LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Salutare

Am intrat un pic la voi sa va salut.
Azi sunt suparata...nici chef de munca nu am.
Am fost aseara si am facut timpanograma lui Sebi.Urechea stanga la care scoatem scoatem aeratorul este perfect auzul...insa la urechea dreapta cea operata la Bucuresti iese ca nu aude ...
Ma terminat aceasta veste....nici macar nu stiu ce sa zic...ce sa cred. Daca pana acum eram fericita ca totul era bine...aceasta veste a distrus totul.

Nu mai am chef de nimic. Va pup

, mamica de Sebastian-Mihai

_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Itzy, La multi ani! papusicii tale.Scuze pt intarziere, nu am avut net.
Multumim pentru urari.
Scumpik, am virat banii, sper ca au intrat. Multumim pentru efortul depus.
Roxana, te inteleg perfect. Eu am fost singura cu amandoi, mama mea e la 350 km, o vad de 2 ori pe an. Sotzul ma ajuta cat putea, dar in majoritatea timpului nu era acasa. Plus ca Petru a luat o gramada de boli si i le-a dat lui Toma. Nu zic ca Toma a avut la 3 luni varsat de vant, la 4 luni rubeola.Si erau amandoi bolnavi, iar eu singura cu ei, nu mai stiam incotro s-o apuc. Dar a trecut. In ceea ce o priveste pe mama ta: eu de regula nu ma mai agit nici pt ce zice ea nici soacra mea. Am ajuns la concluzia ca orice as zice nu le schimb cu nimic, au o varsta si asta e. Asa ca ma straduiesc sa le acord respectul cuvenit, iar cand zic lucruri care ma dor sau nu imi convin, pur si simplu incerc sa le ignor. Ca chiar daca le zic ceva numai pun paie pe foc si e si mai rau. Stiu ca e usor de zis.
In ceea ce priveste acomodarea Dariei la cresa ...poate ar mai trebui sa culegi niste info in legatura cu ce se petrece acolo. De regula copii plang, unii mai mult altii mai putin, dar teoretic nu ar trebui sa aiba schimbari de comportament. Adica nu ar trebui sa devina dintr-o data agresivi sau sa le fie dintr-o data frica de ceva anume.
Noi am avut o data ghinion cu Petru ca l-am inscris la o gradi unde era tras de urechi, tinut afara ca vorbea la ora de culcare, lasat nemancat ca nu manca suficient de repede...Am mai scris pe forum despre asta. Si era o gradi privata la care plateam in 2006 10 mil pe luna. Ne-am dat seama ca ceva nu e in regula deoarece Petru incepuse sa devina agresiv, musca copii (scuze de cacof), plangea din orice, dormea prost.El a inceput sa povesteasca ce se intampla acolo abia la vreo 2 saptamani dupa ce nu a mers acolo.
Sper sa nu fie si cazul vostru, dar eu cam la asa ceva m-am gandit cand ai descris tu cum sta ea la olita acolo. Sper ca nu te superi ca m-am bagata asa in problema ta cu experienta noastra. Sanatate multa va doresc! Iar tie: calm, liniste, rabdare toate o sa se rezolve pana la urma.
A, pt conjunctivita, daca tu alaptezi, poti sa ii pui lapte de la tine. Se face mai repede bine decat cu alte picaturi. La mine au avut amandoi: Petru de cca o luna, Toma de 2 saptamani. Ambii s-au vindecat cu lapte de la mine, ca tot mai am, desi nu mai alaptez de 6 luni.
Ramo, tie iti urez spor la treaba! Nasol cu inundatiile.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Ramo, stai linistita, nu-ti face griji, cand ai tu timp! Patri ce mai face?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Lexi , e bine, mercic de intrebare. Ieri m-a uimit foarte tare, a desenat pe o tablita magnetica, un peste si a venit sa imi arate: "mami pecele", deci nu-mi venea sa cred ca ea l-a facut, asa de bine i-a iesit. Azi in schimb m-a sunat mama suparata ca a cazut Patry rau si unde crezi, in parchetul umflat a agatat cu varful sandalei (o tin inclatata ca e frig pe gresie si cum nu avem caldura) si avea in manuta un creion care i-a zagariat destul de rau obrajiorul. Multumesc Celui de sus ca nu a dat cu ochiul in el, ca se intampla o nenerocire.
Devine din ce in ce mai cuminte si ordonata. Daca isi ia ceva in manuta de mancare din bucatarie, cand a terminat sau nu-i mai trebuie nu lasa pe oriunde ci duce la loc.
-ici multi Mariei sa nu sufere dupa bunic.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Am citit mai cu atentie si am vazut ca alaptezi. Deci pt conjunctivita poti folosi laptele matern. Vezi sa nu ia si cel mic, e ff contagioasa.
Cu dusul..Doamne, ce bine imi aduc aminte, alea 5 minute erau minutele mele de relaxare. , incerca sa te mai relaxezi, mai lasa treburile mai usor, sigur nu vine primul ministru pe la tine in control..
Mexxa, imi pare rau ca aveti probleme..Sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mexxa, offf, nu-mi vine sa cred! Nici nu stiu ce sa spun... Dar parca ziceai mai demult ca e totusi posibil sa-i revina auzul dupa 6 luni. Sau am inteles eu gresit? Poate totusi mai e o speranta...

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, imi pare rau de Patri ca s-a lovit asa de rau! sa-i treaca zgarietura, bine ca nu i-a intrat in ochi! Felicitari pentru pestele desenat, cine stie, poate fetita ta are talent la desen
Am observat si eu la Maria ca a devenit mai ordonata si, cat de cat, mai cuminte. Sper s-o si tina.

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

andreea, tare rau imi pare ca din nou se iveste probl asta! mai exista vreo cale de redresare? una peste alta, vreau sa-ti spun ca nasul lui victoras nu aude cu o ureche, ne este prieten foarte bun de ani si ani de zile si am aflat chestia asta intamplator, cand cineva facea o gluma despre sotul meu ca nu e atent si nu aude si nasa noastra ne-a zis ca sotul ei nu aude cu o ureche. credea ca stim, iar noi habar nu aveam, niciodata nu am sesizat. asa ca, chiar daca e ireversibil, ceea ce stiu ca e ca si cum cerul a cazut pe tine, tine-te tare, bine ca o ureche este ok si ca poate vorbi, comunica bine cu voi.

Eni, asta ma gandesc si eu, cum reusiti voi, ca eu am impresia ca sunt un dezastru in devenire. si Cristina, stiu ca nici ea nu are ajutor, cum reusiti fetelor? Eni, multumesc de sfat cu conjunctivita, n-am folosit leacul asta pana acum. sigur e in regula? ca mi-e sa nu-i fac si mai rau. ca lapte am, slava Domnului!

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput

Roxana, eu l-am scos pe Petru din maternitate cu conjunctivita. Am schimbat trei tipuri de picaturi si nu ii trecea secretia deloc. Doctorita a fost cea care m-a sfatuit sa ii pun san in ochi, laptele matern fiind ff bun, plus ca e steril In doua zile i-a trecut, eu ii puneam atunci la fiecare alaptat, Petru sugea din 2 in 2 ore, deci des. De atunci am folosit acest remediu. Dar acum vad ca am cam secat asa ca din pacate, pe viitor nu il voi mai putea folosi. Petru e mai sensibil, a fost si operat la ochi (strabism), asa ca sunt cam in tema pe problemele astea oculare.
Doctorita a zis sa ma storc direct in ochiul bolnav. Adica sa nu te mulgi in pahar si apoi sa ii pui cu pipeta ci direct in ochisor, asa e steril laptele.
Cat priveste cum ne descurcam...in primele luni si la mine a fost haos total. In primele 2 luni tin minte ca ma trezeam noaptea gandindu-ma ca nu ma voi descurca niciodata..Dar uite ca am reusit..Sigur vei reusi si tu..mie acum chiar imi pare rau ca eram atat de stresata ca nu imi ajunge timpul si eram atat de obosita incat parca nici nu am puttu savura perioada de bebeluseala a lui Toma asa ca la Petru...iar acum ma gandesc ca zilele alea nu se vor mai intoarce niciodata.....mi-e dor de zilele in care alaptam si erau ei asa mititei...
Lexi, Maria, sa ii treaca dorul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Cateva zile n-am intrat pe forum, asa ca urez La multi ani celor ce au implinit 2 anisori.

Mario

Darius

Sofia-Ana

Ana-Maria

Tudor

Antonio

Toma

Tudor Alexandru

Scumpik, am depus vineri banii in contul tau, sper ca au ajuns, sunt depusi din contul sotului, Morostes Vasile.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Roxana si eu am patit cu Tudor exact ca Eunice(parca as fi povestit eu mai sus)L-am scos din maternitate cu conjunctivita , i-am schimbat si eu cateva picaturi vreo 3 saptamani si in final cu lapte de mama l-am dres in 2 zile.
La multi ani sarbatoritilor de azi Toma si Tudor Alexandru
Mexxa imi pare rau ca ne di asa vesti despre Sebicu.
Da Monica fiica-mea se referea la bomboane in rugaciunea ei
Ramonar imi pare rau ca ati avut inundatie.

Mergi la inceput