LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, vroiam sa te intreb cum au reactionat surioarele, in special Narci, cand au vazut bebelina?

La multi ani, Cosmin Mihai!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Poftiti la poze

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bine ai revenit Xandrinne!

Scumpik - eram sigura ca a pus sotul banii sambata dar dupa mesajul tau de ieri am vazut ca nu a fost asa L-am intrebat pe sot si a zis ca a uitat. Azi l-am trimis inca o data. A zis ca a pus. Sper sa fie asa

Cristina - imi pare rau ca nu reuseste sa se acomodeze Victor la cresa cu somnicul.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup fetelor
Am intrat sa spun La multi ani sarbatoritilor de 29-30-1,sanatate si numai bucurii.Alexutza un pupic special ptr tine si comara ta.Scuze ptr intarziere dar eu sunt intr-o perioada mai naspa fizic si nu prea am intrat pe nicaieri,sper sa ma ierti de intarziere.

Xandrutza bine ai venit acasa,n-am citit nik dar am vazut link cu poze si bag un ochi pe urma iar la pat

Scumpik sper ca au ajuns banii ,am dat un 2 in loc de Z la cont si au avut tur retur,dusa de mine.

Mergi la inceput

Buna dimi!
Alexutza, saru` mana pentru cafea. Chiar ma gandeam la tine, nu mai ai asa mult pana la Craciun...
Multumesc tuturor pentru primire!
Lexi, cred ca era tare simpatica Maria, tinand prelegeri.
Eniko, o sa citesc si eu ce ati patit cu cresa, chiar daca nu sunt din Bucuresti, e bine de stiut.
Ramo, imi pare rau de parchetul vostru, sper sa rezolvati rapid.
Crisnemes, imi pare rau ca Victor plange la cresa. Sa stii ca Lili o perioada il lua pe Mathias la ea doua ore, cat dura somnul de amiaza, la care el nu participa. Acum nu mai are probleme, s-a luat si el cu copiii. Nu stiu daca asta e o solutie...
Monica, astept reteta de tarta

P.S. Raspund mai greu, fac naveta

Bebe

Mergi la inceput

Cristina
Sephora, imi pare rau ca treci printr-o stare fizica mai aiurea, sper sa treaca repede.

La multi ani Cosmin Mihai!!

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Xan ti-am vazut ingerasul de fetita. Doamne nu-mi vine sa cred ca toti au fost asa mici. Chiar nu ne-ai povestit reactiile printeselor cand si-au vazut surioara mica. Nici nu ai venit bine acasa si vrei sa faci praji. O am acasa in agenda, acum sunt la serviciu, dar promit sa ti-o dau.

lexi
cred ca erau tare haiosi.

Cristina imi pare rau de Victor.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

lexi -am vorbareata mica si frumoasa

xan ce frumusete ai mai adaugat langa cele doua fete ale tale! Felicitari mamico! E tare dulce si zamabreata
scumpik mi-a placut mult ceea ce ai luat. Multumim inca o data
Cris si eu zic ca ceva nu e in regula la cresa. Va tin pumnii sa rezolvati problema

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Bine ati revenit acasa Xandrinne!

Am vazut pozicile cu mica printesa. E o suuuuuuuumpa foc, si cum rade ea la doar cateva zile !! M-a apucat nostalgia si ma uit si eu la primele poze ale lui Raducu, doame ce repede trece timpul!!!

Imi place f mult cadoul pe care l-a luat Anca si buchetul de flori, o idee excelenta!

Mergi la inceput

Sa va povestesc...
Operatia mea a decurs foarte bine, m-am trezit chiar inainte de a ma transfera pe targa si am intrebat ce am facut si daca e ok bebele. Cand am auzit raspunsul am inceput sa tot spun ca-mi pare rau de barbat, ca e in minoritate rau de tot, si nu mai stiu ce altceva dar tin minte ca radea lumea ca la spectacol. Au zis ca nu prea vezi asa des om care sa iasa din operatie in bancuri. Drumul din sala de operatie pana in post operator nu-l retin, dar cica am fost vorbareata. Calmante nu am cerut decat imediat dupa operatie, ma durea tare, in rest nu am mai vrut.
Pe seara am vazut si fata; am intarziat cu mesajele, eu am nascut la ora 13 fix, dar nu aveam nici o informatie decat ca e fata, si nu stiam ce as putea scrie in sms. Pe la ora 14 deja vorbeam cu al meu la telefon, cam tarziu, pana s-a gasit cineva sa-mi aduca mobilul.
Evolutia post operatorie a fost foarte buna, peste asteptarile mele, la Narcisa in primele zile mergeam pe varfuri, tinandu-ma de pereti, acum prindeam si viteza; am urcat si 3 etaje din doua in doua trepte, ca ma grabeam sa prind vizita neonatoloagei; acasa cand am ajuns am dat si cu aspiratorul... In schimb nu pot sa ridic, de aceea Narcisa mai are de asteptat.
Sanii mi s-au angorjat, abia asteptam sa ajung acasa sa ma repar. Fetita a facut icter, a stat sambata la lampa, iar duminica, desi am intrebat daca trebuie sa stea iar, doctorita ce era de garda a zis ca "trece". Si uite asa in loc sa ies luni, am stat pana marti, ca fata avut sedinta de ultraviolete (luni a vazut-o chiar doctorita ce a preluat-o din sala de nasteri).
Diana e mancacioasa, suge viguros de salt pe scaun, asa de jucausa am devenit
Mi-era teama de reactia Narcisei, cat am lipsit a stat doar pe langa usa, la un moment dat refuza mancarea si voma... Cand am ajuns acasa s-a apropiat de mine, emotionata, de parca se astepta sa plec iar. Cand a vazut-o pe Diana i-a pus manuta pe frunte si a mangaiat-o incet. Ar sta doar langa dansa, tot cauta sa o atinga, eu nu prea o las, ca ea e vanjoasa; si o iau in brate sau dupa mine la treaba. Tot se uita la burta mea, si dupa aia la "bebes". Spune foarte corect "Diana", in schimb "Narcisa" nu reuseste, nici acum
Cam asta ar fi, in mare, pot spune ca am fost tratata bine la spital, desi e foarte obositor, ziua de lucru incepe la ora 6 dimi, e o nebuneala totala acolo, ba vizitele doctorilor, ba tratamentele, ba termometrul, ba nu stiu ce multe alte chestii... Si am avut noroc de doctor bun!

Bebe

Mergi la inceput