***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Carmen, da de stai asa stresata?Io am folosit pilule doar 1 an de zile, in rest prezervativ.Si am ramas insarcinata nu din accident, ci pt ca asa am vrut.

Kay, inteleg perfect ce vorbesti, si noi avem aceleasi probleme, ma tot streseaza bona ca se ia lumea de ea in parc cum ca e copilul prea dezbracat.Am incercat sa o fac sa inteleaga ca nu tre sa ii pui copilului o mie de cojoace si se uita urat la mine in fiecare zi cand ii zic cu ce sa-l imbrace pe Andrei...da putin imi pasa...so, relax...tu stii cel mai bine cum ii prieste Soniei.

Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

koky ti-am trimis PM

ella aproape da vreoiam sa izolam toti peretii din casa ca vine iarna si ba e rece in balcon ba la baie..........asa am pus casa cu fundul in sus si am izolat TOT,mai avem o paricica din balcon si gata.STEFAN se joaca mult in balcon e ca o camera de joaca si la iarna cum sa-i zic io ca nu mai e voie la jucarii?Asa cel putin nu sunt chiar prin toata casa

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Oana, si eu il imbrac subtirel pe Calin, adica mie nu mi se pare subtire, ci prin comparatie cu alti copii cu geci de iarna sau salopete. Il imbrac exact cum ma imbrac si eu. Asa ca eu cred ca procedezi foarte bine, adica o imbraci cum ti se pare tie ok pentru ea.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

multumesc ca m-ati linistit, incepusem sa cred ca e ceva gresit la mine...

ella, am vazut pozele. papucei d`aia cu talpa lipicioasa are si S, da ba sunt prea mici, ba sunt prea mari... tre sa mai astept sa creasca... si are si ea niste papucei, dar si aia sunt prea mari, ca nu ma asteptam sa vina iarna asa de repede. apoi am vazut pozele cu Bob, atat de dulce. si S are tricou la fel cu "my daddy roks", doar ca e roz

acum predau laptop-ul, asa ca nu stiu cand mai intru.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Gravi, Oana:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Ghetute?authkey=dcoxUxjzdmc#5251104978557850626
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Ghetute?authkey=dcoxUxjzdmc#5251104994154191762

si poze cu Bob:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5251104561051910018

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Ella, Ckristina, merci. PAr a avea talpa flexibila. Sper sa fie asa si cele de pe LR. Ella, sosonii bleumarin erau cei luati din CArrefour? Bob e bestial. Imi place poza cu geaca rosie, il prinde mai ales ca e blond. Nu stiu ce a fost in capul meu ca eu i-am luat Mare un mov/lila, nu e urata, dar mai misto e aia rosie, i-am luat una rosie 94, sper sa-i vina la anul.Auzi, da' ce facea aici http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5237064018833838946 ? Am si eu o poza de cand eram facuta soim al patriei, exact in pozitia asta si cu figura asta .

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Carmen cu siguranta poti vorbi cu administratorii pentru schimbarea nickului, dar eu il aveam deja pe asta mai vechi si nu am mai luat-o de la mesaje moderate.
Iar cu stresul, cum zicea si Lavini, nu ai nici un motiv, eu nu am luat niciodata anticonceptionale, am folosit prezervativ si calendar si nu am avut surprize niciodata.
Kay stai linistita, imbrac-o pe Sosonica asa cum simti tu ca trebuie. Si mie imi mai atrage atentia cate un binevoitor din cand in cand ca tin copilul prea dezbracat, la inceput asa ma enervam, dar acum nu ii mai bag in seama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Hi,

Ne-am intors si noi azi din concediu...un concediu super pe coasta de azur...insa azi s-a terminat teribil de prost...ne-au spart masina in milano si ne-au furat din portbagaj rucsacul cu laptopul... imi vine sa mor de necaz...era laptopul meu, o minunatie de macbook air si cu toate pozele din concediu pe el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salutare
Vad ca toata lumea vb de bebe 2 .Sunt atat de frumosi incat ai mai vrea mereu unul nou si cred ca la al doilea ai putea sa savurezi mai bine momentele frumoase ca stii ca nu se termina lumea daca nu suge la san sau nu a mancat bine intr-o zi.

Noi am petrecut azi o zi superba la o ferma.Rares s-a jucat cu mielutii si capritele si ne-am dat impreuna pe tobogane din acelea imense cu sacul.Superb!Astia stiu sa faca bani frate.Dintr-o ferma au facut o afacere turistica.

Incerc sa pun cateva poze in album.

Noi suntem bine si nebuni, insa a facut o alergie la ceva;nu stiu la ce .Ii dau un siropel si sper sa treaca.Merge maine sora-mea cu el la medic ca eu lucrez.

