc.Albert al meu a desenat cu o precizie uimitoare casa noastra,locul magnoliei,salcamul ,menta si patrunjelul din gradina.Nu a uitat florile de piara,patrunjelul,dovleceii si telina...Apoi a trecut la casa vecinei si...si-a desenat colegul de clasa(alt vecin)cum ii rupe intentionat florile acestei vecine...Si l-a interbat invatatorul :"Ce face copilasul in gradina?".El a rspuns:"Ii rupe florile la vecina,ca e rau!"...Dar n-a parat!
.Nu-i asa?!?L-am intrebat "DE ce nu te-ai desenat si pe tine,cum faci pipi de la balcon,pe magnolia mea?!?Si cred ca am reusit sa-l fac,in sfarsit,sa inteleaga.................cum e cu paratul(direct sau indirect).Ca el credea ca eu nu l-am vazut![]()
![]()
.In ultimul timp,ma culc tot pe la 2 noaptea.Am tot pregatit ciuperci pt iarna,sub toate formele(murate,la congelator...zacuca...).Zeci de kg de ciuperci mi-au tracut prin maiini.Ajutorul meu,la cules e Daphne.Formidabila-i "fata mea".intelege tot,cunoaste partile corpului,imi aduce tot ce-i cer,danseaza ...dar e tare "necuvantatoare".O fii fire de poet(ca si eu vorbesc mai greu decat scriu?!?).N-am crezut ca intelege atatea...I-am pus pampers impreuna unui iepuras de jucarie,l-a "hranit"ea singura din farfurie..i-a dat apa...i-a dat suzeta si l-a pus in tarc "sa faca nani"...Toate astea far-o vorba!Si stiu sigur ca are glas ,ca zice vreo 10 cuvinte:tata,mama,papa,apa,ham,ada,caca,uite,muuuuu(vaca),mai ,"tai-tai"...Mai nou imi explica(in interjectii si conjunctii)actiunea filmelor si reclamele!...Imi spune ca tata-i tai tai cu brrrrrrrrrrrrr.(a plecat la lucru cu motoreta)....Va pupam!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
An@ spune:
Asaaaaa, acum incerc sa pun niste poze, sa vedem daca mai stiu...
POZE NOI
mami de Ana (22 mai 2007)
chris27 spune:
Imi place mult poza Tarancuta in iie!Ce frumoasa-i fata!
si mami e frumoasa foc,cu tine seamana!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!...
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chris27 Imi place mult poza Tarancuta in iie!Ce frumoasa-i fata! si mami e frumoasa foc,cu tine seamana!Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!...Album foto | Slideshow excursie www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata! casuta noastra |
Multumim!Si mie tot aia cu ie imi place...o am si pe desktop la birou
O sa-i arat si lu' sotu' ca mai zice lumea ca mai seamana si cu mine, nu numai cu el...ca in ultimul timp, parca sunt vorbiti: toti zic ca seamana cu el
.mami de Ana (22 mai 2007)
chris27 spune:
Am si eu o ie pt Daphne!E primul lucru pe care l-am cumparat cand am aflat ca sut gravida cu Albert!M-am gandit ca o sa am o fata...N-a fost sa fie,dar tot am pastrat-o cu drag...E cam frig la noi...ca acum cred ca i-e buna pupezei...Vezi ca vine targul de la Negereni,peste 2 saptamani...e cam departe de voi,intre Oradea si Cluj...gasesti acolo tot felul de obiecte artizanale ieftne,"minunatii"si eu...asa m-as duce!.......
Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra
chiquitita spune:
An@, e mortala papusa ta si eu cred ca seamana cu tine! Nu era frig cu picioarele goale pe pietre la rau? Doamne, cred ca eu sunt genul infofolicios! Bravo tie!
Chris mai pui poze?
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
ancamari spune:
Si eu sunt pe aici!
Ella - pupic Bobytului cu hainuta noua! Ti-am scris si la LR dar cred ca n-ai observat.
Mica - imi pare foarte rau pt tine, lasa ca se rezolva totul imediat ce-o s-o vezi pe Maya!
Chris - imi place ce povestesti tu! Sanatate puilor!
Vali5 - felicitari si sarcina usoara!
Ckristina - La Multi Ani si Casa de piatra! Scuza intarzierea!
Kay - e foarte bine ca Sosonica e calita la frig!
Piticul meu e racit, vineri a debutat in forta, nu am dormit o noapte, bietul copil a urlat si nu putea respira, azi e aproape bine dar eu am avut un we de cosmar, plus ca n-am iesit de miercuri din casa. Bine ca mi-a trecut otita, cel putin asa sper.
Vreau sa mai vad poze cu capsunei ca sunt in urma tare.
Poze din vacanta in Corfu:
http://picasaweb.google.com/fam.faur/200809VacantaCorfu#
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie
Madi spune:
Mami de Ana frumoasa foc Ana ta!!
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ckristina spune:
an@, am vazut si eu papusa la furat de mere,am vazut si in ie si pe pietre;
fetita frumusica
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ancamari spune:
Imi permit sa postez continutul unui mail primit de la o buna prietena:
"Va rog mult dati mai departe, un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul la cat mai multi prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste. Multumesc."
Multumesc si eu!
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie