LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am vorbit cu Alexandrina. S-a externat, e acasa, e bine, a zis sa va transmit salutari din partea ei, va multumeste la toate si va incerca sa intre maine pe forum sa puna poze.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salut, scriu pe fuga ca am super multa traba

scuze scumpik, nu am ajuns la banca, dar maine sigur iti pun banutii, te rog sa ma ierti

mexxa, nu pot sa cred ca asta v-au spus doctorii, poate totusi nu e asa, multa putere iti doresc, si multa sanatate lui Sebi

eu sunt tot racita, am nasul infundat, Vladone are o iritatie pe piept, cred ca halit prea multa cioco in we

AM SI EU NEVOIE DE AJUTORUL FETELOR DE PE IASI - IMI PUTETI RECOMANDA UN HOTEL SAU O PENSIUNE IN CENTRU ? VINE UN COLEG IN IASI PE 1 OCT. SI NU ARE UNDE SA STEA

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Gabitzica, mi se pare mie sau ai incurcat subiectele?
Xandrutza, bun venit acasa!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Lexi ai dreptate.Acum cautam mesajul ce l-am scris la aradence si ma intrebam unde naiba s-a dus ca stiam ca l-am scrisSunt zapacita rau...
In alta ordine de ide sa urez LMA si sarbatoritilor de aici Gabriel si Dora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna ziua!

Am fost azi la banca si am scos un extras de cont, am primit de la 11 fete banii.
Lilina ti-am trimis pm si uite un hotel in Iasi, nu e in centru www.hoteleuropa.ro/index_ro.htm" target="_blank">Hotel Europa, iar in centru este www.hotelunirea.ro/" target="_blank">Hotelul Unirea si inca vreo 2 langa, dar nu mai stiu cum se numesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vad ca nu prea va inghesuiti azi pe-aici. Poate aruncati un ochi la subiectul asta, daca aveti timp, pentru amuzament!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI Dora si Gabriel!

LA MULTI ANI tuturor copilasilor care si-au serbat cei 2 anisori impliniti si-ale caror aniversari le-am ratat!

Lilina, Traian e ok, proaspat renovat, un hotel cu traditie. Am auzit de bine si despre www.hotelastoria.ro/" target="_blank">Astoria, stiu ca n-au preturi mari, e chiar linga Traian, in centru, Piata Unirii. Tot acolo e si Hotelul Unirea, si ala re-branduit de curind. Deci eu de Astoria stiu ca e atit accesibil ca pret cit si decent "ca conditii" .

Ramona imi pare rau de tot pentru inundatie... cred ca a fost extrem de neplacut! Of!

N-am prea apucat sa citesc... abia mi-am revenit un pic din viroza aia urita.

Astept si eu sa posteze Xandrutza pozele.

Scumpik, abia azi am pus si eu banii la banca, nu cred ca intrasera cind ai verificat tu. De fapt ti-am scris in PM....

Revin...

"Today is the tomorrow I was so worried about yesterday".

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Am pus aici extrasul. Numele e doar a catorva fete, restul nu stiu de la cine sunt banii.

Eloise da am citit pm-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Gabriel!

La multi ani Dora!

Citat:
Am pus aici extrasul. Numele e doar a catorva fete, restul nu stiu de la cine sunt banii.

Scumpik, eu am depus banii din contul sotului, Morostes Vasile (am scris si ieri).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Buna fetelor, nu prea am timp de nik, nici de familie, nici de viata personala, de serviciu si cat atat...

Nici n-am citit mare lucru, din cand in cand mai dau pe ultima pagina dar de multe ori ramane deschisa si necitita si aia...

Lilina ti-am trimis si pm-uri, am sunat la toate hotelurile si pensiunile centrale si nu e nici o camera libera, este un congres in oras, de asta... am gasit o garsoniera la www.hotel-concordia.ro/Hotel" target="_blank">Hotel Concordia dar nu e in centru, e in zona Bucium. Trebuie trimisa repede rezervarea sa n-o pierdem si pe aia.

David e bine, nu prea are cu cine sta, cresa nu s-a renovat, temporar l-am inscris la alta, de maine ar trebui sa mearga dar mai asteptam deocamdata.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput