Vacanta in Turcia (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenca spune:

despre hotel Miracle-Antalya ce mai stiti?noi vom fi acolo de pe 20 iunie -27 iunie cu fetele(1 an si 5 ani), am si eu o intrebare la cele care au fost la acest hotel:daca au mancare mai dietitica pentru copii , si pt cea mica de 1 an dc sunt blendare sa ii fac piureuri ,ce fel se supe au la pranz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Dragilor, a fost cineva la KUSADASI - Hotel SURMELI EFES ? Am prins o oferta interesanta din 6 iunie si as vrea sa stiu daca este ok pentru un copil de 3 ani ... Ca distractii si conditii de cazare ...

Noi n-am mai fost niciodata in concediu in Turcia, iar cu bebe n-am iesit din tara si ar fi prima data cand mergem cu avionul ... am emotii, nu stiu cum va suporta calatoria ...

Ceva impresii de la mamicile cu bebei de varsta asta plimbati cu avionul ?

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Buna seara!

Anul asta vreau sa merg prima oara in Turcia, cu fetita de 10 luni.
A fost cineva la sfarsitul lunii mai in zona Antalya? Cum este vremea? Apa este suficient de calda?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madairina spune:

Citat:
citat din mesajul lui bogdanai

Dragilor, a fost cineva la KUSADASI - Hotel SURMELI EFES ? Am prins o oferta interesanta din 6 iunie si as vrea sa stiu daca este ok pentru un copil de 3 ani ... Ca distractii si conditii de cazare ...

Noi n-am mai fost niciodata in concediu in Turcia, iar cu bebe n-am iesit din tara si ar fi prima data cand mergem cu avionul ... am emotii, nu stiu cum va suporta calatoria ...

Ceva impresii de la mamicile cu bebei de varsta asta plimbati cu avionul ?

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Baiatul meu a fost foarte incantat ca merge cu avionul. Avea atunci 2 ani si 10 luni. Singura problema a fost ca s-a certat cu tasu care sa stea la geam. Mai greu e ca stai destul de mult in aeroport si fimiu nu avea rabdare ca vroia sa vada avionul. Nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme pentru ei e o distractie. Crede-ma ca i-a placut enorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Bogdanai, noi am mers anul trecut cu avionul in Rhodos, cu amandoi copiii: David de 3 ani si 8 luni si Mara de 1 an si 2 luni. Le-a placut tare mult, zborul a fost la pranz, cand ei de obicei dorm asa ca au dormit mare parte din drum. Am avut si noroc ca nu le-a fost rau.
In schimb fetita prietenilor a urlat de cand s-a urcat in avion, cat au tinut procedurile de decolare si intr-un tarziu a adormit iar la aterizare s-a trezit si a inceput din nou sa urle. Pentru ea zborul cu avionul a fost un stres, poate o deranjau si urechile, oricum ei ii este frica si in lift.

Anul acesta mergem in Antalya, sper sa ne mearga la fel de bine ca si anul trecut. De David nu ma tem dar Mara a mai crescut si nu stiu cum va reactiona acum, ca stie mai multe decat anul trecut, atunci nu prea pricepea ea ce se intampla

Va doresc zbor placut!

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

fetele, o intrebare pt cele care ati fost in Turcia: iti trebuie viza luata dinainte ??? Intreb pt ca am gasit pe net asta:

"Regim pasapoarte
Pasaport simplu: este necesara obtinerea vizei
Pasaport de serviciu: nu este necesara obtinerea vizei pentru scurt sejur
Pasaport diplomatic: nu este necesara obtinerea vizei pentru scurt sejur
Perioada de scurt sejur: 90"

Conditii de intrare si regim de sedere
Viza de intrare īn Republica Turcia este obligatorie pentru cetatenii romāni, detinatori de pasapoarte simple. Nu este necesara viza de tranzitare a Turciei pentru cetatenii romāni care au aplicata īn pasaport viza tarii de destinatie (maximum 5 zile). Toate tipurile de viza se obtin numai de la oficiile diplomatice ale Republicii Turcia īn Romānia sau īn strainatate.
Īn mod exceptional, autoritatile turce acordala frontiera viza de intrare īn Turcia, exclusiv pentru calatoriile īn scop turistic, cu drept de sedere de 30 zile si o singura intrare.

Voi ce stiti de asta ??? S-o fi schimbat ceva anul asta ? E o info mai veche ?? Va rog sa ma lamuriti daca stiti.

aici am gasit asta http://www.destinatiieuropene.ro/informatii-turistice/turcia/

merci !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Crinutz, eu am fost acum 2 saptamani la Istanbul, am luat viza din aeroport, ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

pe un alt forum de calatorii spunea cineva, care cred ca se ocupa cu diverse in turism, ca de la 1 mai viza este de 15 euro si e valabila 90 de zile.
Si el spunea ca se ia de la granita, resp aeroport.

multumesc clyo !

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Se ia de la aeroport direct, exact ca si anii trecuti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Da, se ia din aeroport, la turci, la sosire si costa 10 euro de persoana, adult si copii. M-am interesat anul asta si asa mi s-a spus de la agentie.
In schimb, verificati pasapoartele. Daca nu imi zicea tipa de la agentie care e regimul, nu cred ca ma uitam si poate, cine stie, aveam o problema. Pasaportul tb sa fie valabil 6 luni de la data de intrare in turcia, nici mai mult nici mai putin. Copiii au valabilitate de 3 ani la pasaport si al fetitei celei mari ii expira pe 15 decembrie...Asa ca pe 23 iunie cand ajungem acolo...ne lipsesc cateva zile pana la 6 luni, o sa i-l refac sa fiu sigura. Ca vorba aia, poate nu intelege ca e turc...

Mergi la inceput