LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 20
Monique_new spune:
XAN sti la ce ma uitam acum ...la semnatura ta si ma gandeam la cati ani ai nascut-o pe Ralu...sau cati ani ai tu
. Sper sa nu te superi de intrebare.
Ma gandeam ce faceam eu in 97
.
Ooo cu imbracatul si la noi se lasa cu alergaturi prin casa ce credeti. Cred ca toti ar vrea sa stea dezbracati. Daca o schimb sa plecam afara ea se baga in pat si spune ca face nani....asta numai ca sa nu o imbrac.Pe mine ma supara seara cand vrea sa isi dea sosetele jos si la frigul care este in casa acum, numai asta nu-mi doresc.
De calmante nu stiu ce sa spun. Nu am luat in viata mea.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina xan, vad acolo niste legaturi: fetele tale sunt nascute pe 3 + 21 = 24 Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006) poze cum s-a nascut, site-ul |
Lilina, interesanta observatie, chiar ai dreptate! Eu ma gandeam ca am facut asa: o Leoaica, o Fecioara si o Balanta
Frumos job!!
Bebe
ramomar spune:
gata m-am linistit, il pot incadra si pe al meu in randul barbatilor
Probabil ca acum ma deranjeaza, dar probabil peste cativa ani ii voi multumi, nu pt tot ce zice, doar pt o parte ![]()
mercic de raspuns fetele!
Nici eu nu am luat calmante pana acum, dar nu se stie nicodata cand va fi cazul sa apelez ![]()
princess
acrobatul mic. Va tin pumnii sa rezolvati si problema hidrocelului.
xandrinne te admir foarte mult, esti o mamica eroina, plina de optimism si curaj 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
xandrutza_76 spune:
Princess, multumim frumos! Va doresc mult succes cu operatia si multa sanatate lui Rares!
Lexi, sa stii ca Narcisa trebuie sa se ia de mana cu Maria ta, si ea e microbista ![]()
Monica, eu am 32 de ani. In `97 eram in ultimul an de facultate.
Bebe
xandrutza_76 spune:
| citat din mesajul lui ramomar xandrinne te admir foarte mult, esti o mamica eroina, plina de optimism si curaj ![]() *************************************************** Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006) *************************************************** |
Multumesc frumos!

Bebe
anangel_lexi spune:
Hmmm, eu in '97 eram in clasa a 11-a! Mi se pare ca a trecut asa de mult de-atunci!!!
Lilina, uite ce-am gasit pe prima pagina a DC-ului: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1422 Mie mi se pare ca ne ajuta sa ne intelegem mai bine puii. Si am mai citit un articol interesant, tot pe prima pagina, pe care vreau sa mi-l printez. Uitasem ce articole faine sunt pe prima pagina, eu de fapt cautam altceva pe-acolo dar nu am mai gasit.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Monique_new spune:
xan
Eu eram in primul an de facultate, avem 19 ani..ehhheeeii ce vremuri...si nu prea imi era gandul la copii
.
POZE COSMI 1 ANISOR

Monique_new spune:
| citat din mesajul lui ramomar gata m-am linistit, il pot incadra si pe al meu in randul barbatilor *************************************************** [font=Comic Sans MS]Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006) [b][brown]*************************************************** |

dar ce aveai dubii POZE COSMI 1 ANISOR

anangel_lexi spune:
CAPITOL NOU
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?