LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

XAN sti la ce ma uitam acum ...la semnatura ta si ma gandeam la cati ani ai nascut-o pe Ralu...sau cati ani ai tu. Sper sa nu te superi de intrebare. Ma gandeam ce faceam eu in 97.

Ooo cu imbracatul si la noi se lasa cu alergaturi prin casa ce credeti. Cred ca toti ar vrea sa stea dezbracati. Daca o schimb sa plecam afara ea se baga in pat si spune ca face nani....asta numai ca sa nu o imbrac.Pe mine ma supara seara cand vrea sa isi dea sosetele jos si la frigul care este in casa acum, numai asta nu-mi doresc.

De calmante nu stiu ce sa spun. Nu am luat in viata mea.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

xan, vad acolo niste legaturi: fetele tale sunt nascute pe 3 + 21 = 24....si DA, e interesant job-ul meu, marketing coordinator (la baza), cu vanzari si resurse umane si evidenta contabila primara, adica de toate

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Lilina, interesanta observatie, chiar ai dreptate! Eu ma gandeam ca am facut asa: o Leoaica, o Fecioara si o Balanta
Frumos job!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

gata m-am linistit, il pot incadra si pe al meu in randul barbatilor Probabil ca acum ma deranjeaza, dar probabil peste cativa ani ii voi multumi, nu pt tot ce zice, doar pt o parte
mercic de raspuns fetele!

Nici eu nu am luat calmante pana acum, dar nu se stie nicodata cand va fi cazul sa apelez

princess acrobatul mic. Va tin pumnii sa rezolvati si problema hidrocelului.
xandrinne te admir foarte mult, esti o mamica eroina, plina de optimism si curaj

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Princess, multumim frumos! Va doresc mult succes cu operatia si multa sanatate lui Rares!
Lexi, sa stii ca Narcisa trebuie sa se ia de mana cu Maria ta, si ea e microbista
Monica, eu am 32 de ani. In `97 eram in ultimul an de facultate.

Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramomar

xandrinne te admir foarte mult, esti o mamica eroina, plina de optimism si curaj

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Multumesc frumos!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Hmmm, eu in '97 eram in clasa a 11-a! Mi se pare ca a trecut asa de mult de-atunci!!!
Lilina, uite ce-am gasit pe prima pagina a DC-ului: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1422 Mie mi se pare ca ne ajuta sa ne intelegem mai bine puii. Si am mai citit un articol interesant, tot pe prima pagina, pe care vreau sa mi-l printez. Uitasem ce articole faine sunt pe prima pagina, eu de fapt cautam altceva pe-acolo dar nu am mai gasit.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

xan Eu eram in primul an de facultate, avem 19 ani..ehhheeeii ce vremuri...si nu prea imi era gandul la copii.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramomar

gata m-am linistit, il pot incadra si pe al meu in randul barbatilor
[font=Comic Sans MS]Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
[b][brown]***************************************************

dar ce aveai dubii

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

CAPITOL NOU

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput