Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

vezi ca mai e un capitol nou facut aici

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Miha, un exemplu de teapa ar fi o masinuta de 150 de lei, si care pe site era expusa drept masinuta premergator (de fapt antemergator d-ala de sprijin), scria ca este masinuta premergator si era fotografiata intr-un anunme fel. Teapa, e doar o masinuta de plastic foarte scumpa. Apoi am facut comenzi la care nu au venit toate produsele, au venit trei lulele trei surcele dar eu am platit transportul la surcelele alea cat nu facea. Cei mai tari au fost unii la care am vrut sa comand o jucarie de 70 de lei, am vazut ca transportul e inca atat si nu am finalizat comanda. dar ei, baieti finuti au trimis comanda, iar sotul, obisnuit, saracu' sa scoata banii, a ridicat-o:D
Ank, eu nu am perceput niciodata alaptatul ca pe ceva dificil, dimpotriva e o mare placere, in plus, asa mai vad si eu cate un film (sau o juma de film), iar noptile intrrupte le iau ca atare, m-am obisnuit demult, nu ma mai deranjeaza. Cat am fost gravida am fost chitita sa alaptez am citit tomuri intregi pe net, m-am uitat la filme cu pozitii corecte, etc si uite ca am avut noroc si mi-a mers.
Uff, pentru tine va fi dificil oricum cu doi copilasi mici, e o problema si cu genul ala de mameloane, mult noroc iti urez.
Gina, nu-ti face probleme, e baiat mare, e ok sa-l intarci la varsta asta

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui totulii

intreba cineva dar nu-mi aduc aminte cine ca dc incepi serviciul mai devreme ai dreptul la program scurt?
raspunsul este da, dar tb sa dovedesti ca alaptezi si beneficiezi de ea pana la implinirea varstei de un an a copilului.

Si ma rog cum vor domnii sa dovedesc ca inca mai alaptez, imi pun topilasul la sin de fata cu domniile sale?! .
Eu am sunat la HR sa tatonez terenul cu intoarcerea mai devreme de 2 ani si foarte galanti ma intrebau daca nu am fost in sucursala sa primesc "Oferta" (vrbeau de parca era ceva promotional) . Si tot ei mi-au zis ca daca fac o erere tip o sa am o scutire de program cu 2 ore "pana ce implineste copilul 2 ani". Nici mie nu-mi venea sa cred...

Mergi la inceput