Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (113)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Al meu AC NU vrea sa faca caldura nu stiu de ce dar nu reusesc deloc sa il fac sa plece pe aer cald.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Al meu AC NU vrea sa faca caldura nu stiu de ce dar nu reusesc deloc sa il fac sa plece pe aer cald.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Dar il lasi mai mult sa mearga? De exemplu, la al meu, dupa cateva minute bune incepe sa bage caldura...pana atunci sta sa "gandeasca"

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ramona, daca ai timp, sigur vreau sa ne intilnim. mai stati in cluj dupa consult? unde mergeti la dr? la clinica de la str crisan? poti sa ma suni cind terminati si vin sa ne intilnim undeva in centru.

Virgo
, felicitari!!!! sint multe crese private in oras. dar trebuie sa le vezi ca sa poti sa te exprimi... si sint multe care nu iau copii decit de la doi ani...legat de apartamente si case de inchiriat, isnt in oras, nu e nevoie sa mergi la tara. ma mai interesez si eu si te tin la curent.

Miri, sanatate multa mamei tale. DD sa fie cu ea!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Pe bune ???
Asa tuta sunt...
Eu il setam, vedeam ca sta si nu face nimic...ma enervam...il injuram si il opream
Deci e normal sa stea un timp si sa nu faca nimic
Acum incerc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ramona, daca ai timp, sigur vreau sa ne intilnim. mai stati in cluj dupa consult? unde mergeti la dr? la clinica de la str crisan? poti sa ma suni cind terminati si vin sa ne intilnim undeva in centru.

Virgo
, felicitari!!!! sint multe crese private in oras. dar trebuie sa le vezi ca sa poti sa te exprimi... si sint multe care nu iau copii decit de la doi ani...legat de apartamente si case de inchiriat, isnt in oras, nu e nevoie sa mergi la tara. ma mai interesez si eu si te tin la curent.

Povestea Nasterii

Mergem la clinica nr 3, asta cred ca e langa gara, nush cum se numeste strada, sotu cunoaste mai bine Cj ca el a facut fac acolo.
Trimite-mi nr pe PM, si te sun daca putem sa ne intalnim.

Fetelor, ia uitati ce am gasit:http://www.healthy.ro/articol/Preventie/5142/Plasticul-din-care-mancam-ne-imbolnaveste.html , chiar si biberoanele sunt un pericol

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Alina saru'mana, dau de baut !!!

Mergeeee !
Ce moaca am putut fi, am inghetat ca fraiera de 2 saptamani crezand ca e stricat afurisitu .
Raman datoare

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Alina saru'mana, dau de baut !!!

Mergeeee !
Ce moaca am putut fi, am inghetat ca fraiera de 2 saptamani crezand ca e stricat afurisitu .
Raman datoare

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Ma bucur ca te-am putut ajuta!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Virgo

Povestea Nasterii

Mergem la clinica nr 3, asta cred ca e langa gara, nush cum se numeste strada, sotu cunoaste mai bine Cj ca el a facut fac acolo.
Trimite-mi nr pe PM, si te sun daca putem sa ne intalnim.

Fetelor, ia uitati ce am gasit:http://www.healthy.ro/articol/Preventie/5142/Plasticul-din-care-mancam-ne-imbolnaveste.html , chiar si biberoanele sunt un pericol

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI
VEDETA LU MAMA

ramo, am vazut articolul. la efecte nocive scrie asa Creste libidoul si dorinta sexuala foarte mult;Din partea mea, n-are decat ,chiar nu ma deranjeaza,chiar asa, sa=l creasca dom'le auzi la ei ,efect nociv

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

FELICITARI, LAVI(VIRGO)!

Si bafta multa si sotului!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

gata ..l-am culcat si mi-am pus cafeluta..n-am prea citit din urma dect ultimele 2 pagini de unde am mai dedus eu ca mitsu a aparut...n-am apucat sa citesc nici mesajul ca era lung si eram stresata bu bebe mucos si plangacios dupa noapte nedormita...welkome mitsu ma bag imediat sa citesc..insa nu m-am putut abtine sa nu deschid cateva poze!!f frumos, o sa ma uit acus la restu

ven si voi cu mucisori??multa sanatate sa treaca repede!

lala o intrebare pt tine daca ii curg mucii pana in gura mai trebuie dat sinupretu?ca vad ca iasa aaspirat fara probleme...de n-a gustat la mucisori eu i-am luat batista bb la fol numa tubu si trag cu gura sa nu-l stresez prea tare.si sa-i dau panadol?i-am dat pana acum la 6 ore .scuze ca te bat la cap da nu-mi raspunde doc la tel si mi asa sa-l scot pe vremea asta ca ploua e tare urat sa-l mai duc la clinica unde sigur sunt gramada dde oameni raciti...

ramo ai dus sumar la analize?sper sa iasa bine sa scapati de belea!

elle mersi de raspuns! am luat sinupretul da inca nu i-am dat doar panadol si picaturi in nas plus curatat
astept sfatu vostru

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput