LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

nu stiu ce pasiuni culinare aveti voi, dar eu am innebunit in ultima vreme dupa iaurturi, mai ales cele cu fructe sau alte minuni, mai ales de cand mi-a spus dr.ca tre' sa pap minim 1/5 litru lapte/lactate pe zi
nu plec de la supermarket fara minim 10 iaurturi care "dispar" in 3-4 zile, toti 3 suntem disperati dupa iaurt
acum am descoperit iaurtul de la muller, cu tot felul de combinatii, am facut un stoc, am juma' de frigider blindat

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

Moni pt cafea!
Alina , deci asa merege fata la gym. Sa-ti fie de bine si sper sa pui cat mai repede poze cu papusica ca mi-e un dor de ea de nu mai pot!
lilina -ici multi pentru micul geniu din dotare! cum sa nu-ti placa mey sa auzi ca Vlad vrea sotie M-am amuzat tare citind relatarile tale pe cand vei fi soacra. Sper sa nu fii una posesiva si cicalitoare cum cunosc eu cateva
Cat despre crizele lui, multa rabdare si putere sa treci peste calma si intelegatoare. Si Patry ma surprinde de multe ori, ba e cuminte de nu-mi vine sa cred cat de bine ma inteleg cu ea, ba o apuca nervii de nu-i mai place nik. Mai nou nu ma lasa sa o imbrac sa iesim afara, fug dupa ea prin toata casa, ea se distreaza, se ascunde sau face scandal, iar odata ajunsa afara nu mai vrea napoi. Ieri mi-a povestit mama ca au fost in parculet si a dat-o pe leagan si nu mai vroia nici cum sa vina acas sa doarma de amiaza si ii zicea mamei: "paty nani aici, paa babi (asa o alinta pe mama, babi)" deci mama sa plece linistita ca ea se culca acolo
Iaurturi si noi luam la greu, eu le tot combin: yoplai, milli si muller

Nicole ma bucur sa aud vesti despre voi. Acomodare usoara si cati mai multi km fara incidente cu masinuta! si te asteptam mai des

chiar asa soferitelor am si eu o intrebare: pe voi nu va sacaie barbatii cand sunteti la volan si ei in dreapta, ca al meu cateodata ma terorizeaza cu comenatriile. Ieri seara era un trafic infernal, a fost un accident groaznic si dupa ce s-a mai fluidizat un pic a inceput cu comenatriile, incat eu am tras dreapta si l-am poftit la volan . Nu i-a venit sa creada si cand am ajuns acas si-a cerut scuze, iar eu faceam pe suparata desi ma bufnea rasul

xandrutza cum sunteti? M-a impresionat mult reactia Narcisei la revederea ta si a surioarei mici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili felicitari pentru micul geniu. Stie baiatul ce vrea de mic.

Cat despre pasiunile culinare eu nu am un fix la nimic.Depinde de moment ce pofte am.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

ramo, si pe mine ma mai piseaza sotul cand conduc, dar si eu pe el...bine, cand eram incepatoare ma enerva teribil, acum avem fiecare stilul de condus propriu si personal si ne contram pe diverse prostii si rute preferate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Romo fostul meu sot ma cicalea GROAZNICCC cu sofatul, e drept ca ii multumesc pt ca am avut de invatat multe de la el dar avea un stil ffff coleric.Nu stiu cate persoane ar fi rezistat cu el in dreapta.Asa ca te inteleg perfect.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Neatza, saru`mana de cafea, Monica!
Ne-am trezit si noi de pe la 8, dar abia acum am terminat ceva treburi, inclusiv hranitul copiilor. Suntem bine merci, pe cea mica dupa ce o hranesc o pun la nani si vad ca deocamdata doarme, pot face treaba cu ea. In schimb Narcisa ma incearca rau, nu are stare o clipa, cauta non stop sa faca o prostioara. Incercam sa nu o certam foarte tare, mai mult sa-i atragem atentia ca a gresit, sa nu se simta marginalizata. Am lasat-o sa pupe bebica pe frunte, si s-o mangaie pe cap, ca nu mai scapam de ea; ar pupa-o cu foc toata ziua. Daca Diana plange se duce repede la patut si-i spune "ce pangi". Dar deocamdata e bine, inca pot jongla si cu treburile casnice si cu programul copiilor. Vedem mai incolo, cand va descoperi si Diana ce bine e sa stea treaza
Ramo Ce simpatica a fost Patri in parc.
Lilina, cred ca e fain job-ul tau, din ce am citit in postarea ta. Felicitari lui Vladone cel vorbaret! Ma gandesc ca totusi cand va creste va fi un copil cuminte si ascultator.
Lexi, Itzy, eu v-as pune nasice cu mare drag, v-am zis eu, pacat de distanta. Simbolic (sau virtual) si tot v-as pune
Nicole, bine ati revenit cu vesti!

