LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

xan ai fost cuminte si glumeata la trezirea din anestezie. Eu cica am facut "urat" in sensul ca vroiam sa ma ridic si sa plec. Nu-mi aduc aminte dar asa mi-au spus. Ma bucur ca ai fost multumita si ca te simiti bine. Cu ridicatul asta mai ai de asteptat dar iti revi tu repejor.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Xan - e minunata Diana. Refacere rapida si multi

Azi voi vorbi si cu educatoarele cand il iau pe Victor de la cresa. Sa vad poate incerc sa-i schimb cumva programul.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Woooow, ce bebelina duuuuuulceeee! Ce-as mai smotoci-o si ce i-as mai papa un pic obrajorii!
Xandrinne, esti o mamica super curajoasa, optimista si ambitioasa, ai tot respectul meu! Eu n-as fi in stare, clar. Un dulce de la noi Narcisei cea emotionata ca i-a venit mamica acasa (m-a impresionat tare mult ce-ai povestit despre ea, mititica)

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Buna ziua de la noi.
Pt ca in septembrie-octombrie sarbatorim cei 2 anisori ai bucuriilor mi-am
propus de mai multe ori sa intru sa va scriu dar nu am reusit. Asa ca urez acum
"La multi ani!!!"tuturor bucuriilor care au implinit
deja 2 anisori cat si celor care vor sarbatori luna aceasta. Sa cresteti mari, sa aveti o copilarie minunata si sa aduceti multe multe bucurii parintilor. De asemenea multumim si
noi celor care ne-au felicitat.
Le doresc adaptare usoara tuturor bucuriilor care au inceput sa mearga la cresa,
multa putere si spor la servici mamicilor. Deocamdata noi am apelat la soacra pt a sta
cu Sofia si sper sa rezist pana face 3 ani si abia apoi sa o dau la gradinita.
Feicitari Xandrutzam-am uitat si eu la pozele voastre
si am vazut bebelusa mica si frumoasa.
Si sa nu uit sa spun ca "in secret" admir pozele cu Cosmina, e o fetita cocheta si
mereu aranjata. Atunci cand am timp sa intru si "nimeresc" poze cu ea imi place sa ma uit
sa vad cum a mai aranjat-o mamica ei. Monique se vede cat te ocupi de ea.
Si tot "in secret" admir toate mamicile care au 2 copilasi si se descurca cu ei.
Cred ca e greu ,dar vad ca toate mamicile de aici cu 2 (si 3) copii se descurca cu ei.E incurajator pt cei care citim asta si ne gandim undeva in viitor la un al doilea copil.

Multe salutari la toate mamicile si la toate bucuriile.

Sofimic, mami de printesa Sofia-Ana(27.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Sper sa nu uit sa-mi updatez semnatura, cred ca voi semna Xandrinne

Bun venit acasa! Ti-am vazut papusica...frumoasa si scumpa foc...cred ca esti tare mandra de ele! Asa sa fii mereu si sa va umple viata de bucurii.

Cat despre numele "Xandrinne"...ma bucur ca iti place cum te-am botezat! Asa de mult incat sa te si semnezi asa...Sunt buna de nasica nu-i asa?

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Itzy, pe unde bantui?

`````````````````````````````````````````````````
Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Itzy a promis ceva poze si vad ca a disparut...ntzntzntz!

Da asa este...am promis si am disparut. Chestia e ca de cand sunt aici sunt intr-o alergatura continuua.
Acum merg si la fitness, gym, ...la o sala. Am primit 2 saptamani gratuite . este o superrrr sala americana, fff misto...numai in filme am vazut asa ceva.

Asa ca incerca sa ma impart intre treburile casnice, Ana-Maria, plimbari, cumparaturi si acum rasfatul asta.... Chestia e ca am ff multe poze de cand am venit aici, tb sa fac o selectie, si sa le pun pe net. Iar papusica este mereu calare pe mine cand sunt la calculator. Imi fac timp si vi le arat cu siguranta.

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui itzy-bitzy

Sunt buna de nasica nu-i asa?

Itzy-Bitzy
cu

Foarte buna! Pacat ca esti departe de noi

Bebe

Mergi la inceput

Ah am omis sa spun ca mi-au placut si florile si ursuletul...precum si felicitarea f inspirata. Scumpiko

Xandrinne in pozele cu mica zambareata, sunt 2 in care seamana ff bine cu Narcisa: Cea intitulata acasa...si mai ales urmatoarea (cele cu paturica imprimata cu floricele bleu)

Lexi super haiaosa Maria. Te plangeai ca nu socializeaza ...ia sa vezi de acum incolo. M-am amuzat copios la subiectul postat. Si acum radem cu pofta cand ne aducem aminte de un prieten. Eram in Franta cu niste prieteni si dupa ce unul dintre baieti a intrat intr-o super toaleta ecologica...cu tablou inauntru...ziceai ca e nava spatiala...a iesit brusc de acolo ca si cum i-ar fi tras cineva dinauntru un sut in fund. Se ridica podeaua cu totul...cu wc cu tot...peretii...se autocurata de fapt...Era cat pe ce sa il inghita si pe el wc-ul poznas daca nu iesea rapid. Am ras atunci de el o saptamana zilnic . Si acum daca ne aducem aminte la fel...
PS - tb sa scriu acolo asta...dar mi-e mai comod aici

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xandrutza_76

Citat:
citat din mesajul lui itzy-bitzy

Sunt buna de nasica nu-i asa?

Itzy-Bitzy
cu

Foarte buna! Pacat ca esti departe de noi

Xandrinne si ale ei Raluca (03.08.1997), Narcisa (21.09.2006) si Diana (24.09.2008)

poze cu noi

Bebe

Dar cand vreti s-o botezati ?

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Multumim mult pentru aprecieri!!
Sofimic, bine ai revenit! Poate reusesti mai des sa postezi. Pupici Sofiei!

Bebe

Mergi la inceput