Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 20
stoisor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jelimoni HELPPP am copil cu o tona de muci!!!nu ma lasa sa-i curat nasu nimic!!!numa un show am fost toata noaptea ca nu poate dormi nu poate respira la cat bagaj are in nas...parca vorbeati de niste picaturi minune de nas???lalad??please nu mai stiu cum le zice...si daca aveti alte sfaturi pana ajung la doc... ![]() MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
MONI NICI NU AM VRUT SA AUD DE BATISTA SUGARULUI DAR DUPA 3 NOPTI NEDORMITE SI CU UN CHIN CONTINUU PT SARA,AM CUMPARAT MINUNEA,I DESFUNDA RAPID NASUCU,CU URLETELE DE RIGOARE,EA PLANGE,EU PLANG,TATI ASPIRA CA MAMA TINE COPILA,RESPIRA OK SI DOARME LINISTITA.....DA FUGA SI CUMPAR-O DACA NU O AI ,PUNE PICATURI SI ASPIA BINE DE 3-4 ORI PE ZI
imi cer scuze daca deranjez dar intentionat am scris cu lit mari
Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui jelimoni lala o intrebare pt tine MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Moni, Sinupretul face sa curga mucisorii si din "spatele" nasului ca sa ma exprim foarte medical
Si baga batista bebelusului la aspirator, o sa vezi cati ies.
Si inca ceva incalzeste serul fiziologic, il pui si apoi aspiri E mult mai bun serul incalzit putin decat apa de mare.
Si da, i-as da Panadol dar nu la 6 ore ci la 8 ore sau chiar doar dimineata si seara daca nu face febra, pentru 2 zile sa ajut diminuarea infectiei.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Mitsu-bishu spune:
Neata!
Hihihi, ne bucuram mult ca v-au placut pozele noastre, va pupam si va multumim de laude!
Pe de alta parte, ne intristam sa auzim ca sunt atatia bebei care au racit; nici nu a venit frigul bine si au dat mucisorii peste ei... Si C. are cativa, care se fac auziti noaptea; i-am pus aseara batista bebelusului, insa pana acum nu m-am preocupat cine stie ce.. Bine ca am Sinupret in casa!
Ah, Virgoooo, congrats! Stiam eu ca ai sa reusesti :P Io nu as fi plecat din Olanda nici infierata, da' stiu ca tu asta ti-ai dorit, asa ca ma bucur pentru tine; cine stie, poate prin peregrinarile mele ajung si pe la Cluj, sa il vad si eu pe Cazimirosu' si ochisorii lui albastri!
Noi ne retragem, suntem pasari de noapte, ne-am trezit la 11:00, am cazut si in cap :(((( iar! Tre' sa ii dau sa pape la mucoshel!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui Mitsu-bishu am cazut si in cap :(((( iar! Tre' sa ii dau sa pape la mucoshel! Lavi, de baby ConradFilmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami Povestea nasterii Ne facem mari! www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli NOU! |
si eva si-a luat azi un mop in cap .. de fapt o coada de mop peste nas si deasupra sprancenei .. mama dadea cu mopu si eva ma plimba in cerc, mama nu s-a uitat in spate, eu eram atenta la eva .. si uite asa accidentu' .. a urlat saracuta. am inlemnit de frica .. putea s-o loveasca drept in ochi .. si mereu zic ca gata asta e ultima oara, o sa fiu atenta .. imi vine sa ma bat singura. sper sa nu se invineteasca locul. am pus o lingura si apoi gheata ..

Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
kalosalina spune:
Eva si Conrad 
clopoteii sa treaca buba!
Asta e, se intampla si accidente. Parca, cand iti propui sa fii mai atenta, tocmai atunci se intampla cate ceva
...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stoisor
MONI NICI NU AM VRUT SA AUD DE BATISTA SUGARULUI DAR DUPA 3 NOPTI NEDORMITE SI CU UN CHIN CONTINUU PT SARA,AM CUMPARAT MINUNEA,I DESFUNDA RAPID NASUCU,CU URLETELE DE RIGOARE,EA PLANGE,EU PLANG,TATI ASPIRA CA MAMA TINE COPILA,RESPIRA OK SI DOARME LINISTITA.....DA FUGA SI CUMPAR-O DACA NU O AI ,PUNE PICATURI SI ASPIA BINE DE 3-4 ORI PE ZI imi cer scuze daca deranjez dar intentionat am scris cu lit mari Sara Ioana 15.02.2008" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI ALBUM ZUZE ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA NUNTA MAMI SI TATI PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA POZE SPECIALE ASA MARE SUNT ACUM |
ali am batista bb dar n-o folosesc cu aspiratorul si trag eu cu gura,folosesc doar tubuletul de plastic...e drept ca am mai custat din mucisori la ce candtitate ii iasa
doc mi-a zis ca nu mi-o recomanda ca cica i-ar stimula secretia de muci...dar n-am ce face ca n-are aer...nici la san nu poate sta ca nu mai are pe unde sa respire

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Moni, Sinupretul face sa curga mucisorii si din "spatele" nasului ca sa ma exprim foarte medical Si baga batista bebelusului la aspirator, o sa vezi cati ies. Si inca ceva incalzeste serul fiziologic, il pui si apoi aspiri E mult mai bun serul incalzit putin decat apa de mare. Si da, i-as da Panadol dar nu la 6 ore ci la 8 ore sau chiar doar dimineata si seara daca nu face febra, pentru 2 zile sa ajut diminuarea infectiei. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
ok...i-am dat la 10 jum panadolul o sa i-l dau deseara caci febra n-a facut... o sa-l pun la aspirator poate de asta i se umple imediat nasu la loc...si o sa incerc si cu serul incalzit

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
ginnette spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Eva si Conrad ![]() clopoteii sa treaca buba! Asta e, se intampla si accidente. Parca, cand iti propui sa fii mai atenta, tocmai atunci se intampla cate ceva ...Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Sa stii, Alina(kalos), ca asa e!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
kalosalina spune:
| citat din mesajul lui jelimoni ali am batista bb dar n-o folosesc cu aspiratorul si trag eu cu gura,folosesc doar tubuletul de plastic...e drept ca am mai custat din mucisori la ce candtitate ii iasa doc mi-a zis ca nu mi-o recomanda ca cica i-ar stimula secretia de muci...dar n-am ce face ca n-are aer...nici la san nu poate sta ca nu mai are pe unde sa respire ![]() ![]() MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
Nu stiu cat de adevarata e chestia asta cu stimularea secretiei...eu o aspir pe Daria seara de seara aproape cu BB si nu am avut niciodata probleme de genul...de cele mai multe ori iese doar apa de mare care i-o bag si cate un mucisor ratacit
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
gattasalvaje spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Simona ...uffff ![]() Febra asta a facut-o sigur de la gat. Mai poti sa ii dai cu spray Tantum Verde in gatut. Si mai exista un spray numit Bioparox ce se da in gat si in nas dar nu am prospectul in casa si nu cred ca se administreaza totusi sub un an ![]() Cat despre remedii naturiste, la Bogdan nu au functionat niciodata ![]() Simo , inca ceva : Desitin-Diazepam nu ii mai da decat daca depaseste 39,5 C. Asta previne convulsiile febrile insa este un medicament foarte controversat. Daca voi in familie nu ati avut episoade de convulsii in copilarie este o sansa mica ca Sara sa faca. In general predispozitia se transmite genetic. Multa sanatate si te compatimesc sincer, stiu exact ce inseamna sa ai un copil ce colecteaza ca un aspirator fiecare virus sau microb pe langa care trece ![]() Din pacate primii trei ani sunt cei mai nasoi deoarece este evident si la tine, cum a fost si la Bogdan ca Sara a dezvoltat deja o sensibilitate imunitara ![]() Bogdan a inceput sa o mai rareasca dupa intrarea in colectivitate. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Lala , multumesc mult

Spray cu Tantum Verde nu cred ca pot sa folosesc...deja am show de cate ori ii dau antibioticul , nu cred ca pot s-o fac sa stea cu gura deschisa ca s-i pulverizez sprayul.
Deocamdata vad ca antibioticul isi face efectul , n-a facut febra azi-noapte si nici azi , Doamne-ajuta !
Desitin diazepam i-am dat pt ca ea a facut un episod urat la prima infectie , cand avea 2 luni ...a intrat intr-o stare nasoala , au vazut-o 5 doctori in noaptea aceea ( eram la spital la Victor Gomoiu ) si nu s-au putut decide daca au fost convulsii sau frison.
Pediatra ei mi-a zis sa-i dau desitin-diazepam daca temp trece peste 39.
Sper sa nu mai fie cazul.
Oricum , cred ca o singura doza de 5 ml nu are cum s-o afecteze in sens negativ.
Acum , ca mi-ai spus ca este un medicament controversat , trebuie sa te intreb ...in ce sens , ce efecte negative poate sa aiba ?
Pupici ca mi s-a trezit pisoiul

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta