LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 18
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui itzy-bitzy Xandrinne in pozele cu mica zambareata, sunt 2 in care seamana ff bine cu Narcisa: Cea intitulata acasa...si mai ales urmatoarea (cele cu paturica imprimata cu floricele bleu) --------------------------------------------------------------------------- Itzy-Bitzy cu Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006) |
Asta am zis si noi, ca e leita Narcisa, poate o idee mai micuta.

Bebe
anangel_lexi spune:
Itzy, scuza-mi curiozitatea, cu cine o lasi pe Ana cand mergi la sala? Sau au acolo spatiu de joaca pentru copii cu supraveghetori?
Intr-adevar Maria a devenit foarte sociabila de cateva luni incoace, sunt incantata de evolutia ei. Sunt curioasa insa cum va fi cand va incepe gradinita pe bune.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
anangel_lexi spune:
Offf, nu mai vorbiti de nasit, eu imi doresc cu disperare sa botez un bebe, dar nimeni nu ne vrea.

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
itzy-bitzy spune:
Mi-ar face mare placere
. Eu ii intreb mereu pe fini cand botezam? Dar abia la anul venim in tara...nu poti tine copilul necrestinat atata timp. Daca cumva vedeti vreo solutie si vreti ...vb f serios ca mi-ar face placere.![]()
hai ca mai in gluma mai in serios o punem de-o cumetrie ![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
itzy-bitzy spune:
Lexi o las cu sotul meu ca merg seara dupa ce termina el la birou. Auzi pai voi veniti in decembrie in tara nu? ![]()
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
nicole2005 spune:
am aprut si noi![]()
incep prin a va multumi din suflet pentru urarile de ziua pitixului meu si le urez si eu la toate bucuriile din suflet sa creasca mari voinice si sanatoase,numai fericire in viata
iar pentru fratiorii sau surioarele de bucurii la fel sa creasca mari si sanatoase.
noi suntem bine in mare. maimuta mea nu vrea sa vorbeasca inca poate e si derutat acum... trasnai cat cuprinde in schimb
am mai intrat si am citit din cand in cand dar nu am avut timp sa scriu. de cateva luni noi suntem in Anglia.ne-am reunit, al meu era de un an aici. si acum am tot cautat casa masina si tot felul de hartogaraie.
as vrea sa il dau pe pitix la o gradinita dar aici nu au free decat doua ore, restul ajunge cam 7-800 lire pe luna. e foarte scump sistemul de invatamant la ei.
el s-a adaptat foarte bine e constient ca e alta limba si cand vorbeste cineva cu el trage de mine![]()
nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site
alinamoro spune:
La multi ani Cosmin!
Bine-ai venit acasa Xandrutza! 

Diana e o scumpica, imi vine sa-i pap falcutele.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Monique_new spune:
Buna dimi ....e gata
si ceaiul .
Sofimic iti multumesc ca esti o " admiratoare secreta" a noastra.
Dar cred ca ma ocup de ea ca orice alta mamica.
nicole bine ai revenit cu vesti despre voi si adaptare usoara.
xan sa sti ca nu am reusit sa copiez reteta de tarta, am ajuns si tarziu acasa. Poate daca nu aveam calculatorul busit reuseam aseara.
lilico tu pe unde mai umblii. Sunteti bine? Parca erati putin raciti.
Alina cred ca e super misto la sala aia despre care povestesti. Azi noapte visam ca ne arati poze cu Ana
.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
neatza Doamnelor
monique, here I am,
mai sunt un pic racita, Vladone behaie de 2 zile, i-am luat Ambroxol, sper sa-l rezolv asa
of, ce multa treaba am avut in ultima vreme, n-am avut timp nici sa respir, vorba aia
organizez sesiunile de interviuri din tara si participare la TIB 2008 de sapt.viitoare, daca vreti sa veniti in vizita pe acolo, sa-mi ziceti
Vladone m-a suparat foaaaaarte tare, e un plangacios si un incapatanat, NU MA INTELEG DELOC cu el, urla si ne bate, ne musca FOARTE tare, e foarte rau si agitat si nu asculta deloc, il pedepsim si il certam, nu vorbim cu el si cu toate astea NU rezolvam nimic, sper sa nu o iau razna si NICI EL !!!! pt.ca efectiv NU mai am rabdare deloc cu el
in alta ordine de idei, ma socheaza (in sens pozitiv) cu vocabularul lui, nu vreau neaparat sa-l laud, sincer va spun, a invatat foarte multe cuvinte noi si stie ce vorbeste !!!! ma uimeste faptul ca deja gandeste si asociaza tot felul de intamplari, isi aduce aminte tot felul de lucruri, este incredibil, uneori ma gandesc (sincer va spun) ca poate e un mic geniu, desi NU mi-as dori, vreau sa fie un copil absolut normal
ne-a spus ca vrea si el o sotie (vede reclama aia la nu stiu ce telefonie mobila, in care tipul cere de sotie mai multe tipe intr-un restaurant) si imi spune ca vrea sotie, frumoasa, una blonda
instantaneu mi-a venit in minte o scena din viitor, cand copilul meu NU va mai locui cu noi si va sta cu prietena/sotia si m-am ingrozit un pic, mi-am imaginat acea situatie din viitor si m-a ingrozit gandul ca v-a creste repede si v-a pleca de acasa (stiu ca sunt tampita, dar asta mi-a venit in minte, daca va vine sa credeti si copilul meu nu a facut decat 2 anisori)
hai, ca m-am intins prea mult cu destainuirile
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMILE ZILE
XANDRINNE, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, e foarte frumoasa si are o figura expresiva desi e f.micuta. Mi-a placut foarte mult cadourile alese de scumpik, bravo si mii de multumiri pt.implicare

mexxa, ce mai zici iubito ? care mai e situatia ?
MamiLili, I miss you a lot. Alina, I miss you groaznic
lexi, sa stii ca si eu imi doresc sa botez multi copilasi. pana acum am doar un finut, al unei prietene, am intrebat-o daca are nasi de cum a ramas insarcinata, de frica sa nu pierd cumva ocazia
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul