Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

Ank, eu nu stiu care a fost problema la tine ca nu ai alaptat :(

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

nu am sfarcuri .. ... si putea sa pape doar cu mameloane de silicon... A papat asa vreo 3 spat dupa care probabil nu se stimula bine lactatia si adio lapte.
Tipa ca din gura de sarpe de foame si eu credeam ca are colici ... si am ajuns de statea si 5-6 ore cu el mufat ... pana am descoperit pompa Avent a fost tarziu.
Dar sincer acum cu un copil care trage de tot si de abea se tine pe picioare si unul care necesita toata atentia nu ma incumet sa stau cat vrea ea la tzitzi sa pape .Poate par o mama mai nepasatoare dar a fost foarte usor dupa ce am trecut pe alimentatia artificiala..toate problemele sau redus la minim... Daca atunci am facut depresie ca nu mai am laptic si imi faceam tot felul de filme ca voi avea un bolnav in casa non stop ..acum sunt linistita si relaxata...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Eu mi-am luat si tepe la comenzile pe net.

Eu tocmai ce astept 2 comenzi facute pe net. Si stau cu inima stransa,ca n-am facut comanda chiar de 2 lei. Ia dezvolta un pic pataniile tale...
Citat:
Jasmin, asta ma intreb si eu, cum o sa o intarc. Deocamdata nu intentionez, vreau sa trec lejer de un an, sper ca incet-incet va suge mai rar.

Eu pana la un an jumate nici nu ma gandesc sa intarc.Dupa aceea mai vedem...cand voi fi pregatita. Si o voi face treptat,asa cum am facut si la Robert,sa nu sufere nici copilul dar nici eu. Si voi lua neaparat pastile de oprire a lactatiei,sa nu mai patesc ce-am patit data trecuta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Eu mi-am luat si tepe la comenzile pe net.

Eu tocmai ce astept 2 comenzi facute pe net. Si stau cu inima stransa,ca n-am facut comanda chiar de 2 lei. Ia dezvolta un pic pataniile tale...
Citat:
Jasmin, asta ma intreb si eu, cum o sa o intarc. Deocamdata nu intentionez, vreau sa trec lejer de un an, sper ca incet-incet va suge mai rar.

Eu pana la un an jumate nici nu ma gandesc sa intarc.Dupa aceea mai vedem...cand voi fi pregatita. Si o voi face treptat,asa cum am facut si la Robert,sa nu sufere nici copilul dar nici eu. Si voi lua neaparat pastile de oprire a lactatiei,sa nu mai patesc ce-am patit data trecuta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

sincer te admir ca ai reusir sa ii alaptezi pe amandoi... eu nu detineam prea multe inform cand m-am apucat de alaptata si cum am fost printre primele de aici care au nascut... discutiile despre alaptat de aici pt mine au fost tardive ...Iar acum cand ma uit in urma vad toata acea perioada ca o trauma

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

cu f mare intarziere: LA MULTI ANI mamicilor: ANCADRAGOMAN, LOUB-ERIKA SI ANKA.SAN
MULTA SANATATE FERICIRE SI NOROC IN VIATA!!!!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

si din partea mea aceleasi ganduri bune si din inima si scuze pt intarziere.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

iar s-au inmultit puiutii bolnaviori,sanatate multa le doresc si sa treaca repede ca e ingrozitor sa fii mama de pui bolnav.
eu incep sa am din ce in ce mai putin lapte, pe zi ce trece se reduce considerabil, asta este, cred ca de la stresul de la seviciu. eu cred ca totusi mi-am facut datoria cat am putut ca sa-i dau lapte de la mine si acum tragand linia nu stiu dc a fost bine sau rau pt dezvoltarea lui caci vad ca totusi el tot a racit si chiar dc se spune ca dc esti racita laptele tau contine anticorpi, nu mai cred, caci serban s-a inbolnavit rau de la mine si m-am mai si chinuit sa nu iau nimic ca sa-l pot alapta.
eu sunt tare fericita, imi vine sa chiui caci puiul meu a facut primii pasi singur, si-a luat mainile de pe canapea fara sa-si dea seama caci dansa si a plecat catre mine, numai ca in drum a facut bum, jos.
ii place rau sa danseze dar numai muzica populara si face din degete ca si cum ar vrea sa le pocneasca. nu spune cuvinte decat mamiii cand are nevoie sa-l iau din tarc, dupa 2 minute de stat acolo, nu papa lapte decat adormit sau ingrosat cu cereale.
nu isi tine biberonul de comod ce este, este extrem de puturos, o sa fie vai de viata mea la ce lene are in el. cred ca lapte nu mai vrea caci ii e lene sa traga. nu ia nimic cu mainile sa papa sngur, dc ii dau eu de bine daca nu, asta e. nu duce la gura decat papucii in rest ia mancarea si o striveste dar sa guste si el ceva-nimic.
ma dispera cu mancarea nu vrea si pace iar dc ii dau bucati mai mari le scuipa, cred ca tot din lene sa mestece.
se agata tot timpul de picioarele mele in timp ce eu fac treaba prin bucatarie, nu ma lasa o clipa si dc ridic tonul la el se pune pe un urlat de parca il tai.
e tare marait, dar deja m-am obisnuit, asa este firea lui nu-i convine nimic sau poate o fi dintii dar care ca are deja 8 si m-am uitat si nu pare ca ar vrea sa vina altii.
care este ordinea de aparitie a dintilor, stie careva?

poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
sincer te admir ca ai reusir sa ii alaptezi pe amandoi... eu nu detineam prea multe inform cand m-am apucat de alaptata si cum am fost printre primele de aici care au nascut... discutiile despre alaptat de aici pt mine au fost tardive ...Iar acum cand ma uit in urma vad toata acea perioada ca o trauma

Ce sa zic?Nu vreau nicicum sa-mi asum niste merite...Cred ca asa a fost sa fie,totul a fost cat se poate de natural si de firesc. Si am avut noroc si de faptul ca natura a fost darnica cu mine.
Cu Robert n-am avut absolut nici o problema.Din momentul in care mi l-a adus si l-am pus la san,s-a mufat de parca ar fi fost o prelungire a mea,de parca ar fi facut asta de multe ori pana atunci. In afara de perioada ragadelor,scurta dealtfel,a fost super totul.
Cu Amira am avut ceva de furca,n-a fost asa mancacioasa,dar incet incet si cu rabdare am dovedit-o.
Eu iti doresc multa bafta,poate de data asta va fi mai usor si sa poti sa alaptezi puiuta mica,sa creasca mare si frumoasa.Mai frumoasa decat Raul ,sa rupa gura targului.

Te bagi sa faci un nou capitol?

Mergi la inceput

intreba cineva dar nu-mi aduc aminte cine ca dc incepi serviciul mai devreme ai dreptul la program scurt?
raspunsul este da, dar tb sa dovedesti ca alaptezi si beneficiezi de ea pana la implinirea varstei de un an a copilului.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Te bagi sa faci un nou capitol?

te las pe tine

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui totulii

care este ordinea de aparitie a dintilor, stie careva?

cum vor ei
Un raspuns inteligent ...nu

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Va invit la capitolul 115!

Mergi la inceput