Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
Dau eu
...ca nu mai pot de somn
... asa imi trebuie daca ma duc noaptea in plimbari ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ram0nica spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adyanna
Helau! Ce drept mey? Ca eu nu stiu nimic! |
Un fel de prima pt nasterea fiecarui copil. (In unele parti se dau si la casatorie). Am primit un salariu mediu (in fapt dublul salariului) si eu si iubitul meu (chit ca nu suntem "husband and wife") imediat ce depart. HR a primit certificatul copilului. La noi nu a fost nevoie de cereri suplimentare pt banii astia, era de la sine inteles, nu stiu cum sa ma exprim...
In mod sigur sunt prime ce se deduc, nu raman firmele in "pierdere".
ram0nica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adyanna Am terminat si eu azi scoala de soferi! Am lungit-o cam mult, daca s-a imbolnavit Antonia dar in sfarsit am terminat-o! Maine ma duc sa imi iau dosarul si apoi luni sa ma programez la examen. Sper sa nu am vreun ghinion sa ma programeze peste o luna-doua, ca am auzit ca asa se face acum. Pana atunci uit si mama condusului, si asa faptul ca am avut o interupere de o luna se cunoaste din plin. ![]() |
Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Numai ca la mine e un pic altfel: daca nu dau pana pe 19 expira scoala (a trecut 1 an de la absolvire) si stii ca trebuie sa fac alta si s-a facut 1100 lei.
Am avut si eu "placuta" surpriza sa aflu ca prima programare se poate face in nov.
Dar daca insisti sa dai mai repede ca sa scapi, procedeaza ca mine: fa-ti viza de flotant pe o localitate de provincie si intr-o sapt poti sa sustii examenul. Cel putin la VL asa se programeaza.
ellis spune:
Merci, PUSSI, dar e mai serioasa treaba, noi ne chinuim cu batista, ca altfel chiar nu poate respira...
BB - stiu ca tu ai zis de pregatirile pt motz; cum faceti? la restaurant? cate feluri de papa? le stabiliti voi dinainte ca la botez?
DESPRE CALDURA, IN BUCURESTI, AM VORBIT CU UN CUNOSCUT LA RADET SI AU DAT DRUMUL LA CALDURA, DIAR CA ADMINISTRATIILE NU DESCHID ROBINETELE...ASA CA SCANDAL LA ADMINISTRATORI!
SHERY - ITI TIN PUMNII; DACA NU GASESTI INJECTII, INCERC SI EU SA CAUT, CA AM NISTE PILE...![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
pussi spune:
sheri multa bafta!!! eu una te apreciez ca ai puterea sa incepi acum, eu nu ma simt inca in stare... nu mi-e frica de FIv ci de sarcina.... sa ma ti la curent ... cu outele in crestere![]()
bianca nu stiu ce sa-ti zic de debit... o sa incerc sa-l cresc ...
ellis cum sunteti?
ankule nu te mai lauda cu privilegiile de burtoasa...
voi cum stati cu olita??? Ana nu face decat ocazional.... le pun dimineata si seara, Elena si-a format reflexul. Dimineata pisu+kk, in timpul zilei daca se indeasa si pot s-o pun face kk la olita, si seara pisu sigur....si nu inteleg de ce Ana nu face ca doar la fel am procedat cu amadoua...
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi ankule nu te mai lauda cu privilegiile de burtoasa... |

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui pussi voi cum stati cu olita??? Ana nu face decat ocazional.... le pun dimineata si seara, Elena si-a format reflexul. Dimineata pisu+kk, in timpul zilei daca se indeasa si pot s-o pun face kk la olita, si seara pisu sigur....si nu inteleg de ce Ana nu face ca doar la fel am procedat cu amadoua... |
...cred ca incepi sa iti dai seama cine e razvratita familiei
Noi suntem praf la capitolul asta... am incercat de 2 ori... o data s-a intors si si-a pus olita in cap..
..noroc ca era goala... si a doua oara o examina pe toate partile si a inceput sa se traga de .... pututlica Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
ellis spune:
PUSSI - nu sunyem bine, dimineata a facut febra 38.2, tuseste rau, de ii dau lacrimile.., asa ca nu poate nici sa pape
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Sorina7 spune:
Buna dragelor si LMA sarbatoritilor de azi !
mersi fain de raspunsurile cu bonusul, o sa fac si eu cererea e vorba de o gramada de bani si sunt bineveniti.
acu intrebarea este daca nu e prea tarziu ???
Sheri din toata inima iti doresc bafta maxima, sa dea Domnul sa reusesti sa ii faci printesei tale un fratior, sau 2, sau surioare, cum vrea Dumnezeu, ca sunt tare bineveniti in asa familie iubitoare 
zicea cineva de probleme la NOVALAC ? eu ii dau inca Novalac AD ca ii place, singurul lapte care in sfarsit il bea cat de cat, bineinteles in somn ca de obicei.
o zi faina tuturor si pofta de mancare bebicilor !
ram0nica spune:
| citat din mesajul lui Sorina7 mersi fain de raspunsurile cu bonusul, o sa fac si eu cererea e vorba de o gramada de bani si sunt bineveniti. acu intrebarea este daca nu e prea tarziu ??? |
nu mai retin cine a raspuns ca DA, se poate pana la 3 ani! Deci ai suficient timp.

Maine ma duc sa imi iau dosarul si apoi luni sa ma programez la examen. Sper sa nu am vreun ghinion sa ma programeze peste o luna-doua, ca am auzit ca asa se face acum. Pana atunci uit si mama condusului, si asa faptul ca am avut o interupere de o luna se cunoaste din plin.