***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ella, zi-mi si ie unde e Vitantis. Si, daca ai timp, poate pui niste poze cu papuceii aia de gradinita de care ii spuneai Oanei si cu sosetele cu talpa. CA, daca nu-mi plac alea ce i-am luat Marei de pe LR, ii iau si eu. Daca vrei sa te ajut cu termeni juridici in EN, poti sa-mi trimiti si mie pe mailul de la birou, ca raspund mai repede. Daca stiu, iti zic.
Oana, unde ai gasit pompa si huse de vidat haine? La ce raion din Carrefour?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ckristina, am vazut pozele, ti-am mai spus ca ai fost o mireasa tare frumoasa.Iti urez inca o data numai bucurii alaturi de sotul tau si de Bia!

Legat de kk, multumesc de raspunsuri, eu nu am mai apucat sa vb cu pediatrul de ceva timp, problema nu e ca face kk asa des, chiar ma bucur ca nu sufera de constipatie, dar problema e ca nu ia bine deloc in greutate.La analize a iesit totul ok, pe la vreun an, dar am senzatia ca tot ce mananca da afara, fara sa asimileze nimic.Cred ca e singurul capsunel baiat care nu a trecut la varsta asta de 10 kg.

Legat de facut copii, la Andrei nu stiu cand s-a intamplat...eram asa disperata sa raman insarcinata, am prestat haotic, imi alergam sotul prin casa ca nu cumva sa ratez momentul.Plus ca incercam de cateva luni bune si credeam ca mie nu o sa mi se intample.A doua oara, deja am avut experienta:a iesit din prima.Ne-am intors din concediu, pe 30 mai, relaxati, am intrebat asa, ca fapt divers dc nu ar vrea sa mai facem un bebe.Si a zis da, foarte hotarat.Am avut un feeling din seara aia ca s-a intamplat...

Lavinia, 19+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Lavini nu e singurul, al meu acum 2 saptamani avea doar 9,300kg si 80cm inaltime. De la un an ia tare prost in greutate.

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Graviduta

Ella, zi-mi si ie unde e Vitantis. Si, daca ai timp, poate pui niste poze cu papuceii aia de gradinita de care ii spuneai Oanei si cu sosetele cu talpa. CA, daca nu-mi plac alea ce i-am luat Marei de pe LR, ii iau si eu. Daca vrei sa te ajut cu termeni juridici in EN, poti sa-mi trimiti si mie pe mailul de la birou, ca raspund mai repede. Daca stiu, iti zic.
Oana, unde ai gasit pompa si huse de vidat haine? La ce raion din Carrefour?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

graviduta uite aici http://www.dropshots.com/ckristina papuceii biancai; cred ca de astia vorbea si ella; eu i am luat de la waikiki din turcia, dar cred ca gasesti si n bucuresti

va multumesc pt aprecierile pozelor de la nunta; eu sunt asa de fericita ca a iesit frumos totul... era a treia oara cand fixam nunta si chiar devenisem pesimista.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Frumoase poze Ckristina, sa va iubiti mult si sa mai faceti un bebe...
Vis a vis de concepere noi tot timpul am fost cu un pas inainte ...ne propuneam ca peste 3-4 luni sa-l concepem(avand altele in plan la momentul respectiv) si dupa ce vorbeam cam intr-o saptamana era deja pus ...acum traiesc cu frica in san de la un CM la altul pentru ca dr. nu a binevoit sa-mi lege trompele(cica ma asteapta si la a 3a cezariana),iar eu nu stiu ce metode sa folosesc in afara de prezervativ ...anticonceptionale nu iau sa nu ma ingras si mai mult,mie frica de sterilet(urasc sa am in mine un corp strain)...asa ca sunt intr-o tensiune continua cand vine vb. de

Doxinu asa doarme si Razvan ...parca-s frati poze

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Kokyi, sa nu-ti fie frica de anticonceptionale, eu iau de ani buni, am intrerupt inainte de nr.1 si le-am reluat dupa nr.2. Cred ca iau de vreo 8 ani pastilele si nu m-am ingrasat deloc, pentru mine au fost foarte bune, aveam niste dureri groaznice, cadeam pe strada in perioada menstruatiei. Io's tare suparata ca mai mult de 40 de ani nu prea pot sa le iau, nu c-as presta cine stie ce, dar n-am chef sa ma stresez. Sigur-sigur nu te ingrasi de la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

vreau sa va cer si voua parerea, mamici de capsunici :

am mers cu S in parc, la pranz. afara, 16 grade. S imbracata cu pantaloni normali, body cu maneca lunga si o bluza cu maneca lunga peste. mergea cu mergatorul ei, cu d`ala gen cadru de batrani. si depunea efort, deci se incalzea. buuun. in parc, toti copiii cu geci, caciuli si pantaloni grosi. unii aveau si costume d`alea intregi gen pijama groasa... si toata lumea se uita la mine cand am ajuns la locul de joaca de parca sunt cea mai iresponsabila mama din lume, ca fi`mea e asa subtire imbracata... si vine momentul culminant, cand o bunica ma intreaba da nu-i e frig ? si de ce nu i-am pus caciula... si ma abtin sa nu ma enervez si o intreb dar ea de ce i-a pus sarmanului copil caciula? si a plecat asa cum a venit, intrigata...

acum intreb, sunt eu nebuna, sau tanti aia are o problema? S nu a racit, nu avea maini reci, era calda pe spate, n-avea turturi in par... nimic. si nu mai zic ca ieri, erau 14 grade si batea vantul.. si o scoate taica-su afara pana sunt eu gata, ca mi-e mai simplu sa ma misc fara ei in casa. si cand ajung jos o vad pe fi-mea cu caciula pe cap... maaaamaaa, ce au auzit urechile lui alex... pai de ce sa-i puna caciula? el avea caciula? si la -10 grade ce face? ii pune o plapuma si i-o leaga in jurul capului?

si asa imi duc eu viata, cu intrebarile mele existentiale. sunt nebuna au ba?

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

oana, tu stii cel mai bine... si eu te inteleg perfect; pe mine m a oprit o tanti (pana in 40 ani ) si a tipat cat a tinut o gura la mine: "doamna, va rog din suflet, din sufletul meu va rog... aveti grija de copil!" si asta pt ca i s a parut ca bianca era prea subtire imbracata;
ignora le! sunt multe... si n are rost sa te enervezi.

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

am scris si mi-a sters tot.

Gravi,
Vitantis e la Vitan Barzesti, unde e Rin Hotek si cartierul Domus Stil; au si carrefour acolo.
pozez incaltarile de casa .
si multumesc de ajutor, nu stiu de ce nu m-am gandit la tine...

Doxinu,
am vazut pozele cu Sref; gata cu renovarea?

carmen_so,
de acord cu anticonceptionalele; si eu le iau de 8 ani si am intrerupt fix inainte de sarcina, asa cum mi-a recomandat dr; si nu sunt de acord ca ingrasa, scrie si pe prospect; ele in sine nu ingrasa ci fac pofta de mancare.
Eu nu m-am ingrasat de la ele

oana,
stai linistita, tu decizi cum o imbraci pe Sonia; eu i-am pus fes zilele astea dar azi in parc l-am dat jos; si ii pun si geaca dar asta fiindca el deja s-a obisnuit incotosmanat de soacra si daca eu l-as imbraca mai subtire, sigur ar raci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi, Oana:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Ghetute?authkey=dcoxUxjzdmc#5251104978557850626
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/Ghetute?authkey=dcoxUxjzdmc#5251104994154191762

si poze cu :
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2#5251104561051910018

Mergi la inceput