Multumim tuturor pentru aprecieri!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Lilina, da, si eu sunt innebunita dupa iaurturile de la Mueller, alea cu dulceata, si eu cand imi cumpar umplu sertarele de la birou Si mai exista aici niste iaurturi elvetiene cu mango, sunt innebunitoare! Felicitari lui Vladone pentru inteligenta si vocabular. Sa stii ca in ultimul timp si Maria si-a dat drumul la vorba incredibil si si-a si imbogatit vocabularul cu o gramada de cuvinte.
Aseara eram lesinati de ras si eu si Cristi ca ne uitam toti 3 la meci iar fii-mea striga intruna "Hai bisii (baietii)!!! Hai Omania!!!! Goooool!" Era tare haioasa.
Nicole, bine ai revenit printre noi si acomodare usoara in Anglia! Sper ca de-acum sa reusesti sa intri mai des si sa ne mai povestesti de Antonio!
Monique, si eu sunt interesata de reteta de tarta!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza!

Eu la lucru...

Am cateva Bucurii de felicitat:

La Multi Ani!

Tudor-Alexandru
Toma
Gabriel
Dora
Cosmin-Mihai

Sa fiti sanatosi si fericiti, copilasi!

Xandrutza, bine ati venit acasica! Am vazut pozele cu gogosica ta care este o dulceata de fetita! E atat de scumpa si de frumoasa, pupa-o-ar matusica pe ea! Bravo mamico! Ai trei comori, trei printese, cred ca nu-ti mai trebuie altceva ca sa fii fericita!Arata tare bine semnatura ta cu cei trei puisori din dotare! Tu esti o vrednicuta pe toate planurile, inclusiv pe acesta de facut bebei!Toata admiratia din partea mea!

Noi am fost la pediatra marti, toate bune si frumoase, Rares a fost foarte cuminte, a facut o demonstratie de dans si piruete nud atunci cand doamna dr l-a pus sa mearga prin cabinet ca sa vada cum paseste; cu greu am reusit sa il facem sa mearga si el ca un om serios! S-a amuzat teribil dr pe seama lui! Apoi l-a pus pe masa aceea sa il consulte si el a pus capul jos si a zis ca face nani, era nedormit la pranz si era ora 16! Musculosul are 11.100 kg si 88 cm, a luat intr-un an 2.200 kg ceea ce pe dr a multumit-o! Partea proasta este cu hidrocelul, mie mi s-a parut ca s-a mai retras,insa nu si pediatrei. In curand, sper ca luna asta sa facem si operatia sa scapam de problemuta! Pe 16 octombrie facem ecograf si dupa asta ne programam la dr chirurg! Alta problema ar fi cu infectiile urinare, avem doua la activ, una la 11 luni si una la 2 ani, daca mai apare si alta Doamne fereste! trebuie sa facem investigatii mai complexe adica cistografie pentru a exclude o cauza malformativa! Sper sa nu ajungem acolo!

Va pup pe toate cu drag!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, nici Maria nu sta nici s-o imbrac nici s-o dezbrac si asta de cateva luni bune. E de groaza, daca ar putea sa stea goala pusca ar fi cea mai fericita. Super tare Patri cu dormitul in leagan!
Cat despre sotul in dreapta...mie-mi spui? Eu i-am facut faza cu datul jos de nu stiu cate ori dar nu s-a sinchisit. Imi zice mereu ca "te enervezi degeaba, ca stii ca am dreptate!"
Lilina, eu ca sa ma calmez iau seara, inainte de culcare cate un extraveral. Ajunsesem cu nervii intinsi la maxim si tipam prea des la bietul copil. Asa ca am apelat la solutia asta si e mai bine. Si sa stii ca de cand suntem noi mai calmi, e si ea mai cuminte, nu mai urla chiar mereu si din orice. Nu stiu daca si pentru tine ar fi o solutie, e doar o idee.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

lexi, am mai luat si eu cate un extraveral in momente critice, ca altfel ma vedeati la stirile de la ora 5 pe Pro TV, jos in gradina blocului, infipta in vreun copac. Doamne fereste...tre' sa-mi reinnoiesc stocul de calmante

ramo, super tare cu Patry care vroia sa doarma in leagan...tare faza

xan, vad acolo niste legaturi: fetele tale sunt nascute pe 3 + 21 = 24....si DA, e interesant job-ul meu, marketing coordinator (la baza), cu vanzari si resurse umane si evidenta contabila primara, adica de toate

Mergi la inceput