Vacanta in Turcia (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

La "Club Resort Select Maris" din Marmaris a fost cineva?
Imi place locatia si ma tenteaza, desi nu sunt hotarata sa ma intorc si anul acesta in Turcia.
------------------------------------------

"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Crinutz daca partenerii vostri de concediu prefera sa stea prin jurul hotelului nu puteti lua voi una din masini, o harta si... p'aci ti-e drumul? Te inteleg perfect, ca nici eu n-am stare, zile in sir in acelasi loc, prefer sa ma plimb, sa vad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ioana, merci pentru raspuns. Am cerut mai multe oferte pentru RW. Voi aveti ceva bun?

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

bun gasit, fetelor!
dupa multe deliberari am platit si noi pentru hotel Sealight din Kusadasi. sper sa fie totul in regula, singurul lucru care ma cam sperie este drumul cu masina cu cei 2 copii ai mei.
sper ca ei sa nu se plictiseasca prea tare si sa ne bucuram de acesta vacanta mult asteptata.

vacanta placuta, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

De hotelul Kemal bay din Alanya a auzit cineva? Ati fost careva? Am intrebat la o agentie si au o oferta super pt. hotelul asta dar poate imi dati niste informatii in plus. Va rog mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna fetele!!!
Am fost de doua ori in Turcia, o data cu parintii, la Marmaris, in 2000 si o data in 2005, deja graviduta, in Antalya. Sotul meu a fost absolut total anti-Turcia, am stat la Kremlin Palace si s-a plictisit de moarte, asa ca nu-l mai prind acolo.
Fetita care a calatorit in Antalya in burtica are acum 3 ani jumatate si mai are o surioara de 8 luni. Vreau sa mai dau o sansa litoralului turcesc si sa imi duc fetitele sa se distreze (normal, cea mare mai mult). O sa merg impreuna cu mama, soacra, bunica, vad eu pana la urma pe cine iau cu mine si cu fetele, important e ca de data asta sa aleg bine.
Stie cineva ceva de Sungate? Acum ii zice Rixos Sungate, i se spunea Sungate Port Royal, e in Kemer. Eu am niste recomadari de la nasii de casatorie ai nostri care au fost in mai multe cluburi turcesti si ma asigura ca acolo este un paradis pentru copii...

Vreau ceva fix pentru copii micutzi, a mea o sa aiba 3 ani si 8 luni in iunie cand mergem, gen tobogane cu apa mici, piscinute mici, gradinita din aceea si in plus: multa, multa, cat mai multa vegetatie. Adica sa nu fie ca la Kremlin, unde era ceva artificial si kitchos: un dreptunghi pe un camp umplut cu niste copacei, cu niste restaurante, cu cateva piscine si cam asta...Vreau ceva mai real, o padurice, gazon, umbra, verdeata, liniste, distractie maxima pentru copii si plaja frumoasa sa pot si eu sa ma relaxez.

Va multumesc din suflet si va urez vacante super anul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

noi am primit astazi confirmarile pentru Royal Dragon, in Side, sper ca am facut o alegere buna
vom merge din 21 iunie

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)

_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicitari Ioanaiub. Si noi am vrut sa prindem reducerea de early booking si am platit ieri avansul pentru Sungate, de pe 23 iunie, 7 nopti. As fi plecat mai devreme, sa nu fie asa de cald, dar deja toate cursele astea charter Tarom spre Turcia sunt fully booked la inceputul lui iunie, noi abia am reusit pe 23...Hmmm, si cica e criza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

fetelor, pe mine a inceput sa ma ingrijoreze vremea de afara. Noi plecam in iunie, pe 8 si ma gandesc ca nu se va incalzi vremea prea tare pana atunci. Stiu ca Turcia nu se compara la clima cu Romania dar...ma uit pe accuweather si vad ca azi in bodrum ploua torential.
Voi ce ziceti ? Cum a fost in alti ani ? Poate e un an ploios pt toata europa....Mie imi place sa am soare in vacanta sau macar sa nu ploua sa ne putem plimba daca nu se poate face plaja.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebec07 spune:

Buna tuturor,

Dupa ce am tot citit anul trecut si anul asta cam toate parerile, ne-am hotarat pt IC Santai, Belek.Anul trecut am fost in Kemer la Amara Dolce Vita si am ramas profund impresionati de resort dar nu ne-a placut plaja...zona Kemerului are nisip de cariera, daunator talpilor.

A fost cineva la IC Santai?Pareri, ceva...

Multumesc anticipat!

Zi frumoasa!

Mergi la inceput