Nu l-am mai cantarit daca cred ca a crescut ca ajunge la o bara de pe scara la care nu ajungea.Nu vb si sincer nu intelege f multe sau e atat de rasfatat ca nu vrea sa faca mai nimic din ce-l rogi.Refuz insa sa ma ingrijorez deocamdata ca el le-a facut pe toate mai tarziu.E mucios dar ii pun ceva in nas si-l aspir din cand in cand cu urlete.Incerc sa-l introduc cat mai mult societatesi ma fascineaza cum reactioneaza in fata lucrurilor noi.Al meu parca-i altul cu oamenii straini.Ai vostri cum sunt?

In ianuarie anul viitor il las la mama in tara pt o luna jumatate.Eu o spun de acum sa prind curaj dar cand ma gandesc....

Hai ca ma retrag ca Rares ma cheama noaptea pe la 2 inevitabil in ultimile seri .Zici ca are ceas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Cum tot nu mi-e somn si e tare frig in casa va mai povestesc cate ceva...ca poze tot nu am sa va arat decat cateva din saint tropez, torino si milano.

Cum am spus un concediu super care s-a terminat prost. De fapt a si inceput prost...ca prin mintea mea sclipitoare a trecut un gand si mai sclipitor de a pleca la aeroport cu masina mea...numnai ca ea s-a incapatanat sa mearga numai pana pe calea grivitei unde a fiert motorul, asa ca am parcat-o si am lasat-o acolo pana azi...
M-am intalnit cu sotul la bergamo (langa milano - el are de cateva zile in italia cu jobul), am ramas in prima seara acolo (super orasul), am inchiriat o masina si a doua zi am plecat spre franta.
Am vazut genova si sanremo (nu e mare lucru aici de vazut) si apoi direct saint tropez unde am stat.
Am mai vizita nice, monte carlo, cannes, antibes, eze - un oras medieval, grasse - orasul parfumurilor...super toate.
Sambata am plecat spre italia, am vizitat torino si apoi seara spre milano...proasta idee.

Azi ne-a venit iar o ideea minunata....de a pleca cu tot cu bagaje de la hotel si sa ne mai plimbam vreo 2 ore si apoi sa mergem spre aeroport. Masina trebuia lasata tot in aeroport. Asa ca am parcat in milano in centru, intr-o parcare platita, pe o strada destul de circulata, chiar langa domul din milano....si am lipsit vreo 1 jumate..... cand ne-am intors masina sparta...mergi la politie, declaratii etc...foarte nasol...ce n-am inteles inca e de ce ne-au furat si tichetul de parcare de pe bordul masinii.......in fine o paguba de vreo 2000-2500 euro ca nu mai spun ca la hertz ne-au pus sa platim si portiera stricata de hoti ....mai bine parcam pe strada si plateam amenda...

....am ajuns in bucuresti dupa ce era sa pierdem avionul si ne-am dus sa imi recuperez masina de pe calea grivitei...care a mers fix pana pe bd 1 mai....dupa care s-a oprit ...am luat taxiul pana la serviciul sotului sa luam masina lui de acolo...a, da cheile de la masina lui erau tot in sacul furat , noroc ca mai avea inca o cheie de rezerva la serviciu. Pe drum spre casa ne-am dat seama ca nu mai aveam camera foto . Fuck am zis, ori la serviciu la sotu, ori in masina mea, ori uitata in taxi.... Ne-am intors la serviciu, apoi pana la masina....si era acolo ...
Am ajuns acasa....friiiggg 20 de grade si fara apa calda.....
...asa ca maine tre sa merg cu o platforma sa imi recuperez masina si sa o duc la mecanic si sa imi recuperez copilul de la mama ca mi-e ingrozitor de dor de ea..
..revin in curand cu alea cateva poze...

a kid o sa te rog sa mai ma ajuti cu bazarul cateva zile pana imi revin si eu. Si o sa am net doar seara cand vine sotul de la serv cu laptopul lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Oana, imbrac-o pe Sonia fix cum vrei tu. Eu o scoteam odata pe Livia la plimbare si pana am ajuns in fata blocului m-am intalnit cu 3 babe, prima a zis ca e imbracata subtire, a doua ca e gros rau si ultima ca e subtire. Oricum nu le impaci pe toate...
carmensi eu iau anticonceptionale de mult timp. Nu m-am ingrasat de la ele deloc ba imi e mult mai bine la cm ca aveam dureri ca ale tale, basca ca imi venea cand la 3 luni, cand la 2 luni cand la 6, deci calendarul e exclus.
Referitor la conceptie si la noi a fost partida chinuta, am ramas pana la urma cu testele de ovulatie ca, dupa cum am explicat mai sus, la ce cm aveam era f greu sa gasesc perioada fertila, desi incercam de 5 luni. Am decretat ACUM si da-i stres pe sot. Peste 2 saptamani am facut 6 teste cu linie palida la unele si clara la altele si am murit de fericire ca in sfarsit eram gravi. Si apoi a inceput cosmarul cu sangerarile, internarile etc.

Mergi la inceput