Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

HELPPP am copil cu o tona de muci!!!nu ma lasa sa-i curat nasu nimic!!!numa un show am fost toata noaptea ca nu poate dormi nu poate respira la cat bagaj are in nas...parca vorbeati de niste picaturi minune de nas???lalad??please nu mai stiu cum le zice...si daca aveti alte sfaturi pana ajung la doc...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

MONI NICI NU AM VRUT SA AUD DE BATISTA SUGARULUI DAR DUPA 3 NOPTI NEDORMITE SI CU UN CHIN CONTINUU PT SARA,AM CUMPARAT MINUNEA,I DESFUNDA RAPID NASUCU,CU URLETELE DE RIGOARE,EA PLANGE,EU PLANG,TATI ASPIRA CA MAMA TINE COPILA,RESPIRA OK SI DOARME LINISTITA.....DA FUGA SI CUMPAR-O DACA NU O AI ,PUNE PICATURI SI ASPIA BINE DE 3-4 ORI PE ZI

imi cer scuze daca deranjez dar intentionat am scris cu lit mari

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

lala o intrebare pt tine daca ii curg mucii pana in gura mai trebuie dat sinupretu?ca vad ca iasa aaspirat fara probleme...de n-a gustat la mucisori eu i-am luat batista bb la fol numa tubu si trag cu gura sa nu-l stresez prea tare.si sa-i dau panadol?i-am dat pana acum la 6 ore .scuze ca te bat la cap da nu-mi raspunde doc la tel si mi asa sa-l scot pe vremea asta ca ploua e tare urat sa-l mai duc la clinica unde sigur sunt gramada dde oameni raciti...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Moni, Sinupretul face sa curga mucisorii si din "spatele" nasului ca sa ma exprim foarte medical , curata caile respiratorii. Eu il administrez la orice forma de muci.
Si baga batista bebelusului la aspirator, o sa vezi cati ies.
Si inca ceva incalzeste serul fiziologic, il pui si apoi aspiri E mult mai bun serul incalzit putin decat apa de mare.
Si da, i-as da Panadol dar nu la 6 ore ci la 8 ore sau chiar doar dimineata si seara daca nu face febra, pentru 2 zile sa ajut diminuarea infectiei.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neata!

Hihihi, ne bucuram mult ca v-au placut pozele noastre, va pupam si va multumim de laude!

Pe de alta parte, ne intristam sa auzim ca sunt atatia bebei care au racit; nici nu a venit frigul bine si au dat mucisorii peste ei... Si C. are cativa, care se fac auziti noaptea; i-am pus aseara batista bebelusului, insa pana acum nu m-am preocupat cine stie ce.. Bine ca am Sinupret in casa!

Ah, Virgoooo, congrats! Stiam eu ca ai sa reusesti :P Io nu as fi plecat din Olanda nici infierata, da' stiu ca tu asta ti-ai dorit, asa ca ma bucur pentru tine; cine stie, poate prin peregrinarile mele ajung si pe la Cluj, sa il vad si eu pe Cazimirosu' si ochisorii lui albastri!

Noi ne retragem, suntem pasari de noapte, ne-am trezit la 11:00, am cazut si in cap :(((( iar! Tre' sa ii dau sa pape la mucoshel!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mitsu-bishu

am cazut si in cap :(((( iar! Tre' sa ii dau sa pape la mucoshel!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

si eva si-a luat azi un mop in cap .. de fapt o coada de mop peste nas si deasupra sprancenei .. mama dadea cu mopu si eva ma plimba in cerc, mama nu s-a uitat in spate, eu eram atenta la eva .. si uite asa accidentu' .. a urlat saracuta. am inlemnit de frica .. putea s-o loveasca drept in ochi .. si mereu zic ca gata asta e ultima oara, o sa fiu atenta .. imi vine sa ma bat singura. sper sa nu se invineteasca locul. am pus o lingura si apoi gheata ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Eva si Conrad clopoteii sa treaca buba!
Asta e, se intampla si accidente. Parca, cand iti propui sa fii mai atenta, tocmai atunci se intampla cate ceva ...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

Citat:

HELPPP am copil cu o tona de muci!!!nu ma lasa sa-i curat nasu nimic!!!numa un show am fost toata noaptea ca nu poate dormi nu poate respira la cat bagaj are in nas...parca vorbeati de niste picaturi minune de nas???lalad??please nu mai stiu cum le zice...si daca aveti alte sfaturi pana ajung la doc...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

MONI NICI NU AM VRUT SA AUD DE BATISTA SUGARULUI DAR DUPA 3 NOPTI NEDORMITE SI CU UN CHIN CONTINUU PT SARA,AM CUMPARAT MINUNEA,I DESFUNDA RAPID NASUCU,CU URLETELE DE RIGOARE,EA PLANGE,EU PLANG,TATI ASPIRA CA MAMA TINE COPILA,RESPIRA OK SI DOARME LINISTITA.....DA FUGA SI CUMPAR-O DACA NU O AI ,PUNE PICATURI SI ASPIA BINE DE 3-4 ORI PE ZI

imi cer scuze daca deranjez dar intentionat am scris cu lit mari

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

ali am batista bb dar n-o folosesc cu aspiratorul si trag eu cu gura,folosesc doar tubuletul de plastic...e drept ca am mai custat din mucisori la ce candtitate ii iasa
doc mi-a zis ca nu mi-o recomanda ca cica i-ar stimula secretia de muci...dar n-am ce face ca n-are aer...nici la san nu poate sta ca nu mai are pe unde sa respire

