Bulgarasi si globulete de nov-dec (114)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

legat de acel bonus de nastere..indiferent cum sunt sefii sunt obligati sa il dea..nu multe mamici stiu de el.
Eu nu ma intelegeam absolut deloc cu ai mei sefi si chiar daca au strambat din nas, a doua luna dupa ce am depus cererea au virat banii...si nu sunt de colo!

Cristina si Radu 3.12.2007

Dar oare as mai avea dreptul acum? Am vazut ca Adra zicea ca pana la 3 ani as avea dreptul dar in contractul colectiv nu scrie nimic. Tu cand ai facut cererea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

eu am facut la o luna dupa ce am nascut...dar s-ar putea sa se mai dea...chiar nu stiu..eu m-am grabit atunci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

eu am facut la o luna dupa ce am nascut...dar s-ar putea sa se mai dea...chiar nu stiu..eu m-am grabit atunci

Si eu m-as fi grabit daca as fi stiut, ca erau ceva bani si la mine. De-aia ma oftic asa rau!
Merci de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Ia sa ma duc sa-mi fac si eu niste orez cu lapte,ca mi-ati facut pofta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!! Cred ca asta fac si pentru Anto acu la masa de 7.

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

cu ce fel de lapte faceti orezul cu lapte?

Mergi la inceput

Mi-am facut norma... am citit din urma acum ies ca merg cu sotul la plimbarici de noapte... la o pizza el si la ce o vrea donsoara eu ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

luminita vad ca ti-au raspuns fetele!X3
bianca ma bucur ca sunteti bine! Noi bem Humana cu tetina avent cu flux variabil...pe I. Ceiutul il bem cu 4 gauri, cana cu cioc nu ne place deloc nu stiu cum o sa le obisnuiesc cu cana normala ca inca nu le-am dat decat in joaca.
ellis la noi a functionat foarte bine la mucisori ceai de musetel aburind pus in oala mare langa patut cand dorm... fara altele, nici cel putin batista bebelusului. Am mai inteles ca face bine la baita sarea de baie, dar nu stiu exact care.... multa sanatate!
ankule dar vezi ca-i place painea .. si sa-i dau cu mana, nu cu lingurita ca-i mai bun

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Mi-am facut norma... am citit din urma acum ies ca merg cu sotul la plimbarici de noapte... la o pizza el si la ce o vrea donsoara eu ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Ce bine e sa fi !Pofta mare si plimbare placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

AncaD
Loub-Erika
Anka-san

Scuze de intarziere!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

multumesc

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Ce bine e sa fi !Pofta mare si plimbare placuta!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2

hi hi hi ....poti sa fii si tu asa rasfatata iarrr.... doar sa vina liniutele roz iar
Pussi ...am 2 maini ca sigur trebuie sa le dau de o data ca fiu-meu traiesite dupa regula supravietuirii ... face scandal daca nu ii dai si lui si sare sa isi ia singur ... de parca aia ar fi ultima bucata de mancare

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput