Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ramonica mersi fain !

am o "problema existentiala": sa ma duc sau nu la servici ?!... de bani ar fi musai, da tare as mai stau cu bebica...as si evada un pic, ca imi trebuie la psihic, eu am stat acasa si 9 luni de zile, ca sa fie totul ok cu bebicutza mea mult dorita si asteptata...deci deja am aproape 2 ani de "casnica" la activ si parca ma tampesc de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
.ca mai e destul de putin totusi pana vine agitata

Uhhh...un pic mai ai. Atunci sa vezi ce freza aranjata o sa ai.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7

Ramonica mersi fain !
am o "problema existentiala": sa ma duc sau nu la servici ?!... de bani ar fi musai, da tare as mai stau cu bebica...as si evada un pic, ca imi trebuie la psihic, eu am stat acasa si 9 luni de zile, ca sa fie totul ok cu bebicutza mea mult dorita si asteptata...deci deja am aproape 2 ani de "casnica" la activ si parca ma tampesc de tot

Cu placere!
Si eu vleau la selviciu! Inainte de nastere am stat numai o luna, si am numai 10 luni departe de serviciu si te inteleg. Ar fi si parca nu prea ar fi mare nevoie de bani... dar mai mare e nevoia mea de evadare de la bibe, papa, apa, pampers. Imi ador copilul... dar simt ca efectiv pe zi ce trece ma plafonez. Al meu zice ca daca simt asta, sa mai pun mana sa mai citesc o carte . I-am recomandat eu sa puna "mana" sa stea 24 de ore cu printul si daca apuca sa citeasca mai mult de o pagina, e tare. Dar in acelasi timp, sa gasesc si casa perfect curata, mancare facuta si cupilu' injrijit cum trebe'. Si ce credeti ca raspunse: ca n-are curaj sa incerce ca pierde pariul din start . Ahaaa .
Tu ai cu cine sa-l lasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Ramo si asta e o problema...o sa stea cu soacra-mea, o luna de proba stau si eu, dar ma tot gandesc daca va reusi, nu e asa tanara, 65 ani, are la activ doar un copil si fata mea e mai zbantaita ca baiatul, eu ii zic baietoi, nu sta o secunda, la infasat tre sa o tin de un picior sa nu o ia la sanatoasa, tre sa ii dau tot timpul ceva atractiv sa pot sa o infas ca lumea...asa ca am emotii si cu asta....ioi ! greu ! dar cred ca si pentru ea va fi mai bine sa nu mai fiu eu stresata si agitata si sa ma deconectez un pic, bine ca numai 6 ore...dar ma tot gandesc apoi daca e bine ce am hotarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica
I-am recomandat eu sa puna "mana" sa stea 24 de ore cu printul si daca apuca sa citeasca mai mult de o pagina, e tare.

Eu reusesc...Atunci cand merg la buda.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui pussi

voi cum stati cu olita??? Ana nu face decat ocazional.... le pun dimineata si seara, Elena si-a format reflexul. Dimineata pisu+kk, in timpul zilei daca se indeasa si pot s-o pun face kk la olita, si seara pisu sigur....si nu inteleg de ce Ana nu face ca doar la fel am procedat cu amadoua...

...cred ca incepi sa iti dai seama cine e razvratita familiei ...
Noi suntem praf la capitolul asta... am incercat de 2 ori... o data s-a intors si si-a pus olita in cap.. ..noroc ca era goala... si a doua oara o examina pe toate partile si a inceput sa se traga de .... pututlica

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

da are personalitate 'ochi albastri', nu gluma...

acu imi imaginez daca era si un kk moale acolo??? ce faceai???(scuzati expresia)...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica
I-am recomandat eu sa puna "mana" sa stea 24 de ore cu printul si daca apuca sa citeasca mai mult de o pagina, e tare.

Eu reusesc...Atunci cand merg la buda.

Inseamna ca in tot timpul asta Robert sta cu Amira. Ca pe mine Vlad ma "striga" sa ma intorc cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna!

Sorina, multumesc de raspunsul cu analizele de intoleranta. Eu i-am facut la indicatia dr. niste analize anticorpi anti-gliadina (parca) pentru a vedea daca exista o posibila problema de digestie si malabsorbtie. Si au iesit OK. Nu stiu daca analizele de intoleranta sunt altele sau daca dr. dupa ce a vazut rezultatele astea a considerat ca nu-s necesare. Da' am si eu o intrebare: intolerantele astea n-ar trebui sa aiba niste simptome? Adica Ilana nu varsa, nu regurgiteaza, nu are diaree, nu e constipata, nu e apatica, nu e palida, n-are urticarii...Dr. mi-a recomandat fara gluten si fara lactate din lapte de vaca (intoleranta la proteina din lapte de vaca), dar sincer mi-e f. greu sa cred. Plus ca laptele special comandat in farmacie nu-l bea, iar iaurtul si branzica si biscutii sunt printre chestiile pe care le papa totusi cu placere...Mi-e ca i-as da tot regimul peste cap si o chinui degeaba pentru o banuiala a dr-itei. Voi ce ziceti?
Legat de un salariu bonus la nastere, vezi in sectiunea de Legislative pe DC. Eu l-am cerut si mi s-a dat. E dreptul tau si angajatorul e obligat sa-l dea daca il ceri, indiferent ca e strain, roman sau mai stiu eu...Pe bune, citeste la legislative si te lamuresti! E pacat sa nu incerci. Eu stiam ca termenul e de 2 ani, deci mai ai timp!
In alta ordine de idei, Ilana mea e racita, n-am cumparat inca olita si de 2 nopti se trezeste cam in fiecare ora :(...In rest, suntem bine Azi o cantaresc ...
De papat, papa cam 150-200 gr fructe +/- branzica si 50-200 gr. masa de pranz (in functie de dispozitie si de rabdarea mea!). Seara - cam 100-150 ml lapte praf cu o masura cereale. In timpul zilei cam 125 ml lapte praf. Plus ce mai suge la san (max 100 ml la un supt).
Apropo, Adraam citit ce-ai patit la urgente! Sper ca acum esti bine!
Daca mai pot, revin!

Pupici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sorina7

Buna dragelor si LMA sarbatoritilor de azi !

mersi fain de raspunsurile cu bonusul, o sa fac si eu cererea e vorba de o gramada de bani si sunt bineveniti.
acu intrebarea este daca nu e prea tarziu ???

Sheri din toata inima iti doresc bafta maxima, sa dea Domnul sa reusesti sa ii faci printesei tale un fratior, sau 2, sau surioare, cum vrea Dumnezeu, ca sunt tare bineveniti in asa familie iubitoare

zicea cineva de probleme la NOVALAC ? eu ii dau inca Novalac AD ca ii place, singurul lapte care in sfarsit il bea cat de cat, bineinteles in somn ca de obicei.

o zi faina tuturor si pofta de mancare bebicilor !

Mami de Andrei (27.10.1989) si de Andreea Ana Maria (29.11.2007)

Sorina, eu lucrrez la o firma mica, erau maxim 15 oameni... dar am primit acea prima de nastere, e vorba de un salariu mediu pe firma, asa ca daca salariile sunt bune in firma, merita sa incerci...

eu le-am trmis fetelor de la contabilitate legea in care se mentioneaza chestia asta si n-au avut ce comenta...

Ce ziceai de Novalac????? Ca si noi din asta bem...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

La multi ani pentru Anka-san, Ancadragoman si Loub-Erika ! Sa fiti sanatoase si fericite si iubite !

mami de Sophia

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI, SA FITI MEREU TONICE, PLINE DE VIATA SI FERICITE![pup]

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput