Vacanta in Turcia (8)
Raspunsuri - Pagina 18
crisstin spune:
De la 1 mai viza costa 10 lire sterline sau 15 euro sau 20 dolari.
www.mfa.gov.tr/visa-fees-at-border-gates-for-2008.en.mfa" target="_blank">http://www.mfa.gov.tr/visa-fees-at-border-gates-for-2008.en.mfa
Cat despre pasaport asa e , 6 luni valabilitate la data intrarii in Turcia
Bebe Beca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lenca despre hotel Miracle-Antalya ce mai stiti?noi vom fi acolo de pe 20 iunie -27 iunie cu fetele(1 an si 5 ani), am si eu o intrebare la cele care au fost la acest hotel:daca au mancare mai dietitica pentru copii , si pt cea mica de 1 an dc sunt blendare sa ii fac piureuri ,ce fel se supe au la pranz? |
De obicei, in fiecare an se schimba bucatarii, asa ca nu este la fel mancarea de la un an la altul. Insa cu siguranta veti gasi ceva de mancare, nu ar trebui sa fie asta preocuparea principala. Daca va satisfac facilitatile oferite de hotel, atunci veti avea un concediu frumos! Vacanta placuta!
Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
lenca spune:
merci mult pt raspuns Ioana, sper sa fie un concediu de odihna reusit, mai ales ca vom fi cu fetele si bunicii.
clyo spune:
citat din mesajul lui kid2003 Da, se ia din aeroport, la turci, la sosire si costa 10 euro de persoana, adult si copii. M-am interesat anul asta si asa mi s-a spus de la agentie. In schimb, verificati pasapoartele. Daca nu imi zicea tipa de la agentie care e regimul, nu cred ca ma uitam si poate, cine stie, aveam o problema. Pasaportul tb sa fie valabil 6 luni de la data de intrare in turcia, nici mai mult nici mai putin. Copiii au valabilitate de 3 ani la pasaport si al fetitei celei mari ii expira pe 15 decembrie...Asa ca pe 23 iunie cand ajungem acolo...ne lipsesc cateva zile pana la 6 luni, o sa i-l refac sa fiu sigura. Ca vorba aia, poate nu intelege ca e turc... |
cum ziceam, am fost la Istanbul acum 2 saptamani cu pasaport care expira la inceputul lunii octombrie, deci in mai putin de 6 luni.
nu am avut nici un fel de problema.
am si intrebat la granita si mi s-a spus ca nu mai e valabila faza cu 6 luni.
puisorul spune:
O intrebare pentru cine are agentie sau experienta: e mai ieftin sa cumperi cu early booking sau cu last minute? Am crezut ca am pierdut early booking-urile dar am mai gasit ceva. Si nu stiu ce sa fac: sa cumpar sau sa astept un last minute?
Si inca o rugaminte: puteti recomanda un hotel( Antalya sau Kusadasi) unde e ok de mers cu un copil mic? Nu ma intereseaza aquaparkuri sau alte minunatii pt ca pitica noastra e prea mica ca sa se bucure de asa ceva. In plus sa fie la preturi rezonabile: nu RW, Ela, Cornelia, etc. Important e sa fie curat, mancarea buna( nu neaparat UAL) si marea aproape.
Multumesc
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
mimsi spune:
citat din mesajul lui lenca despre hotel Miracle-Antalya ce mai stiti?noi vom fi acolo de pe 20 iunie -27 iunie cu fetele(1 an si 5 ani), am si eu o intrebare la cele care au fost la acest hotel:daca au mancare mai dietitica pentru copii , si pt cea mica de 1 an dc sunt blendare sa ii fac piureuri ,ce fel se supe au la pranz? |
Am fost anul trecut la Miracle. Aveau si mancare dietetica la bufetul adultilor si la bufetul copiilor. Aveau supe (2 feluri pe zi cele de la bufetul copiilor) si multe altele la adulti. De blender nu-mi amintesc. Gasesti lapte la toate mesele (si intre mese la bar), microunde ca sa incalzesti biberoanele, sigur nu va fi nicio problema cu mancarea. Copila noastra avea atunci aproape 3 ani si s-a simtit tare bine.
Vacanta frumoasa va dorim!
cristina_ana spune:
Asta cu last minute ma intereseaza si pe mine, daca stie cineva! Cu cat timp inainte se iau?
Eu nu am luat bilete inca, pentru ca astept sa trec de ecografia morfologica de trim II de sapt viitoare, sa vad eu ca totul e OK cu bebe. Si m-ar interesa si pe mine hoteluri cu facilitati pentru copii, ca la Royal Wings, Aquafantasy sau Royal Dragon unde vroiam, sigur nu mai gasesc locuri.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 22+ cu ( Emma Ioana )
POZE
puisorul spune:
Am gasit o oferta buna pt IC Santai. Fetele care ati stat acolo imi puteti da cateva detalii? Am citit ca parca Moniland a fost acolo dar nu stiu cum sa dau de postul ei.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Angelinne spune:
Vreau sa aleg intre Arancia in Alanya si Joy nashira in Side ,,,oare care e mai ok?
bebec07 spune:
Eu stiu ca ofertele last-minute sunt cam la acelas pret cu early-booking dar nu au decat la hotelurile ce au ramas cu cateva camere libere.Adica nu poti sa-ti alegi un hotel si sa astepti last-minute-ul caci risti sa nu intre in aceasta categorie.
Apropo de IC Santai, noi ne-am luat deja bilete pt 22-29 august, deci astept impresiile cu nerabdare.
O zi frumoasa!