LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)
Raspunsuri - Pagina 13
CristinaGoji spune:
Mexxa - imi pare rau!
Roxana - poate totusi mai faci o pauza cu cresa sau cauti alta, sau macar s=o lasi doar la program scurt.
Nici eu nu stiu ce sa fac cu cresa asta. Poate renunt. Singurul lucru de care-mi pare rau e ca lui Vladut chiar ii place acolo si merge cu bucurie. Dar parca nu mai iesim din viroze
, Daria ia de la Vladut si mi-i mila tare de ea. Chiar nu stiu ce sa fac.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
eunice78 spune:
La multi ani Gabriel ! Sa cresti mare, sa fii sanatos si destept, sa o ajuti pe mami cu surioara ta!
La multi ani Dora!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Monique_new spune:
Buna dimineata!
Eu am disparut ieri vorba aia " ca magarul in ceata". Nu am avut net toata ziulica la serviciu din cauza celor de la Astral.
La multi ani Gabriel !sa cresti mare si voinic.
Mexxa imi pare nespus de rau pt Sebicu. Chiar nu stiu ce sa spun. Poate mai exista totusi vre-o solutie.
Lili m-am interesat. S-a dat drumul la caldura din punctul termic, mai ramane sa intrebi administratorul daca nu cumva tine vanele inchise. La mine in bloc sunt multi boso si cica fac economie, stau cu vanele inchise in subsol pana au ei chef
.
Roxana pupici multi
.
Ramo offf. Bine ca nu s-a lovit mai rau.
Si mie imi este tare frica cand alearga sa nu se loveasca de ceva. Felicitari pentru micuta pictorita.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Fetelor ce fel de caciulite mai cumparati? Eu am gasit numai balarii...cu moate si tarcate si nu-mi plac deloc
. As vrea sa dau o fuga pana la fabrica PITICOT poate gasesc acolo ceva.
POZE COSMI 1 ANISOR

ramomar spune:
Buna dimi,
La multi ani Gabriel si Dora! 

Alexutza cum il sarbatoresti pe grasan? 
Moni
Si eu sunt in pana de caciulite. Pana acum i-am pus doar cateva din cele ramase din primavara, dar ceva frumos nici eu nu am gasit!
lilina tot bolnaviori? multa sanatate 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Crisnemes spune:
Buna dimineatza!

Gabriel si Dora
sa aveti parte de multe bucrii langa cei dragi.
Mexxa- imi pare tare rau ptntru Sebicu. Imi dau seama ca aceasta veste te-a terminat psihic. Totusi e bine sa te gandesti ca are o ureche buna, ca el e micut si se poate obisnui cu acest lucru si ca poate pe viitoar poate se va poate face ceva.Vreau sa spun ca te inteleg pentru ca eu am un frate care are 38 de ani si este surdo-mut, nu a auzit nimic niciodata si de aceea nu poate articula cuvintele .
Monica - si pe mine ma enerveaza ca nu sunt caciulitze frumoase, adevarul e ca nici nu am caciulitze si inca nu le-am dat la nici unu- dimineatza le pun glugile de la geci pe cap si gata.
Ramo- bine ca nu a fost grav .
Cristina si Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
Monique_new spune:
Ramo
si eu mai am din primavara cateva, dar majoritatea nu ii mai vin. Trebuie sa ii iau altele mai ales ca mie imi place sa am toate culorile
.Pe bune nu inteleg cum fac astia modelele astea ciudate de caciului.Mama este in Germania pt cateva zile si imi spunea ca nici acolo nu a gasit ceva mai frumos.
POZE COSMI 1 ANISOR

Monique_new spune:
Cristina mie imi plac mai simple gen fes eventual cu vre-o floricica sau un imprimeu.Ii mai pun baticute si cum ai spus si tu gluga peste daca bate vantul.
POZE COSMI 1 ANISOR

ramomar spune:
of mexxa imi pare rau sa aud iar vesti trste despre Sebicu. Doar oare nu o se va remedia problema? ce ti-au zis medicii? Va tin pumnii sa fie totul bine!

Moni eu anul trecut i-am gasit caciulita frumoasa gen palarioara era, cu o floare aplicata, cred ca de la "basic" si vara asta am gasit frumoase de la ei. Pe la noi mai gasesc cat de cat ok, in piata la cei ce aduc marfa din Ungaria.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani, Gabriel si Dora!
Sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
Alexuta_26, tu ce mai faci?
Princess, voi? Sper ca sunteti bine!
Gety? Ce mai face tiza frumoasa?
Monique, referitor la caciulite, cand ai timp da o fuga in Auchan. Aici in Luxemburg in Auchan au o gramada de caciulite si palarioare ff frumoase si am observat ca ce se gaseste in Auchan aici, se cam gaseste si in Auchan in Bucuresti.
Maria a reinceput azi "scoala parintilor". De fapt trebuia sa reinceapa pe 12 august dar din diverse motive n-am reusit s-o ducem decat acum. Abia astept sa vad cu ce impresii vin atat fii-mea cat si ta-su.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?