LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

MONIQ - BL.B 3 BIS DE PE N.GRIGORESCU 18

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Cristina

Ramo nasol incident. Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata casa ta dupa inundatie. Brrrrr. Am patit-o si eu anul trecut cu un calorifer....sper sa nu se mai repete ca ma apuca groaza.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Scumpik ...esti o scumpik... Te-ai descurcat excelent. Cred ca a fost o surpriza neasteptata sa te vada tocmai pe tine. ma bucur ca i-a placut. Le asteptam acasica.

Ramo...vaaai...se mai intampla...prilej de reamenajari acum

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

La multi ani, Teu si Toma! Sa fiti norocosi si sanatosi si sa aveti o viata plina de succese si bucurii!

Ramo, imi pare rau de ceea ce vi s-a intamplat, exact la fel era sa patim noi...Nasol.
Itzy, ma bucur ca ati petrecut frumos de ziua Anei, abia astept pozele, chiar mi-e dor de voi.
Monique, . N-a plans Maria dupa socru-meu, in schimb l-a cautat ieri toata ziu prin casa si cel mai mult m-a impresionat cand la un moment dat s-a intins in patul lui pe burtica, cu mainile intinse, ca si cum ar fi imbratisat patul si a zis "tataieeee". Mi s-a rupt sufletul de mila ei. Noroc ca nu mai e mult pana in decembrie cand venim in Bucuresti.
Ieri am primit sms de la xandrutza, a zis ca bebita e mancacioasa, din pacate a facut icter iar ei i s-au angorjat sanii. Speram sa fie bine amandoua! Ne multumeste tuturor pentru sustinere si pentru tot si va pupa pe toate!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Tudor Alexandru si Toma sa cresteti mari si destepti si sa aveti o viata plina de bucurii langa cei dragi iar mamicile voastre sa fie tare mandre de voi.

Skumpick- ai ales un cadou frumos pt Xan- o asteptam cu vesti proaspete si cu pozici.

Vai Ramo ce nasol. Imi dau seama ca arata ca dupa razboi . Pe vecini i-ai inundat tare?

Lilina - Multa sanatate.

Itzy - ati petrecut tare frumos. Si la Victor ii plac tare mult toate animalele dar in special catelusii.

Roxana- nu stiu ce sa-ti spun - nici eu nu ma pot baza pe mama mea din simplul motiv ca e prea grasa si nu poate fugi dupa copii daca ii las la ea.Asa ca prefer sa ma chinui cu cresa.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Cris, da destul de tare i-am inundat, in hol se ved niste pete tare nasoale cum s-a scurs apa, au ramas asa maronii-rosiatice, ca deh a fost apa calda si din abundenta, chiar si in exteriorul blocului se vedea.
itzy, himmmm, nu prea era momentul de alte reamenajari, vroiam in altul mai mare, dar vb aceea "daca e musai, cu placere" sau nu?!
lexi cu mii de scuze, ca inca nik, sper sa rezolv problema cat mai repede

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ramo, stai linistita, nu-ti face griji, cand ai tu timp! Patri ce mai face?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Tudor-Alexandru
Toma

Ma bucur ca v-a placut cadoul si nici macar nu l-ati vazut, doar din ce v-am spus eu, va pe toate. O sa vedeti poze cand revine xan si atunci o sa vedeti.

Itzy ati avut o zi foarte frumoasa ieri, asteptam si pozeeeee

Ramo nasoala faza cu inundatia, imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Ieri a venit sotu acasa incarcat cu cadouri, cumparaturi si bani . Cand am vazut ce preturi sunt in germania nu mi-a venit a crede, totul e cu 50-70% mai ieftin decat noi. A luat lapte Milumil Jr. cu 5,20 euro, Daninino 0,89euro, Lenor (3L) 2,22euro, Mr.Proper (1,4L) 1,35 euro si muuuulte altele. De haine nici nu mai vorbesc, ca a intrat intr-un magazin cu reduceri de pana la 75% si a luat pentru fiecare multe haine, iar cand a ajuns la casa sa plateasca i-a mai facut la total inca o reducere tot de 75%. Deci a luat totul mai mult de pomana, o geaca pt luca cu 3 euro, blugi de firma la fel, daca ar fi dupa mine m-am muta in germania numai pentru reduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

in sfrsit, au trecut zilele in care sotul mi-a fost in delegatie. a venit azi-noapte, la 2 noaptea. pe daria nu am dus-o azi la cresa, este inca bolnavioara. nu mai tin minte daca v-am scris, daria a vomat noaptea de sambata spre duminica in continuu, rau, rau de tot. din 20 in 20 min saracutza voma. cum inchidea ochii, cum voma. noroc ca se indurase maica-mea de mine si a stat noaptea aia cu mine. cred ca a inteles si ea atunci ca e f greu cu amandoi. dupa noaptea aia nu a mai vomat, dar tot tuseste, are febra si nas infundat. pe langa asta a mai facut cu conjunctivita, sigur pe la cresa. nu stiu fetelor cum va descurcati voi cu cresa, dar am impresia ca imi ia toate bolile posibile de la cresa asta, plus comportamente care nu o onoreaza (gen batut alti copii sau incapatanare).

va multumesc ca sunteti alaturi de mine. incerc sa gandesc un program sa nu o solicit pe maica-mea prea mult, dar zau daca imi reuseste. ca sotul imi vine in fiecare zi cel mai devreme la 7.30 seara, asa ca totul, spalat, cumparaturi, calcat, curatenie, dat mancare, culcat etc imi revine mie. plus ca pe victor il alaptez din 3 in 3 ore, si stiti si voi ca alaptatul nu inseamna numai 20 min la san, mai inseamna schimbat scutec, tinut la ragait... si pe daria atunci o apuca si caca si joaca cu mine. e un haos in viata mea ce nu am vazut. fac adevarate eforturi sa imi fac un dus pe zi, si ala nu dureaza mai mult de max 5 min, ca nu e timp.

partea buna: da, am 2 copii care imi sunt lumina ochilor, minunati. daria, chiar daca e geloasa, il iubeste pe victor foarte mult, victor e deja un nazdravan, toata ziua gangure (cand nu plange), vrea sa-i vorbesti, este numai un zambet cand vorbesc cu el. la baita umple toata baia de apa si eu tr sa ma schimb ca ma uda toata cat da din picioare. sunt extraordinari si sunt norocoasa ca-i am.

va pup

www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)

Mergi la inceput