LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 15
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele
Multumim tutror pt urari
Noi ne-am serbat in familie, cu nasii si cu bunicii...a suflat si in lumanare foarteee entuziasmat
...a fost ok..
Ramo,Lexi-
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
28+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
`na sara!
Ce bine e acasa!!! Astept sa se scoale a` mica pentru papa si am intrat putin pe forum; am citit capitolul asta, cred ca nu mai am mult de recuperat.
In primul rand vreau sa va multumesc mult de tot pentru surpriza pe care mi-ati facut-o! Am ramas profund impresionata, sunteti minunate! Multumesc mult si pentru mesajele si telefoanele voastre, si imi cer scuze ca nu am apucat sa raspund la toate, dar nu am avut timp, in spitalul din Sv intri la program dimineata de la ora 6... O sa revin maine cu detalii, si cu poze, sper sa reusesc sa le descarc.
Ma bucur ca am avut ocazia s-o cunosc pe Anca, e scumpik tare! Poate ne vom vedea si cu alte ocazii, ca nu-i asa departe Radauti-ul de Sv.
Cadoul vostru e foarte, foarte pe placul meu! Buchetul l-am tinut 2 zile si l-am trimis acasa, sa nu raman fara el, ursul e foarte simpatic, e intr-adevar o amintire frumoasa, de la matusici. Iar setul de cosmetice foarte util!
Am ramas surprinsa in momentul in care am vorbit la telefon cu Itzy si cu Lexi, chiar nu ma asteptam sa vorbesc la asa distanta.
Am pastrat toate mesajele primite de la voi, o sa le salvez eu si in caietul pe care vreau sa-l fac Dianei. Mii de multumiri!
Va pup cu mult drag pe toate!
Cum spuneam, am citit capitolul acesta, in viteza, dar tot am ramas cu ceva in cap ![]()
Andreea, imi pare tare rau pentru problema voastra! Va doresc multa sanatate si multa putere! Sper totusi sa fie ok...
Roxana, cred ca ti-e tare greu sa te descurci cu toate, dar esti o super mummy, esti de admirat! Eu o am pe soacra, ma mai ajuta, desi e ocupata pana peste cap cu gospodaria (are ceva pamant pe care-l cultiva cu diverse, si nu numai), plus ca e in varsta, dar tot isi face timp pentru noi. Conteaza tare mult sa ai pe cineva care sa-ti ofere macar o jumatate de ora...
Ramo, imi pare rau ca ati avut inundatie. Felicitari lui Patri, pentru desen!
Andra, multa sanatate, sa scapi repede de viroza.
Lilina, pupam pe Vladone, cel cu multe lovituri.
Gety, numele l-a ales tati, discutam noi de Diana (aveam o lista) si l-a definitivat cu Maria; apoi i-am zis de fetita ta
Numele l-am ales marti seara.
Sephora, succes lui Matti la gradi!
Monica, Narcisa papa foarte bine dimineata painea cu unt si cascaval. Ii plac si sandwich-urile cu branza, incalzite la maker.
Eniko, mii de scuze, la cat de zapa eram eu, am uitat sa-l felicit pe Toma, cand am vorbit la telefon. Sa-ti traiasca!
Ca de altfel toate bucuriile care s-au aniversat pana acum.
Nu mai pot sta, revin maine, adica azi, sper sa ma lase fetele. Sper sa nu uit sa-mi updatez semnatura, cred ca voi semna Xandrinne ![]()
Alexandrina
39+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si poftiti la 
Woow -Xan-ce bine ca ai ajuns acasa
, ma bucur ca ti-a placut surpriza noastra
...asteptam detalii si pozici
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
28+
Theodora
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Monique_new spune:
alexutza multumesc pt cafeluta.
xan bine ati venit acasa.
Te asteptam cu poze sa ne arati bebelina.
lexihaios si interesant subiectul.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
Buna dimi,
alexutza
ai facut o cafea foarte buna! Ma bucur ca v-ati sarbatorit frumos.
xandrutza bine ai revenit 
Abia astept sa vad nepotica![]()
scumpik vazut si eu extrasul, ultima pozitie "oradea" sunt eu
. Ieri la 12 si un pic am pus banutii.
eloise ma bucur ca esti mai bine
. Vladut cum e?
Mda, cu inundatia tare nasol si inca nu s-a terminat, am crezut ca scapa parchetul dar nu e nici o sansa, s-a ridicat foarte tare si nu e de recuperat, e tot un deal si o vale, deci incep iar sparturile si debandada.
O zi minunata!
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:

LA MULTI ANI COSMIN MIHAI! mult noroc, sanatate, copilarie minunata si multe bucurii! 

Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Crisnemes spune:
Buna dimineatza!
Xan- bine ai venit acasa , refacere usoara si mult laptic.
pentru toate gagicutzele tale si pt tine la fel.

Cosmin-Mihai, La multi ani! sa cresti mare si sa ai parte doar de bucurii alaturi de cei dragi.
Lexi - am ras sincer la subiectul cu buzile.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Crisnemes spune:
Fetelor , incepe sa ma ingrijoreze Victor cu plansul la cresa. Cred ca problema lui este culcatul acolo. Desi azi dimineatza a mers fara nici o problema ,e prima zi fara plans.
De 2-3 seri cand ne punem in pat sa ne culcam incepe si plange si incepe un smiorcait in care spune constant ca el vrea acasa(asta vreo 30 de minute)- desi el e la el in pat.Nu stiu cum sa-l linistesc pt ca orice spun sau daca il ating agraveaza starea lui. Noaptea se trezeste de foarte multe ori si spune in somn -Nu vreau aici.L-am tot intrebat in fel si chip daca e vreo problema daca sa intamplat ceva la cresa , daca l-a lovit cineva.Singurul lucru care il repeta e ca -toarea(educatoarea) l-a dat jos din patut si l-a pus pe scaunel pt ca a plans.
Azi dimineatza inainte de a iesi din casa a facut pisu pe el dar nu a plans deloc la gradi.
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
eunice78 spune:
La multi ani, Cosmin Mihai!
Xan, asteptam poze.
Crisnemes, imi pare rau ca plange Victor la cresa.
Fetelor, nu mi-o luati in nume de rau, dar repet (in calitate de fost cadru didactic), e normal ca cel mic sa planga in perioda de acomodare, dar NU e normal sa isi schimbe comportamentul, sa nu doarma noaptea, sa faca pe el, sa fie terorizat.
Uite si patania noastra:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75237&whichpage=20
Itzy, pe unde bantui?
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Xandrutza, bun venit acasa!
Mi-era dor de tine!!!
Crisnemes, imi pare rau de Victor. Si eu zic ca Eunice, probabil s-a intamplat ceva la cresa.
Itzy a promis ceva poze si vad ca a disparut...ntzntzntz!
Fii-mea a tinut ieri prelegeri in limba romana copiilor de la "scoala parintilor", mi-a povestit Cristi ca radeau adultii pe-acolo de sa lesine, ca el le traducea ce zicea fii-sa. Si pana la urma s-a incins o super conversatie romano-germana intre ea si un baietel. Cred ca erau tare simpatici!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?