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:

lala o intrebare pt tine daca ii curg mucii pana in gura mai trebuie dat sinupretu?ca vad ca iasa aaspirat fara probleme...de n-a gustat la mucisori eu i-am luat batista bb la fol numa tubu si trag cu gura sa nu-l stresez prea tare.si sa-i dau panadol?i-am dat pana acum la 6 ore .scuze ca te bat la cap da nu-mi raspunde doc la tel si mi asa sa-l scot pe vremea asta ca ploua e tare urat sa-l mai duc la clinica unde sigur sunt gramada dde oameni raciti...

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Moni, Sinupretul face sa curga mucisorii si din "spatele" nasului ca sa ma exprim foarte medical , curata caile respiratorii. Eu il administrez la orice forma de muci.
Si baga batista bebelusului la aspirator, o sa vezi cati ies.
Si inca ceva incalzeste serul fiziologic, il pui si apoi aspiri E mult mai bun serul incalzit putin decat apa de mare.
Si da, i-as da Panadol dar nu la 6 ore ci la 8 ore sau chiar doar dimineata si seara daca nu face febra, pentru 2 zile sa ajut diminuarea infectiei.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

ok...i-am dat la 10 jum panadolul o sa i-l dau deseara caci febra n-a facut... o sa-l pun la aspirator poate de asta i se umple imediat nasu la loc...si o sa incerc si cu serul incalzit

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Eva si Conrad clopoteii sa treaca buba!
Asta e, se intampla si accidente. Parca, cand iti propui sa fii mai atenta, tocmai atunci se intampla cate ceva ...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Sa stii, Alina(kalos), ca asa e!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:

ali am batista bb dar n-o folosesc cu aspiratorul si trag eu cu gura,folosesc doar tubuletul de plastic...e drept ca am mai custat din mucisori la ce candtitate ii iasa
doc mi-a zis ca nu mi-o recomanda ca cica i-ar stimula secretia de muci...dar n-am ce face ca n-are aer...nici la san nu poate sta ca nu mai are pe unde sa respire

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Nu stiu cat de adevarata e chestia asta cu stimularea secretiei...eu o aspir pe Daria seara de seara aproape cu BB si nu am avut niciodata probleme de genul...de cele mai multe ori iese doar apa de mare care i-o bag si cate un mucisor ratacit

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Simona ...uffff

Febra asta a facut-o sigur de la gat.
Mai poti sa ii dai cu spray Tantum Verde in gatut.

Si mai exista un spray numit Bioparox ce se da in gat si in nas dar nu am prospectul in casa si nu cred ca se administreaza totusi sub un an
Cat despre remedii naturiste, la Bogdan nu au functionat niciodata

Simo , inca ceva :
Desitin-Diazepam nu ii mai da decat daca depaseste 39,5 C. Asta previne convulsiile febrile insa este un medicament foarte controversat. Daca voi in familie nu ati avut episoade de convulsii in copilarie este o sansa mica ca Sara sa faca. In general predispozitia se transmite genetic.

Multa sanatate si te compatimesc sincer, stiu exact ce inseamna sa ai un copil ce colecteaza ca un aspirator fiecare virus sau microb pe langa care trece
Din pacate primii trei ani sunt cei mai nasoi deoarece este evident si la tine, cum a fost si la Bogdan ca Sara a dezvoltat deja o sensibilitate imunitara
Bogdan a inceput sa o mai rareasca dupa intrarea in colectivitate.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Lala , multumesc mult
Spray cu Tantum Verde nu cred ca pot sa folosesc...deja am show de cate ori ii dau antibioticul , nu cred ca pot s-o fac sa stea cu gura deschisa ca s-i pulverizez sprayul.
Deocamdata vad ca antibioticul isi face efectul , n-a facut febra azi-noapte si nici azi , Doamne-ajuta !
Desitin diazepam i-am dat pt ca ea a facut un episod urat la prima infectie , cand avea 2 luni ...a intrat intr-o stare nasoala , au vazut-o 5 doctori in noaptea aceea ( eram la spital la Victor Gomoiu ) si nu s-au putut decide daca au fost convulsii sau frison.
Pediatra ei mi-a zis sa-i dau desitin-diazepam daca temp trece peste 39.
Sper sa nu mai fie cazul.

Oricum , cred ca o singura doza de 5 ml nu are cum s-o afecteze in sens negativ.
Acum , ca mi-ai spus ca este un medicament controversat , trebuie sa te intreb ...in ce sens , ce efecte negative poate sa aiba ?
Pupici ca mi s-a trezit pisoiul

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput