***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (78)***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

inrebare : SE PLIMBA VREUN CAPSUNEL PRIN PARCUL KISELEFF? pt ca S a devenit brusc super sociabila, alerga toti copiii prin parc azi... si deja am speriat o mamica de fetita care venea la Sonia... nu stiu ce vb, de i-am zis ca s n-a prea iesit din casa pana la 1 an... si a cam plecat acasa... cred si eu... oricum, mi-e greu sa o iau de la capat iar, cu toate detaliile si povestile...poate-poate vine cineva in Kise...

va pup ca mi-a somnic.

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Scuze ca ma bag dar de ce trebuie sa spui daca nu doresti?Asa pateam si eu cu Razvan.Ma plimbam prin parc si erau discutii ca intre mamici "cum ai nascut, alaptare, colici etc".Eu stateam si ascultam daca nu aveam chef sa spun toata povestea nu spuneam si raspundeam la ce ma intrebau, ca am nascut usor( de fapt asa a fostdoar am facut o cerere si aia n-a fos greu) ca n-am alaptat, ceea ce era adevarat si ca Razvan nu a avut colici.Erau si mamici care ne stiau povestea mai amanuntit.
Cred ca e la latitudinea ta daca spui sau nu toate detaliile.Si nici nu trebuie sa te simti ciudat daca nu spui si mai lasi cate o afirmatie in aer.Ai o fetita minunata si asta e tot ce conteaza.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, frumoase poze! Ce cumparaturi ai facut pe unde ai fost?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

Asa pus cateva poze din concediu aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2170291040099064252hCiwhK

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Ff frumoasa vacanta! Mi-au placut muuuult peisajele din Saint Tropez.
V-ati organizat singuri traseul sau printr-o agentie?

In Milano, ai fost in mallul de langa Dom (Rinascente sau asa ceva parca ii zice)? Mie mi-a placut acolo (in afara de cele 7 etaje pline de Armani, Gucci,...) terasa-restaurant de la ultimul etaj, "vecina" cu Domul si de unde se vedea piata ff frumos si tot la ultimul etaj era un loc unde se servea sushi. Eu n-am mancat in viata mea sushi deci nu stiu daca peste tot se serveste asa ca acolo: oamenii stau in jurul unei mese-bar, care se invarte in continuu si pe care se perinda castronelele cu sushi (diverse tipuri). Cand ajunge in dreptul tau unul pe care l-ai ochit..hop, pui mana pe el (asta daca nu l-a luat altul inaintea ta ) si la sfarsit te prezinti la casa cu castronelele goale pt a achita nota. Mi s-a parut haios, mai ales ca aveau aia o viteza la mancat ....

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Didiiiii, pe unde eeeeeesti? bei, io tot nu m-am lamurit: pe cina ai avut tu in vizita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Salutare gagici!....Mica,foarte frumoase pozele,cred ca v-ati distrat de minune!Liviana...si eu stiu ca usturoiul e foarte bun.N-ai incercat sa-i faci mujdei sa-i adaugi in mancare?La daphne ii place foarte mult ...Eu tai mic-mic usturoiul si il frec cu lingura de lemn cu smantana,putin zahar si sare.Apoi innmoi acolo cate putin(pe masura ce-i dau)cartof,carne...La fel fac si cu hreanul si-l mananca cu placere.(asta-i sosul meu preferat la cartofi prajiti).Noi ne confruntam ,in continuare cu personajele mai mult sau mai putin biblice.Astazi faceam mancare linistita in bucatarie...Vine Albert de la scoala si-mi spune:"MAAAMMMMMA...tu l-ai vazut vreodata pe Dracu?!?"Cat pe ce sa-mi prind mana la masina de macinat si sa-l vad instantaneu...Ii spun ca nu,ca e doar o expresie urata pe care o mai folosesc ,din cand in cand ,oamenii mari...Da sa plece si...am impresia ca m-a inteles.se-ntoarce din drum si ma intreaba senin:"Da'nici pe mama Dracului?"...Ii spun ca nu..."Da nici pe D-zeu?!?"...Deja nu mai puteam de nervi...Si mi-a pus capac:"MAAAAMAAAAA...da de ce-i Dracu'impielitat?Adica cum e impielitat?Cu pielite?!?......Daphne imi urla in cap...focul se stingea in soba,caiinele latra afara,telefonul suna si nu mai puteam de nervi.Imi venea sa fug si sa-i las si-am inceput sa plang si sa rad in acelasi timp.Cred ca sunt obosita rau....

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

An@ la Cluj, intr-un mall este restaurant de ala invirtitor cu sushi. eu am mincat o sngura data sushi, mi-a fost de ajuns nu exepimentez si acolo; platesti dupa ce culoare are farfuria din care ai mincat.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

An@ la Cluj, intr-un mall este restaurant de ala invirtitor cu sushi. eu am mincat o sngura data sushi, mi-a fost de ajuns nu exepimentez si acolo; platesti dupa ce culoare are farfuria din care ai mincat.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

aaa, uite ca asta n-am observat, daca sunt culori diferite la farfurie. Continutul sigur avea diverse culori.
Sa inteleg ca nu ti-a placut sushi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Chris, eu ii gatesc mai rar acum lui B, caci el are toate mesele la cresa. Doar in w-e ii fac papa si cum a avut diaree, il feresc de usturoi (deocamdata). Nu stiam insa ca e bun si pt desfundarea nasului prin miros.
Prin multe incercari ne e dat sa trecem cu puii nostri. Eu maine mi-a facut progr la psiholog sa-i cer un sfat caci simt ca nu fac ceva bine in rel cu copiii mei - poate unde-s si singura fara sotz. Eu zic ca faza cu Albert a fost din pura curiozitate si cum noi, parintii, suntem considerati enciclopedii universale, nu e de mirare ca baiatu' te-a intrebat pt tine. Si mie imi pune Matei niste intrebari... mama mama, dialogurile noastre incep si se termina cu DE CE.
Ioana, eu cred ca merita sa repeti experienta cu sushi, dar nu in Ro. Eu am mancat in US si mi s-a parut f bun - depinde cred insa si de tipul de sushi servit. Dar probabil Elteka e cea mai in masura sa explice care e the best of.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Mica, am recunoscut rucsacul

Chris, am ras cu lacrimi de dracul cu pielite, supertare. Trebuie s-o scrii, sa nu uiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Chris, nu mai spune din astea cu rasu-plansu din cauza de copii, ca eu tocmai is f incantata sa mai fac unul, cu toate ca nu mi usor deloc nici cu Andreea, de multe ori plangeam seara dupa ce adoarmea, dar acum e mult mai bine si am prins curaj. Si eu cred ca-s f curiosi si mai ales baietii au un stil aparte cu intrebarile si altele, is mult mai curiosi ca fetele, mie asa mi se pare. Ai dreptate ca le place usturoiul, ca si Andreei care e super mofturoasa ii place, mi-ai dat idee sa ii pun la cartofi ca asa ceva nu mananca. In schimb nu stiam ca te poate durea burta de la el, tocmai ieri i-am dat la conopida cu pui si s-a cam foit asta noapte.

Ce ma fac eu cu puiutul asta mic si fricos? De ex, ii este frica de umbre, care se fac de la veioza, m-am prins si las calc pe post de veioza. Bun. Dar ce ma fac ca se teme de reflexia becului pe gresie si cand vine seara incremeneste si nu mai inainteaza si plange sa o iau. Mi greu sa ii explic, ii zic ca e becul, ea saraca se uita in sus si il vede. Complicata treaba.

Si inca o intrebare? Cat lapte mai beau puiutii vostrii? Ca a mea bea 300-350 ml seara si dimineata, adica 700 si daca ii dau gris cu lapte sau orez cu lapte mai folosesc 300, oare e prea mult 1 litru pe zi? Mananca si mancare bine, 2 mese de legume cu carne, plus ceva fructe.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput