Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Jasmin, asta ma intreb si eu, cum o sa o intarc. Deocamdata nu intentionez, vreau sa trec lejer de un an, sper ca incet-incet va suge mai rar.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Adra, pai si eu la fel intentionez, dar nu vreau sa ma apuce 1 an jumate si sa-i dau tot sa suga... nu ma agit acum cu chestia asta, doar vreau sa gasesc o solutie pana cand va fi momentul... Stiu ca cu cat il intarci mai tarziu cu atat e mai greu... La fel sper si eu, sa suga tot mai putin, dar speranta se duce incet-incet cand vad ca nu-si rareste mesele de tzatza... si cand vad ca noaptea bazaie de vreo 4-5 ori... Asa face si Eva?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:

Jasmin, asta ma intreb si eu, cum o sa o intarc. Deocamdata nu intentionez, vreau sa trec lejer de un an, sper ca incet-incet va suge mai rar.

Printesa

Adra, pai si eu la fel intentionez, dar nu vreau sa ma apuce 1 an jumate si sa-i dau tot sa suga... nu ma agit acum cu chestia asta, doar vreau sa gasesc o solutie pana cand va fi momentul... Stiu ca cu cat il intarci mai tarziu cu atat e mai greu... La fel sper si eu, sa suga tot mai putin, dar speranta se duce incet-incet cand vad ca nu-si rareste mesele de tzatza... si cand vad ca noaptea bazaie de vreo 4-5 ori... Asa face si Eva?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) cu primul pe 28.06.08 si urmatorii 2 pe 29.06.08

Noaptea de 2-4 ori (se intampla si sa nu se trezeasca deloc), ziua de 3-4 ori. Eu vreau sa ajung pe la un an jumate si apoi....vazand si facand

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:

Printesa

Noaptea de 2-4 ori (se intampla si sa nu se trezeasca deloc), ziua de 3-4 ori. Eu vreau sa ajung pe la un an jumate si apoi....vazand si facand

Printesa

hehehe, atunci v-am luat la nr de supturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Salutare!

Jasmine, chiar ma intrebam ce faci...mai esti in tara?
Noi suntem campioanele la cap.tzitzi...sau cum zicea Miha "fara numar,fara numar..."...nu mai tin socoteala, dar cred ca ziua suge de cel putin 8 ori (de somn, de linistire, completare la mese, rasfat...iat noaptea de vreo 5-6 ori..adica dela 5 dimi pana pe la 7 eu sunt suzeta. Dar inca nu ma gandesc la intarcat, cu toate ca uneori ma musca de plang (are 7 dintisori si mai apar 2 curand)

Intram si noi in clubul muciosilor, azi am chemat dr., are viroza, febra, muci...tot tacamul...acum a adormit, am vreo 2 nopti de cand sunt zombi, nu stiu daca am dormit 3-4 ore pe noapte...cine stie cum va fi in seara asta!

Va pup!

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna seara la toata lumea :)
Anca, Ank, Erike LA MULTI ANI!!! Sper sa acceptati urarile si cu intirziere..
Mihuta, multumesc de idee, o sa caut de night weaning... Si eu cumva ma bucur ca suge ca de mincat nu prea, nici nu prea a luat in greutate si atunci e bine ca macar suge vorba aia. Pe de alta parte ma gindeam ca poate daca nu mai suge noaptea o sa fie mai bine pe timpul zilei... uff, nu stiu ce sa zic, citeodata pentru mine e greu sa ma trezesc de 2,3,4 ori pe noapte :(
Jasmin, si eu imi pun problema asta a intarcatului, eu ziceam initial ca vreau sa alaptez pina la 1 an si apoi trec pe lapte de vaca insa dupa cum e de indragostit de sin nici nu se pune problema ...
Asa ca am zis ca dupa 1,5 ani incep sa ma gindesc probabil. In ce priveste metoda, mie mi se pare tare traumatizanta metoda intarcatului brusc si nici nu o am ca si optiune, eu o sa incerc sa ii scot treptat cite o masa de supt si sa o inlocuiesc cu lapte de vaca probabil.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Sherita la multe ciubuce inainte ... si eu astept cu nerabdare o noua graviduta de aici ... dar sa ne intelegem de pe acum...Eu sunt mai mare... eu sunt sefa

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

S-a inteles sefa ! O, Doamne, numai de s-ar prinde si te perii ca pe sef zilnic de dimineata!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

vezi ca nu uit

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Pussi, am vazut pozele cu frumusetile tale, sunt absolut superbe, m-am tot uitat la ele minute bune... ma gindesc ca uneori trebuie sa iti fie tare greu, si cu un pitic e greu dapoi cu doi, dar cu doi, insa probabil ca sunt si multe momente magice ...

------------------------

Mergi la inceput

Noi tocmai ne-am intors din oras ...am fost si am papat la un restaurant ...cu tot cu puiul.. A stat cuminte in scaunul lui la masa cu noi.Bine ...a inceput sa traga de servetelele de pe masa si sa frunzareasca meniul ...dar a asteptat ca un pui cuminte masa si mai striga cat il tinea gura PAPA -PAPA-PAPA ...si uite asa am primit papa mai repede ca de obicei

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citind cat stati voi cu puiutii care papa la san... sincer nu ma incumet sa ma chinui sa o alaptez pe ea ..daca la primul nu am reusit.Chiar nu as face fata ..mai ales acum ..cu 2 copii .Am sa scot cu pompa de la inceput si gata ... daca o sa pot sa ii dau laptic asa bine... daca nu ..a fost foarte bine si cu lapte praf...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank, eu nu stiu care a fost problema la tine ca nu ai alaptat :(

------------------------

Mergi la inceput